Калинката на ББЦ заряза тенджерите и тръгна по "жълтите павета"

Калинката на ББЦ Анна Баракова няма кой да я бутне от депутатското място, след като вчера официално се закле в Народното събрание. Скандалната дама обаче със сигурност ще се раздели с любимото си амплоа – да бъде Пепеляшка, която щом докопа тенджерите в къщи, готви любимата си мусака и пържени картофки, с които гощава близки и приятели. Това разкри за "Марица" Благовест, брат на пловдивската депутатка 13/13.

Семейството не очаква Аничка да им праща от депутатската си заплата, защото можели да се оправят сами. А когато се връща у дома, вече ще я гощават със сърмички, които майка й приготвяла по изключителен начин.

Благовест, който е с пет години по-малък от депутатката, споделя, че не иска да става шофьор на кака си, защото нямал книжка. Търсел си добре платена работа, ама не я намирал. Тайничко обаче младежът се надява, че с позициите си, които ще има сестричката му като народен представител, и на неговата улица ще изгрее слънце и ще намери подходящата работа, от която има нужда.

Сега единственият кяр, който имал от депутатстването на кака му, била СИМ-картата със стария й номер. Когато тръгнала към "жълтите павета" учителката по биология си купила нов телефон с нов номер, за да не й звънят за щяло и нещяло бившите колежки от СОУ "Найден Геров" в Пловдив.