Лили като Марлене Дитрих

На 10-ти ноември от 19:00 часа в Гранд Хотел София ще се състои финалната за 2014-та година инициатива на сдружение “КАУЗА” под патронажа на Христо Мутафчиев. На благотворителен търг ще бъдат предоставени за закупуване селекция фотографии на Велислава Каймаканова-Ножарова, една от които е и Лили Иванова в образа на Марлене Дитрих.

Непосредствено след приключването на търга и като жест към участниците в него, ще се състои бутиков концерт на Лили Иванова и музикантите й – Ангел Дюлгеров, Огнян Енев, Веселин Веселинов-Еко, Орлин Цветанов и Росен Ватев. Благодарение на целогодишното и изключително успешно сътрудничество по време на националното турне на Лили Иванова и този концерт се осъществява благодарение на веригата магазини - Лидл България.

С всички приходи от търга и от концерта ще бъде закупено медицинско оборудване за недоносени новородени деца, тежко болни деца и деца с инсулинозависим диабет.

Събитието ще бъде предшествано от изложба с фотографиите от кампанията в градската градина – срещу Народен театър “Иван Вазов”, която ще продължи от 21-ви октомври до 4-ти ноември и ще бъде достъпна за всички.