Вместо война, Воче само секна глътката на Лорда

Новата интрига в Къщата предстои тази вечер

Почитателите на VIP Brother останаха разочаровани след шумната реклама за предстоящата битка между Камелия Воче и Евгени Минчев (Лорд ъф Итън), след като някогашните приятели, а днес врагове, се събраха под един покрив.

Продуцентите бяха нажежили страстите, като акцентираха върху тежките думи и обиди, които може би щяха да прераснат поне в словесна престрелка. Засега обаче двубой между Воче и Лорда не се състоя, въпреки анонсите на водещата Алекс Сърчаджиева, че "ни очаква неочакваното".

Воче, която наистина се премести от соцобстановката в лукса, успя единствено да секне глътката на Евгени Минчев. Видимо притеснен от появата й, светският лъв просто замени виното с вода и изпадна в пълно мълчание. Поне засега...

Тази вечер феновете на шоуто може да очакват и друга интрига, след като в Къщата влезе бившата любовница на Тачо - Зорница Линдарева. След като палавата дама се присъедини към останалите съквартиранти, по всичко личи, че се заформя отново любовен триъгълник, в който най-любопитно ще бъде кой ще е тъпият ъгъл в него - Жени, Тачо или изкусителката му.