Венета Райкова: Приятели, продължавам пътя сама, ще се видим през септември

Истината е, че договорът ми с продуцентите изтече и аз категорично реших да не го продължавам, пише във Фейсбук водещата на Горещо

Венета Райкова ще се пробва като водеща на изцяло ново предаване, което иска сама да продуцира. Това е една от последните клюки, които се чуват по коридорите на Нова тв.

В момента тя подготвя пилотни издания на новото си предаване, за да ги представи на шефовете на телевизията. Дали продукцията ще намери място в есенната програмна схема на Нова тв, тепърва ще се решава.

Идеята била да представя човешки истории на неизвестни българи, а не да набляга на интимните подробности от живота на популярните лица, както правеше досега в "Горещо". През тази пролет блондинката празнува 10 години като водеща на светското предаване, но явно е решила, че е време за сериозна промяна.

Във фейсбука си Венета написа следното: "Приятели, от няколко дни ме питате защо няма вече "Горещо". Истината е, че договорът ми с продуцентите изтече и аз категорично реших да не го продължавам. Щастлива и готова съм да продължа пътя си сама, а къде - ще видите през септември."

Досега Венета Райкова работеше с екипа на продуцентската къща "Телеман". Компанията продължава да стои зад Сашо Диков и неговото предаване "Дикoff" и поредицата "Ничия земя" по Нова тв, пише в. Труд.