Цветанов: Предприемачи ГЕРБ ще помагат на всяка бизнес инициатива

ГЕРБ дава възможност на бизнеса от цялата страна да взаимодейства помежду си

"Целта на Предприемачи ГЕРБ е организацията да бъде полезна на бизнеса. Поздравявам Ви за активността и за успешната връзка, която осъществявате с малкия и среден бизнес". Това заяви председателят на парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на консултативен семинар, организиран от ПГЕРБ "В помощ на подаващите проекти предложения по Оперативна програма „Иновации и конкуретноспособност" 2014-2020, съобщиха от пресслужбата на партията.

На събитието присъства областният координатор на ГЕРБ София и административен секретар на партията Цветомир Паунов, Иван Костов - областен клубен ръководител на ПГЕРБ, Николай Стойнев - член на НИС на ПГЕРБ, членове на ръководството на ПГЕРБ-София, както и Георги Райчевски-член на НИС на Старейшини ГЕРБ. Цветанов бе категоричен, че ГЕРБ дава възможност на бизнеса от цялата страна да взаимодейства помежду си, чрез създаване на комуникация между различните бизнес организации. Според него ПГЕРБ ще подпомага експертно всякакви инициативи за конкретни проблеми, които засягат обществени идеи.

Областният координатор на ГЕРБ-София Цветомир Паунов изказа благодарността си към ръководството на бизнес организацията на ГЕРБ в столицата. „Благодарен съм на всички икономически активни хора, подкрепящи идеите на ПГЕРБ", заяви Паунов. По думите му, ползотворната работа на НИС на ПГЕРБ, на областните ръководства, както и съвместните дейности между всички организации ще дадат възможност за реализирането на успешни бизнес идеи и подобряване на нивото на публично-частното партньорство. По време на срещата присъстващите дискутираха възможностите за кандидатстване по програми финансиране от ЕС.