​Новият шеф на КРИБ обикаля София с охрана по-голяма от тази на мутрите

Според запознати с охранителния бизнес Домусчиев се движи с по-голяма охрана от боса на “Литекс” Гриша Ганчев и шефа на “Левски” Тодор Батков

Бизнесменът Кирил Домусчиев, собственик и на ФК”Лудогорец”, е новият председател на Управителния съвет на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България - КРИБ, съобщи БТА.

Домусчиев, който е избран от Общото събрание, ще смени фармацевтичния бос Огнян Донев, след като тази година изтече четиригодишният му мандат като шеф на работодателската организация.

Кирил Домусчиев е изпълнителен директор на "Хювефарма". От известно време той обикаля с изключително мощна охрана София и страната. Включително и вчера, по време на мача с “Ливърпул”, беше с респектиращ екип от телохранители, видяха репортери на медии. За разлика от него собственикът на “Ливърпул” не е охраняван от никого. 

Според запознати с охранителния бизнес Домусчиев се движи с по-голяма охрана от боса на “Литекс” Гриша Ганчев и шефа на “Левски” Тодор Батков. В спецслужбите твърдят, че нямат сигнал за реална заплаха за живота на бизнесмена, но най-вероятно от строго конфеденциални фирмени съображения той е предприел необичайните мерки за сигурност.