​Кладата на лицемерието

Доналд Тръмп беше хвърлен в огъня, заради лицемерието на лявата Америка

Огнян Даскарев

На третия дебат на двамата кандидати за президент на САЩ и двамата направиха разни твърдения. Тъй като знам, че твърденията на десния кандидат за президент Тръмп ще бъдат проверени под лупа от американските медии, които го мразят, аз ще проверя едно от твърденията на Х. Клинтън. Тя два пъти повтори, че 17 американски агенции са доказали, че Русия има всичко общо с изтеклите имейли за нея. /Естествено, в случая най-важното е какво пише в имейлите, които допълнително я разобличават, но това е друга тема/. Х. Клинтън за пореден път нагло излъга – не 17, а само 2 от агенциите, The Office of the Director of National Intelligence and The Dept. of Homeland Security заявиха, че Русия има нещо общо. С декларация от 7 окт. т.г. 2-те агенции, /вж ТУК/ казаха, че действията на хакерите „съвпадат с методите и мотивите за руската дейност". Това не ми изглежда като доказателство за руската намеса, а в линка, ако го прочетете внимателно няма никакви доказателства. Тук си спомням за опорните точки на ЦРУ в случая с Бенгази, когато през септември 2012 бяха убити посланикът на САЩ и трима американци. Опорните точки на ЦРУ бяха изцяло в помощ на президента Обама и Х. Клинтън, държавен секретар, които бездействаха и лъгаха и в резултат четирима американци бяха убити от ислямските терористи. Наскоро, заради президентските избори, директорът на ФБР оневини съвършено неоснователно Х. Клинтън, която застраши националната сигурност на САЩ с частния си сървър в мазето на къщата си, където съхраняваше служебни имейли. Дни преди това министърката на правосъдието, началничк на директора на ФБР съвсем „случайно" се срещна с Бил Клинтън на летището в Аризона.

Няма доказателства за кремълска намеса 

в президентските избори, но има тежки доказателства за политизирането на изборите от официалните американски власти. Тази груба партизанщина се извършва охотно от президента, ляв радикал, който страстно агитира за Х. Клинтън, ляв радикал и не се колебае да използва ФБР и ЦРУ за партизанските си цели.

Да, американското разузнаване днес се превърна в покорно, политическо оръдие на американската левица, което сега активно се използва, за да бъде избрана Х. Клинтън за президент.

Левите и „десните" по света и у нас неизвестно защо считат Тръмп за поддръжник на Кремъл, но не знаят това:

- В 2007- 08 канадец на име Ian Telfer, председател на мина/фирма за уран в Южна Африка, Uranium One, дарява милиони долара на Фондация "Клинтън". През юни 2010 руското правителство прави щедро предложение на фирмата – ако бъде прието, Кремъл ще придобие 51% от Uranium Onе. Но фирмата контролира 20% от стратегическата американска суровина уран, затова сделката трябва да бъде одобрена от влиятелната Комисия за чужди инвестиции на САЩ. Всички членове на комисията позорно одобряват сделката – министрите на отбраната, правосъдието, енергетиката, вътрешната сигурност и държ. секретар, т.е. Х. Клинтън.

В резултат Русия вече притежава и контролира 20% от американската стратегическа суровина уран, необходима за националната сигурност.

Бил Клинтън отива по покана на Кремъл в Москва още същия /!!/ юни на 2010, държи едночасова реч, за която получава 500 хил. долара от фирмата Renaissance Capital, регистрирана в Кипър, претъпкана с бивши полковници от КГБ. Например Юрий Кобаладзе, директор на фирмата, полковник от КГБ с 32-годишен стаж, Юрий Сагайдак, зам. директор, Владимир Джабаров, първи зам. директор. /Данните са от книгата Clinton Cash от Peter Schweizer, Harper, 2016/.

И така: Ian Telfer, собственик на Uranium One 

дарява на Фондация „Клинтън" милиони долари, 

срещу което Х. Клинтън му урежда доходна сделка с Кремъл, който закупува и контролира 20% от урана на САЩ. За благодарност Б. Клинтън получава 500 хил. долара за реч от фирма на КГБ.

Salida Capital e канадска фирма за инвестиции в разни бизнеси, която в 2010 дарява 780 220 долара на Фондация "Клинтън". За времето 2010 – 2012 фирмата дарява на фондацията още 2.6 млн. долара. Същата фирма е съ-спонзор за реч на Б. Клинтън в Канада през май 2010. Salida Capital активно инвестира в Източна Украйна, доминирана от Русия при про-руския президент Янукович. Техният главен бизнес партньор е Robert Bensh, съветник на министър на енергетиката Юрий Бойко. В 2011 Salida Capital е упомената, като дъщерна фирма в годишния доклад на държавната руска агенция за атомна енергия Росатом. Т.е. дъщерна фирма на Росатом е дарила около 2.7 млн. долара на Фондация "Клинтън". Данните са от споменатата по-горе книга.

- На вицепрезидентския дебат на 4 окт. т.г., кандидатът за вицепрезидент на десницата Майк Пенс заяви, че Тръмп ще възстанови ядрения щит над Полша и Чехия. Щитът, който разяри Москва и Техеран, беше премахнат в началото на 2009 от президента Обама, който искаше да угоди на руснаците и иранците.

- През декември 2010 Конгресът, доминиран все още от левицата ратифицира Новия договор СТАРТ за ограничаване на ядрените оръжия между САЩ и Русия, въпреки, че вече бяха проведени междинните избори през ноември с.г. и републиканците спечелиха мнозинство в двете камари на Конгреса. /Републиканците поеха властта в Конгреса на 20 януари 2011/. Сключването на СТАРТ беше най-голямото отстъпление на Америка на Обама пред Кремъл. Ето защо: Най-голямата отстъпка, която Обама направи пред руснаците е в т. 5 от СТАРТ, която включва „връзка между стратегическите нападателни и стратегическите защитни оръжия". След 1986 г., четири американски президенти /Рейгън, Буш-старши, Клинтън и Буш-младши/ твърдо отхвърляха исканията на Кремъл противоракетната ядрена отбрана на САЩ, т.е. стратегическите защитни оръжия, да бъде предмет на договори за съкращение на ядрените оръжия. Поради простата причина, че американската отбрана е много по-добра от руската. Например, американците могат да свалят и унищожават руските междуконтинентални балистични ракети, но обратното не е възможно. Отстъпката на Обама беше безпрецедентна и недопустима и пряко заплаши сигурността на Америка. Всичко това беше, разбира се, направено с активното съдействие на Х. Клинтън, тогава държавен секретар.

- Преди дни от изтеклите имейли се разбра, че John Podesta, шеф на кампанията на Х. Клинтън е работил за Joule Unlimited, фирма получила милиони от Кремъл и свързана с Путин. Преди да стане шеф на кампанията, той е прехвърлил своя дял от 75 хил. акции на дъщеря си Megan Rouse. /Вж ТУК/

На последния дебат Тръмп заяви, че ще признае резултатите от изборите, когато му дойде времето и ще държи в напрежение питащите. Това предизвика тайфун от истерия из лявата Америка. Медиите, които мразят Тръмп почти се задушиха от праведно възмущение и го обвиниха, че е враг на демокрацията, вековната американска традиция, и какво ли не, и пр.и т.н. Да, но през октомври 2002 именно Х. Клинтън оспори и не призна избирането на Джордж Буш за президент! Тя обяви, че Буш е бил „подбран", а не „избран"! /Виж ТУК

Преди дни когато Ал Гор най-сетне се отдели от климатичните си зелени игрички, за да подкрепи Х. Клинтън, тълпата започна да крещи: „Ти спечели, ти спечели!" /Става дума за изключително оспорваните резултати от изборите от 2000 между Гор и Буш/. Х.

Клинтън благосклонно кимна и се усмихна в одобрение.

Защо, обаче, Тръмп отказа да каже, че незабавно ще признае резултатите от изборите, тъй като изборите за него вече са опорочени? Логиката в подкрепа на изказването му е убедителна за всеки непредубеден. Значителна част от могъщата държавна машина на САЩ сега действа

безотказно против Тръмп

Върхът на могъщата пирамида, президентът Обама активно подкрепя на митинги Х. Клинтън. Съпругата му прави същото. Това е невиждано пристрастие в президентски избори – действащ президент в работно време да подкрепя един от кандидатите. Левият и десният елит на Америка също работи активно против Тръмп. Елитът на собствената му партия е против него! Третата мощна опора на Х. Клинтън са медиите – 99.99% от американските СМИ всеки ден нападат, калят, разобличават, клеветят Тръмп. Например на 13 октомври т.г. големите тв станции в новините си посветиха общо 23 мин.на обвиненията против Тръмп в полово посегателство и точно 57 секунди на изтеклите имейли, разобличаващи Клинтън! /Вж ТУК/

Медиите обърнаха малко внимание /освен Fox News/ на видеото на двама функционери на Демократическата партия, които обсъждат как да фалшифицират изборите в Уисконсин. Медиите почти не огласиха поразителното видео в което Robert Creamer, висш функционер на левицата обсъжда същата тема с колегите си. Медиите почти нищо не съобщиха за невероятния факт, че този човек е посетил 342 /!!!/ пъти Белия дом при управлението на Обама! Т.е. измамите тръгват от най-високото място.

Двойният стандарт, наложен от американските медии, които безсрамно и примитивно промиват главите на избирателите, е очеваден, но само за мислещите.

Има, обаче и дори по-лошо – колосалното лицемерие на лявата Америка и световната левица, вкл. и „десните". Тръмп беше заклеймен, заради няколко грозни думи към някаква жена преди 11 години, за които той се извини. В същото време първата дама Мишел Обама произнесе страстна реч, пълна с клетви против Тръмп, но същата обожава певицата Beyonce, поддръжничка на Х. Клинтън. М. Обама счита, че певицата е модел за дъщерите и, но едва ли нормален човек би искал същото, защото Beyonce е прочута с неприличното си поведение на сцената, а текстовете и са претъпкани с просташки полови намеци, ругатни и цинизми.

Върхът, обаче беше изявата на символа на десетилетния лош вкус на хората, певицата „Мадона". Тази личност обяви в Madison Square Garden, в Ню Йорк, пред хиляди идиоти, които оглушително я аплодираха, че ще направи b-ow job на всеки, който гласува за Х. Клинтън. „Мадона" си направи и реклама в тази дейност, която не мога да напиша.

Последва възторжен и симпатизиращ отговор на американските и световните медии, включително българските. Лицемерието завърши пълния си неморален кръг, защото само жалко малцинство в света протестира против тази порно лудост. Защо ли съм сигурен, че Х. Клинтън и сътрудниците и безмълвно са се усмихнали и благо са подкрепили порно певицата „Мадона". Но има дори още по-лошо: някак съм сигурен, че ВСИЧКИ поддръжници на Х. Клинтън в Америка и по света са направили същото.

А това значи само едно: дяволът вече е вътре в хората и ги командва изцяло по свой образ и подобие.