5 бързи и евтини трика за красота

Всяка жена иска да бъде красива и да привлича мъжкото внимание. Не винаги обаче скъпите козметични препарати са решение към пътя за вечния блясък.

Всяка жена иска да бъде красива и да привлича мъжкото внимание. Не винаги обаче скъпите козметични препарати са решение към пътя за вечния блясък. Съществуват 5 рационални метода да накарате всички да ви забележат и да сте неотразима във всяка една ситуация. Един от най-упоритите проблеми с кожата са запушените пори и натрупаните замърсявания. Масово жените започнаха да посещават пластичните хирурзи и да използват медикаменти, за които няма гаранция, дали няма да предизвикат обратен ефект.

Черните точки са способни да „пробият“ и най-добре сложения фон дьо тен, напомняйки по натрапчив начин за своето присъствие. Лесен трик за почистване е използването на сода за хляб. Смесете една чаена лъжичка сода със сок от портокал и нанесете като маска върху засегнатата част от лицето. Оставете да подейства за около пет минути и изплакнете с топла вода. Подчертаването на устните може да се извърши и по един много по-лесен и бърз начин от червилото и молива. Тайното оръжие на всяка жена, коректорът, за пореден път доказва защо е жизненоважно да присъства сред най-използваните козметични продукти. Нанесете малко количество в краищата на устата и в областта между носа и устните. По този начин ще подчертаете усмивката и ще акцентирате върху извивките на горната устна.

Ако бързате много за работа, но не искате и не можете да си позволите да отидете без маникюр – вашето спасение е тук. Не се притеснявайте да се лакирате с любимия си цвят за нокти.

Оформете плочката, нанесете два пласта и изчакайте няколко минути.

След това, потопете ръцете си в купа със студена вода. Предупреждаваме, че усещането не е приятно, но за сметка на това втвърдява козметичния продукт и ускорява неговото изсъхване. Колкото по-студена е водата, толкова по-голям ефект ще има този трик.

Разбира се, обратното също работи. Топлата вода разгражда връзките между лака за нокти и самите нокти, ускорявайки неговото лесно отстраняване.

Лесен начин да се справите с цъфтящите краища, без да се налага да посетите веднага фризьор, е да използвате малко количество от хидратиращия крем за лице или лосион за тяло. Нанесете наистина малко, защото в противен случай рискувате да се сдобиете с ефект на мазна коса.

Консистенцията е ключът за действието на този трик, тъй като по този начин се слепват всички хвърчащи краища и видът цялостно се подобрява. Всички харесваме изключително много специално създадените за нас неща. По този начин не само, че се чувстваме важни и значими, но и сме сигурни, че даденият продукт отговаря на всички наши нужди. Тъй като не всяка жена има удоволствието да работи в близост с големите козметични марки, нито те работят за нея, предлагаме лесен начин да направите сами вашия гланц за устни.

За целта, селектирайте най-любимия си цвят сенки за очи и ги смесете с етерично масло. Можете да използвате алое вера, кокосово или бадемово масло – съставките не само ще оцветят устните, но и ще хидратират нежната кожа.