Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (22 - 28 май)

Какво вещаят звездите (22 - 28 май)

Овен

Предстои ви една седмица, която вещае за вас романтични преживявания, нови запознанства, флиртове. Сега може да преживеете различни събития и в настоящата си любовна връзка. Възможен е подарък или придобивка чрез/за любимия човек. През седмицата ще се преживее важно събитие или ще имате разговори от важно значение свързани с роднина роден под знака на Телец, Дева или Козирог.

Седмицата вещае различни приятни изненади за вас или възникване на нови благоприятни възможности. Следете позитивно действия и решения на хора родени под знака на Близнаци, Водолей или Везни. През седмицата може да очаквате посещение или среща с човек, който може да е ядосан за нещо. Сега може да възникне конфликтна ситуация помежду ви. През седмицата ще получите новина или предложение, което ще предизвика някакво съмнение у вас и вие ще се опитате да проверите доколко е реално и добро за вас.

Телец

За родените под знака на Телец това ще бъде една седмица, в която вие ще имате доста разходи, но те ще са добре планирани, свързани с различни плащания или задължения.

Във вашето семейство може да възникне събитие или преживяване, което да създаде атмосфера на тъга, да усетите по-емоционално липсата на човек, който е надалеч от вас.

През седмицата ще имате някакви финансови отношения свързани с дете: или вие ще имате такива разходи или ще получите пари благодарение на дете. В този план нещата по-скоро ще са благоприятни и позитивни за вас отколкото обратното. Тази седмица младите мъже Телец ще са по-скоро в очакване развитието на определени събития или отношения, отколкото да са активната страна в тях. Ще си имате своя причина за подобно пасивно отношение. През тази седмица младите жени Телец ще създадат нови познанства, приятелства, ще преживеят промени свързани с приятелски отношения и др.

Близнаци

През тази седмица могат да възникнат различни затруднения в работата или в бизнеса ви, които да ви принудят да направите някакви нежелани за вас промени. Възможно е да преживеете разочарование ако кандидатсвате за нова работа или имате някакво представяне. Преди всичко разчитайте на професионализма си и на добрата си подготовка.
Възможно е здравето ви да изиска по-голямо внимание или грижи. Ще имате трудни или непредсказуеми отношения с хора родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец.

Повод за радост или една успешна седмица могат да очакват жените Близнаци над 35 годишна възраст. Поводите могат да бъдат емоционални, семейни, професионални и др.

През тази седмица ви предстои да вземете важно решение свързано с предстоящо пътуване или с хора, които живеят надалеч от вас. Възможно е отлагане или промяна свързана с пътуване, което сте планирали за тази седмица. Мъжете Близнаци над 35 години ще имат големи очаквания за тази седмица. За вас ще бъдат важни отношения с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Рак

През тази седмица могат да ви изненадат събития на работното ви място или в бизнеса ви, които да имат връзка с повишение на заплата, доходи, неочаквани пари или неочаквана печалба и др. В любовта обаче нещата ще са по-сложни, особено за тези от вас, които в момента изживяват емоционална криза. Трудните решения изискват време за да се осъзнае тяхната необходимост и предопределеност. През седмицата може да очаквате радостно събитие, събиране или предложение свързано с човек роден под знака на Телец, Дева или Козирог. Сега ще имате възможност да разширите своя приятелски кръг или кръга си от съмишленици, последователи, но това ще са предимно млади хора.

През седмицата приятелска връзка на ваше дете или внуче ще е причина за различни разговори, обсъждания или решения. Тази седмица ще бъде важна за младите мъже Рак по отношение на семейството, брака или хора от кръга роднини.

Лъв

През тази седмица родените под знака на Лъв ще имат различни очаквания свързани с документ от финансов характер, договор, споразумение и др. Сега ви предстои едно трудно решение, което ще е свързано с някакъв край, загуба, приключване. Всяка дума, действие или решение през тази седмица трябва да бъдат добре премерени и обмислени.

През седмицата могат да възникнат различни по степен неприятности с хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци. Ще имате една благоприятна седмица за приключване на неприятност или проблем, който ви притеснява напоследък. През тази седмица ако искате да постигнете напредък по важни за вас планове или да хармонизирате средата, в която живеете избягвайте конфликтите, раздразнението, да налагате собствените си желания и мнения.

Младите жени Лъв ще имат късмет или приятно преживяване свързано със среща, гостуване или пътуване. През тази седмица е възможно е да получите важна за вас новина или шанс.

Дева

През тази седмица може да възникне стрес свързан с новина, която ще получите или с документ, който е важен за вас. Следете внимателно новини и събития свързани с хора родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец. Седмицата ще изиска от мъжете над 35 години едно по-бавно действие, обмисляне на нещата, повече време за почивка или планиране на бъдещи действия.

През седмицата вниманието ви ще ангажира събитие свързано с мъж, който живее в друго населено място. Жените над 35 години сами ще се откажат от свой план или обещание за тази седмица. Ще осъзнаете факта, че сега не е благоприятно време за тези неща и ще оставите тяхното развитие за следващата една – две седмици.

През седмицата бъдете внимателни в отношенията си с хора родени под знака на Рак, Риби или Скорпион, най-вече що се отнася до тяхната искреност и честност спрямо вас. Благоприятна седмица за пътуване, за грижи около селски или ваканционен имот, на почивка и др.

Везни

За родените под знака на Везни това ще бъде една интересна седмица, тъй като ще възникнат някои нови и перспективни възможности за вас в различни сфери от живота. Някои неща могат да ви се струват нереални, невъзможни, твърде обсебващи времето ви за да се реализират и др. Така или иначе, пред вас е седмица, в която късметът ви ще се прояви по най-различни начини. В професионален план седмицата ще бъде напрегната и това може да ви се отрази на съня или на физическото ви здраве. Всяко едно събитие сега ще бъде очаквано, така че по-добре обърнете внимание на предварителната си подготовка.

През седмицата ще имате благоприятни за вас отношения или действия с жена над 35 годишна възраст. Възможно е вие да купите подарък за такава жена или обратното. Възможно е да обсъждате различни имотни проблеми или ангажименти, които ще организирате и реализирате по най-добрия начин. Могат да възникнат неприятности свързани с пари, но те ще са свързани с различни забавяния или неприятна ситуация поради ваша грешка.

През седмицата ще ви изненадат събития или действия на хора родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец. Ще ви се наложи да гадаете какво има зад тях, което вие не знаете. Тази седмица избягвайте да ядете гъби или друга храна с неясен произход, изтекъл срок и др.

Скорпион

За родените под знака на Скорпион седмицата вещае различни събития свързани с момче или млад мъж от роднинския ви кръг. Сега ще има вероятност за събиране свързано с такъв човек, предимно в домашна обстановка. Седмицата ще ви изненада с различни неочаквани събития. В повечето случаи те ще дойдат чрез хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей. Неочаквано развитие ще има една сложна за вас ситуация или връзка, като то ще бъде в положителна за вас посока.

Предстои ви да приключите отдавна започнала работа или ангажимент или да се зарадвате на един труден успех. Ще възникне възможност за възобновяване на ваши предишни планове и идеи с възможност за една успешна реализация сега.

През седмицата ще планирате и реализирате различни срещи, събирания и посещения. Ще разчитате за определени неща на хора родени под знака на Риби, Скорпион или Рак. Може да очаквате покана, която ще ви срещне с интересен човек или група от хора. Младите жени Скорпион да бъдат по-разумни и предпазливи в отношенията си с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева.

Тази седмица новините, които вие ще получите от друг град или държава ще са в основата на ваши планове за лятото. Късмет през седмицата ще ви носят дрехи или вещи в жълт цвят.

Стрелец

През тази седмица родените под знака на Стрелец ще получат най-различни новини от роднини, които живеят на близо или надалеч. Някои от тях ще имат наистина важно значение за вас или ще определят ваши бъдещи планове за годината. Други може да бъдат свързани с покани за гостувания, събирания, за сватба и др. През тази седмица по-често ще изпадате в песимистични настроения или твърде много неща ще ви тревожат, ще ви създават душевен дискомфорт. Ще имате ангажимент или ще следите внимателно събития свързани с мъж над 35 годишна възраст, който живее на някакво разстояние от вас.

През седмицата ще се срещнете с приятели на ваши деца или ще проявите по-голям интерес към тяхния кръг от приятели. В някои случаи ще имате много важна причина за това. Тези от вас, които имат романтична връзка с човек, който живее в друг град или държава това ще бъде седмица наситена с твърде много емоции и напрежение. Лесно ще възникват разногласия или неразбиране чувствата и желанията на партньора.
Благоприятна седмица за посещение на исторически или специални в духовен план места. Новите запознанства през тази седмица ще ви срещнат с хора, които ще имат определена мисия в живота ви: по-кратка или по-дълга, но важна.

Козирог

През тази седмица могат да ви зарадват различни събития, новини или преживявания, които ще имате с хора отдалеч. Възможно е пътуване, на което обаче няма да тръгнете сами. Възможно е пътуване свързано с посещение или престой при приятели или роднини. Въобще седмицата вещае позитивни за вас събития и преживявания свързани с хора от друг град или държава. Избягвайте напрежение в отношенията си с мъже над 35 годишна възраст. Няма да спечелите нищо от едно такова противопоставяне.

През тази седмица отделете време за да направите преценка на хората около вас. Бъдете по-твърди в раздялата си с тези, които спъват развитието ви или ви влияят негативно. Поговорете открито с тези, които са важни за вас, но с които имате някакви несъгласия. Това може да бъде една благоприятна седмица за вас по отношение на имотни дела, промени свързани с жилище или селски имот и др. Успехи могат да имат тези от вас, които се занимават с някакъв вид покупко-продажба. Младите жени Козирог ще преживеят динамична седмица, тъй като много нови хора ще влязат в живота им. С някои от старите познанства ще се преживее раздяла поради различни причини. През тази седмица проверете и подредете личната си документация, архиви, албуми със снимки и др. Ще има нещо, което ще ви изненада там…

Водолей

Родените под знака на Водолей ще имат седмица, в която ще трябва да избягват рискове, важни действия с непознати хора или такива, които имат лоша репутация. Пазете се от всякакви форми на измама, манипулация, злепоставяне. През седмицата мнозина от вас ще преживеят емоционално събитие свързано с момиче или млада жена. През тази седмица късмет или хубави моменти ще ви се дадат чрез собствено дете или внуче. Ако имате ангажимент със съдебна инстанция или юридически казус, то нещата като цяло ще се развият според очакванията ви.

Ще имате благоприятна седмица за вземане на важни решения или за начало на промени, ново начало. Сега ще имате повече разходи за най-различни неща свързани с дома ви или с близките ви хора, но всичко ще бъде добре преценено и планирано. Ще имате благоприятна седмица за продажба на недвижим имот или друг вид имущество.

Седмицата ще се запомни с важно събитие или събиране свързано с хора от роднинския ви кръг. Благоприятно влияние тази седмица ще ви окаже четенето на книги, събирането с група от хора, с които имате еднакви интереси или се борите за една и съща кауза.

Риби

За родените под знака на Риби седмицата носи положително развитие на различни събития или планове свързани с образование, кариера или бизнес. Сега може да получите предложение, договор, да ви зарадва един успех или похвала и др. Неприятностите с момче или млад мъж не трябва да излизат извън контрол поради неконтролируеми емоции. Тези неща са много деликатни и ще трябва да се подхожда предпазливо, с разум и с търпение.

Изненадите през седмицата по един или друг начин ще са свързани с пари, като за съжаление не всичко ще е във ваша полза или интерес. Затова е добре да внимавате във всичко, което ще има връзка с пари (както ваши лични ресурси, така и при работа с пари). През седмицата ще възникне едно по-кратко или по-продължително притеснение около здравето на близък човек. Възможно е това да бъде някой роден под знака на Овен, Стрелец или Лъв, но не е задължително. През седмицата ви предстои среща или гостуване, където ще научите една тъжна или неприятна новина свързана с човек, когото познавате.

Тази седмица ще бъде благоприятна за всякаква градинска или земеделска работа. Сега може да си вземете домашен любимец или да разширите стопанството си, ако имате домашни животни.