Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (19-25 септември)

ОВЕН: За родените със знак овен или с асцендент овен, емоционално начало на седмицата с прекрасни възможности за хармонично и балансирано решаване на семейни разногласия и любовни противоречия. Подходящ период за водене на преговори и решаване на спорни въпроси договаряне, подписване на документи, изграждане на стратегия и тактика, споделяне на различни проблеми, разговаряне и намиране на допирни точки по взаимно изключващи се теми. Ще откриете повече начини от обичайните да кажете точните думи на любимия човек.

ТЕЛЕЦ: За родените със знак телец или с асцендент телец, управителката на знака Венера ще се впусне в дълбоките и потайни води на знак Скорпион. На преден план ще изплуват за решаване въпроси свързани с партньорските отношения както в бизнеса, така и в личен план. Не всичко, което ще излезе на повърхността ще ви хареса, но е добре да се въоражите с търпение и толерантност, докато претеглите всички плюсове и минуси на ситуацията. Ще се наложи да се съобразявате с нови предизвикателства, но най-важното е да откриете точно това, което ви е необходимо.

БЛИЗНАЦИ: За родените със знак близнаци или с асцендент близнаци, интересна и динамична седмица. Управителят Меркурий ще промени посоката си на движение от ретроградна в директна. С това може да стартирате много от идеите и проектите си, които от дълго време сте замисляли. С влизането на Слънцето в сходния въздушен знак Везни и Есенното равноденствие ще настъпи много специален преломен момент. Каквото и да решите действайте, защото това е важна и уникална възможност за сетивата ви. Успешен и много благоприятен ден петък.

РАК: За родените със знак рак или с асцендент рак, през тази седмица ще настъпи едно от най-важните астрологични събития през годината, което е с особено значение. Есенното равноденствие е един от най-пищните слънчеви празници, символизиращо равновесието и мъдростта. Изравняването на деня и нощта изобразява изцелителния баланс и природната плодоносна пълнота. Есенното равноденствие е и фестивал на жътвата - време за празнуване и за благодарност, време за пренареждане и за намаляване на темпото. Период на изобилие от плодове и зърнени храни.

ЛЪВ: За родените със знак лъв или с асцендент лъв, с встъпването на Слънцето във въздушни знак Везни и Есенното равноденствие през тази седмица ще започне кулминацията на усилията през годината, когато се събират плодовете от труда. Почитат се даровете на Майката Природа и енергиите на земята и небето, които подхранват растенията и осигуряват изобилна реколта. В края на жътвата по стар келтски обичай се дава Жътвена вечеря - в чест на получените есенни дарове, които ще осигурят благоденствието през зимата.

ДЕВА: За родените със знак дева или с асцендент девa, можете да си отдъхнете през тази седмица с промяната на движение на планетата управител на знака Меркурий. След ретроградната фаза постепенно ще набира скорост и ще върне в изходно положение, откъдето ще потегли в директна посока. В четвъртък и петък ще имате шанса да стартирате действия, които поради някаква причини, са били стопирани и спирани през последните няколко седмици. Възможности за парични постъпления и материални придобивки. 

ВЕЗНИ: За родените със знак везни или с асцендент везни, с влизането на Слънцето в знака ви настъпва Есенното равноденствие. Ще нарастват нощите и мислите ще се обръщат навътре. Време за размишления върху уроците от изминалите месеци и приготовления за студения сезон, който ще дойде с нови поуки и мъдрост. Отдайте почитта си към по-възрастните членове на фамилията, както можете да решавате и планирате парични въпроси. Подгответе се за зимата. Както си подредите нещата сега, така ще се реализират те през следващата година.

СКОРПИОН: За родените със знак скорпион или с асцендент скорпион, изпълнена с различни възможности седмица. Есенното равноденствие е едно от най-забележителните и уникални астрологични събития. Сега е моментът да заредите със сила събраните през лятото речни и морски камъни, мидени черупки или ръчно изработени глинени фигурки и предмети. Оставете ги да престоят под открито небе в нощта преди самото равноденствие, за да поемат природната енергия в себе си. Вдъхновението ще се завръща, прозренията ще са навременни и точни. 

СТРЕЛЕЦ: За родените със знак стрелец или с асцендент стрелец, след управителя на знака Юпитер и Слънцето за месец ще се настани във въздушния знак Везни. Това астрологично събитие е Есенното равноденствие и се чества с огнени ритуали - на открито или в къщи. Можете да го отбележите, като запалите множество цветни свещи и ги поставите в свещници, изработени от дърво, глина, камък или други природни материали. Цветовете на сезона са кафяво, оранжево, жълто, златно и червено. Можете да декорирате дома си с аксесоари с есенни мотиви.

КОЗИРОГ: За родените със знак козирог или с асцендент козирог, астрологичните аспекти през тази седмица ще улеснят общуването и ще помогнат при вземането на решения. Ще използвате собствената си енергия и интелигентност в подкрепа на хората, които обичате и уважавате. Ще си партнирате с околните, докато достигнете до момента от който се нуждаете, за да осъществите целите и намеренията си. Задълбочено ще анализирате всички пречки, ще отделите време да проучите причината, която стои зад всяка от тях.

ВОДОЛЕЙ: За родените със знак водолей или с асцендент водолей, важно астрологично събитие ще повлияе на действията ви през тази седмица. С встъпването на Слънцето в сходния въздушен знак Везни ще настъпи Есенното равноденствие. Дори и да сте новатори в нестандартните и оригинални решения, това ще е дотолкова силна и нова енергия, че може да не я разберете и осъзнаете, а още по малко нейните възможности и нейното значение. Есенното равноденствие е уникален и преломен момент, който ще ви даде невероятна възможност, ако му позволите.

РИБИ: За родените със знак риби или с асцендент риби, с влизането на Слънцето във въздушния знак Везни настъпва Есенното равноденствие. Бихте могли да украсите дома си с изсушени класове от цветна царевица - червена, синя или жълта, също с кратуни и снопове жито. Те не само съдържат специфични есенни енергии, които се предават и на къщата, но са и символи, посредством които ще се свържете с ритуалите на жътвата, ще помогнат да постигнете хармония със сезона. Толкова мощни енергии носи това време, че ще е непростимо да ги пропуснете.

Изготвил: augusta (Burgasnews.com)