Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (12-18 септември)

ОВЕН: За родените със знак овен или с асцендент овен, седмица изпълнена със събития и интересни новини. Във вторник ще си създавате значително напрежение с настъпателно, дръзко и импулсивно поведение, което никак няма да се хареса на опонентите ви. В края на периода ще преливате от енергия, ще сте активни във всяко ново начинание. Упоритостта, увереността в собствените сили ще бъдат главните генератори, които ще ви направляват, но ще е необходимо да имате търпението да довършите започнатото. 

ТЕЛЕЦ: За родените със знак телец или с асцендент телец, неразумното разходване на средства може да създаде значителни притеснения през тази седмица. Действията ви ще са активни, енергични, инициативни, но не винаги правилни и целенасочени. Ако проявите повече отговорност, воля и дисциплина, резултатите няма да закъснеят. Особено внимателни бъдете в края на периода. Възможно е да си създадете значително безпокойство и напрежение, от недобре спазени обещания и срокове, което в крайна сметка ще доведе до здравословно неразположение. 

БЛИЗНАЦИ: За родените със знак близнаци или с асцендент близнаци, седмицата ще стартира с едно важно астрологично събитие съвпад на Слънцето с управителя на вашия знак планетата Меркурий. Въпреки, че тя продължава ретроградното си движение, сега е момента да наблегнете на това, което преди не ви е достигало, да допълните липсващите умения за общуване, да намерите начин да запълните пукнатините в образованието и себеопознаването си. Периодът е изключителен за преоценка и прецизиране на бизнес, пътувания, мероприятия, писмена дейност, преподаване и др. 

РАК: За родените със знак рак или с асцендент рак, ще сте склонни към свръхчувствителност и преекспониране на преживяванията. Емоционално ще ви докоснат чужди болки и страдания. Пълнолунието в Риби през тази седмица ще предразполага към състрадание и грижа. Внимавайте да не изпаднете в крайности, да търсите сами проблемите, за да ги решавате, или да се вживеете в ролята на жертва, за да привлечете нечие внимание. Грубостите и твърде реалистичните неща ще ви натоварват и ще търсите успокоение и усамотение сред природата.

ЛЪВ: За родените със знак лъв или с асцендент лъв, възможно е да ви споходи прозрение и изведнъж да разберете, чисто интуитивно, истината за някой или нещо. Дори да не сте интуитивен тип, с пълнолунието в Риби ще можете да разчитате на това, което долавяте у другите около вас и на необичайната ви сензитивност. Пълнолунието ще носи усещане за отпуснатост, меланхолия, мечтателност, въображение, фантазия и идеализъм. Може да почувствате несигурност или неяснота. Не е подходящо време за анализи и рационални преценки. 

ДЕВА: За родените със знак дева или с асцендент девa, не избирайте партньор за връзка, както и не се доверявайте на прекалената романтика в личните отношения, освен ако връзката ви не е изпитана във времето. Можете заедно с половинката си да се наслаждавате на вечеря на свещи, поезия, нежна музика или романтичен филм, можете заедно да помечтаете как ще изградите един по-добър свят, но не взимайте кардинални решения. Виновник за тези емоции през тази седмица ще е Пълнолунието в противоположния воден знак Риби. 

ВЕЗНИ: За родените със знак везни или с асцендент везни, освен планетата на хармонията и красотата Венера, управител на знака ви, която ви направлява и напътства през този период, още една планета бенефик ще се настани трайно за около година във въздушното ви владение. Това е планетата на големите възможности и шанс Юпитер. Постарайте се да извлечете максимума от този ползотворен и изпълнен с възможности период. В почивните дни не надценявайте възможностите си, не правете излишни и необмислени разходи, които могат да внесат напрежение в отношенията ви.

СКОРПИОН: За родените със знак скорпион или с асцендент скорпион, пълнолунието в сходния воден знак Риби ще ви насърчи да се отдадете на изкуство, което ще изисква самота и вглъбяване. Пълнолунието в Риби ще освети вашите творби с мистична светлина и ще ги направи да изглеждат красиви и въздействащи. Илюзиите ще стават почти реалност и може да им повярвате. Пълнолунието е подходящо за хипноза, авто-хипноза и терапии, които ще изискват откъсване от реалността. Подходящо време също за сеанси и изпълнение на магически ритуали. 

СТРЕЛЕЦ: За родените със знак стрелец или с асцендент стрелец, използвайте енергията на пълнолунието в Риби през тази седмица за завършване на вече започнали проекти или дейности в областта на изкуствата, меценатството, социалните каузи за подкрепа на различни маргинални групи, благотворителните инициативи, хипнотичните и магични сеанси, окултизма и езотериката. Подходящи ще са медитации за засилване на психическите и магическите умения, за прозрения и работа върху чувствителността в „трудни" за вас сфери, за лекуване на „стари рани“.

КОЗИРОГ: За родените със знак козирог или с асцендент козирог, въздържайте се от прибързани решения, които могат да подкопаят и попречат на вашия успех. Не реагирайте емоционално в ситуации и не действайте импулсивно, за да могат намеренията ви да бъдат полезни в дългосрочен план. Бъдете наясно с тенденциите на противопоставяне , за да не навредите на себе си с непремерени и неправилни преценки и действия. Може да изразходвате значителна енергия и усилия докато се опитвате да намерите пътя и откриете вярната посока.

ВОДОЛЕЙ: За родените със знак водолей или с асцендент водолей, оригинални идеи през тази седмица няма да ви липсват, но по важното е да отсеете точно това, което е работещо и ефективно за вашите идеи и намерения. Лесно ще може да се измъкнете от калъпа на конвенцията и стереотипите за да намерите нови и ефективни начини за решаване на проблемите и постигането на желаните резултати. Бъдете последователни в усилията си, не се отказвайте при първото появило се препятствие, за да постигнете това, което желаете.

РИБИ: За родените със знак риби или с асцендент риби, Пълнолунието тази седмица ще е във вашия знак. Ще са чувствителни стъпалата, затова можете да направите масаж на ходилата, да отстраните мазоли или да подхраните кожата в тази зона. Ако страдате от ревматизъм, той може да се влоши поради високата влажност. Избягвайте алкохола и транквилантите, защото ще имат много по-силно влияние върху организма отколкото в други периоди. Засилено ще е също въздействието и на веществата в храните и медикаментите.

Изготвил: augusta (Burgasnews)