Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (5-12 септември)

ОВЕН: За родените със знак овен или с асцендент овен, ще бъдете амбициозни, предприемчиви и енергични. Няма да живеете монотонно и скучно, а напротив всичко ще се развива на бързи обороти. Ще се нуждаете от нови и нестандартни предизвикателства. След като постигнете целите си, ще си поставяте нови и още по екстремни. Внимавайте все пак да не станете жертва на собствената си придирчивост и амбиция. Не поемайте твърде високи и непремерени рискове, не се втурвайте в непознати и несигурни начинания.

ТЕЛЕЦ: За родените със знак телец или с асцендент телец, през тази седмица можете да намерите компромисно решение за изглаждане на отношенията в брака или да откриете вярното решение за споразумение с опонентите си. Ще осъзнаете необходимостта от зачитане на чуждите права и по този начин ще се засили чувството ви за справедливост. Така ще си отворите вратите за по добро професионално и лично партньорство. В четвъртък спазвайте правилата и нормите на поведение, не излизайте извън рамките на общоприетото, не нарушавайте законоустановените изисквания.

БЛИЗНАЦИ: За родените със знак близнаци или с асцендент близнаци, ще бъдете по-критични и ще имате повече претенции към околните. Ще обръщате прекалено внимание на детайлите с болезнен стремеж към реда. Някои нередности, които преди не са ви правили впечатление, сега ще ви се набиват на очи и ще ви дразнят неимоверно. Това няма как да не се отрази на качеството на отношенията с близките. Въведете ред във всички сфери, където смятате, че има нужда, но направете това разумно и отговорно, без да се конфронтирате с околните.

РАК: За родените със знак рак или с асцендент рак, добро време за формиране на стратегически финансови планове за бъдещето, както и възможности за преговори с роднини. Много по лесно ще намерите баланс в отношенията, ще имате шанс за подписване на важни споразумения. Ще общувате с родителите си, без да се притеснявате и ще кажете правилните думи и точни послания. Благоприятен период за семейни тържества и мероприятия, както и за есенно почистване, ремонт, или обзавеждане на дома и градината.

ЛЪВ: За родените със знак лъв или с асцендент лъв, важно ще е да заявите собствените си нужди и да си позволите да ги удовлетворите през тази седмица. Успешен период за контакти, сделки и бизнес. Всичко ще се нарежда според вашите желания и планове. Ще получите тласък в самочувствието от повишаване на благоволението на висшестоящите и колегите. Доброто предчувствие за бъдещето ще ви напътства при постигането на набелязаните цели. Подходящо време за работа с държавни институции, разговори с високопоставени служители и мениджъри.

ДЕВА: За родените със знак дева или с асцендент девa, седмицата ще бъде изпълнена с много емоции, честа смяна на настроението и импулсивни действия. Щадете здравето и нервите си, не се претоварвайте. Трудно ще се концентрирате върху работата, ще бъдете разсеяни и лесно ще допускате грешки. Несъсредоточеността ще създаде трудности и спънки в комуникациите. Няма да вървят гладко разговорите с високопоставени лица и началници. Ще чувствате отпадналост и умора. Но за сметка на това може да намерите някоя стара вещ, която сте мислили за безвъзвратно загубена.

ВЕЗНИ: За родените със знак везни или с асцендент везни, можете да поканите приятели и роднини в дома си, за да прекарате времето си в приятна компания. Това ще бъде зареждаща и емоционална терапия за сетивата ви. Ще се чувствате прекрасно и ще покажете много от невероятните си умения. В събота и неделя бъдете внимателни, не бъдете ревниви, не предизвиквайте напрежение в семейните отношения, както и не правете непредвидени и безсмислени разходи.

СКОРПИОН: За родените със знак скорпион или с асцендент скорпион, благоприятна и успешна седмица. Ще бъдете активни, смели и уверени в действията си. Възможност за привличане на влиятелни и богати хора към собствените идеи и каузи. Съчетанието на умствена концентрация с голяма интуиция ще води до постижения. Добър период за търсене на работа или правене на важни промени в професионален план. Много инициативни и действени, ще се впускате в забавления и нови начинания. Силен и позитивен ден сряда.

СТРЕЛЕЦ: За родените със знак стрелец или с асцендент стрелец, управителя Юпитер в края на тази седмица ще премине от земния знак Дева във въздушните Везни, където ще гостува около една година. Ще сте отзивчиви и благоразположени към останалите и ще се отличавате с голяма гостоприемност, щедрост и радушност. Ще имате широк кръг приятели, ще бъдете популярни и ще сте добре приети от околните. От първостепенна важност за взаимоотношенията ви ще е да се основават на справедливост, красота и хармония.

КОЗИРОГ: За родените със знак козирог или с асцендент козирог, ще сте живо въплъщение на желанието, интереса, жарта и страстта да живеете наситено и пълноценно, при това на възможно най-високи обороти. Няма да е достатъчно просто да вършите нещо, а ще го правите със замах. Изключително важно ще е да сте номер едно във всяка класация. Чувството за съревнование и конкуренция ще е много силно развито. Ще сте заредени с ведро и приятно настроение, с което ще предразполагате околните към разговори и идеи за големи инвестиции и бизнес сделки.

ВОДОЛЕЙ: За родените със знак водолей или с асцендент водолей, ще се вписвате в света много по балансирано, няма да ви е нужно да се борите с някои обстоятелствата, които преди време са ви създавали неразположения и проблеми. Ще се радвате на много по-голямо вътрешно спокойствие и удовлетворение. Планетата на големите възможности Юпитер ще бъде в сходния въздушен знак Везни, ще ви подкрепя в начинанията и ще носи оптимизъм, радост с бърз интелект. Ще бъдете с изострено внимание при общуване, ще прилагате практично мислене в деловите и професионални отношения.

РИБИ: За родените със знак риби или с асцендент риби, през тази седмица ще бъдете подвластни на скрит гняв, интриги, тайни действия и трудности в контрола на подсъзнателните желания. Възможни са трудности и усложнения при диагностика на заболявания и инфекции, както и опасност от неправилно приложена анестезия при операции. В бизнеса и отношенията също съществува тенденция на некоректност и измама. Не се поддавайте на разсеяност и неефективност в работа, за да не направите грешки, за които ще съжалявате.

Изготвил: avgusta (BurgasNews)