Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (15-21 август)

ОВЕН: За родените със знак овен или с асцендент овен, всичко което правите през тази седмица ще бъде оцветено с много свежи и оптимистични нюанси и никой и нищо няма да може да ви спре, особено ако си поставите дългосрочни и значими цели. Ще бъдете вдъхновени за нови житейски приключения, ще разкъсате оковите на стари модели. С очаквания и нагласи ще се втурнете в изучаване на нови и недостъпни места, било за собствената природа или за непознати територии. Ще се родят смелите идеи, които ще изпълнят със смисъл и съдържание всяко ваше действие.

ТЕЛЕЦ: За родените със знак телец или с асцендент телец, началото на седмицата ще стартира с проекти в които ще заложите на хармонията, красотата и баланса. Това ще бъде едно много позитивно и успешно начало. В четвъртък са възможни големи промени в деловите и финансовите отношения. Успешен период за управлението на чужди пари, както и връзката с финансовите институции ще се осъществява леко и безпроблемно. Добри идеи и условия за бизнес свързан с изкуства, развлечения или луксозни предмети. Нови възможности за любов, брак и съжителство.

БЛИЗНАЦИ: За родените със знак близнаци или с асцендент близнаци, дълготрайните ви усилия и старания ще водят до практически резултат, който ще може да се види, докосне и почувства. Няма да се интересувате от празни разсъждения от чисто теоретическо естество, които не водят до реални земни резултати и практически разрешения. Ще се отличавате със здрав разум, способности за добро планиране и отлични организационни умения. Отчетливо ще анализирате, класифицирате, раздробявате на отделни детайли и ще измервате прецизно всяко едно действие.

РАК: За родените със знак рак или с асцендент рак, пълнолунието в нестандартния въздушен знак Водолей е подходящо да поработите за бъдещи планове и инициативи, които могат да касаят вас пряко и/или хората около вас. Време за гениални и новаторски идеи как светлото бъдеще да се случи. Можете да приложите филтъра на подобрение чрез отнемане или чрез добро рационализиране. Това може да се отнася за всяка важна област от живота ви, като работа, проекти и изобретения, взаимоотношения и контакти с приятели и по-широки кръгове от хора.

ЛЪВ: За родените със знак лъв или с асцендент лъв, пълнолунието в противоположния знак Водолей през тази седмица ще ви напътства как да управлявате приятелските връзки и тези с общността. Затова ако искате да подобрите обществените и приятелски взаимоотношения, това е моментът. Можете да направите преглед на кои хора, групи и общества помагате и да преоцените ефективността и смисъла на вашата помощ, както и обратното дали са качествена помощта и подкрепата, които получавате. Преценете ефикасността и удовлетворението, което ви носят.

ДЕВА: За родените със знак дева или с асцендент девa, ще сте взискателни перфекционисти, ще искате работата винаги да бъде свършена идеално. С лекота ще откривате невидими за останалите хора дори съвсем малки грешки и несъвършенства. Даже в един отлично написан текст, който всеки един друг човек би сметнал за перфектен, ще можете да откриете някаква запетайка или тире, които не са поставени на правилното място. Силата ви ще се проявява в дейности, изискващи пределно ясно, строго логично и силно аналитично мислене.

ВЕЗНИ: За родените със знак везни или с асцендент везни, ако искате да мислите „извън рамките”, да следвате по-нестандартен подход в работата или обратно, да редуцирате твърде абстрактните, революционни и ексцентрични концепции, пълнолунието в сходния въздушен знак Водолей ще ви помогне да реализирате тези смели проекти. Ако сте уморени от рутината и безсмисления разход на енергия за дадена работа, ако виждате недостатъци в организационната структура, може да приложите технологии, иновации и рационализации, които да променят това.

СКОРПИОН: За родените със знак скорпион или с асцендент скорпион, ще давате всичко във връзката си, ще сте много интензивни и страстни. Няма да приемете или да се задоволите с повърхностни отношения. Вашите артистични изрази също ще са силни и мощни и ще разкриват най-дълбоките ви чувства. Ако позволите на сърцето да диктува ще имате дълги и дълбоки, трансформиращи преживявания и ще сте склонни към радикални промени. Силен и успешен ден, много позитивен ден четвъртък.

СТРЕЛЕЦ: За родените със знак стрелец или с асцендент стрелец, ще изграждате възгледите си за света по предпазлив, интелектуален, аналитичен и практичен начин. Ще имате способността да отсявате зърното от плявата. Ще извличате точната информация, която е основана на факти и има конкретен, реален и практичен смисъл. Много добри възможности, за хората занимаващи се с точни науки, като инженери, учени и изследователи. Ще демонстрирате неоспорими способности да сглобявате, поправяте и работите с различни технически устройства.

КОЗИРОГ: За родените със знак козирог или с асцендент козирог, необвързаните ще имат огромен шанс през тази седмица да намерят обекта на своите желания. Ще бъдете страстни, пленителни и магнетични. Успехите в любовта няма да закъснеят, а контактите и общуването ще се реализират леко и с финес. Много добър шанс за успешни финансови сделки и материални придобивки. Проявените усилия и качества като енергичност, предприемчивост, работоспособност ще бъдат върнати многократно и ще се проявят в цялата си пълнота.

ВОДОЛЕЙ: За родените със знак водолей или с асцендент водолей, пълнолунието във вашия знак през тази седмица ще ви направлява в новите и нестандартни начинания. Можете да се отървете от остарели модели на мислене, от назадничави подходи и методи, от упадъчни традиции, които вече не ви вършат работа. Силата на периода е в освобождението. Освободете се от рутината, от ограниченията, от остарялото и уважавайте реформите. Използвайте енергия на Водолея във ваша полза, там където е необходимо.

РИБИ: За родените със знак риби или с асцендент риби, ще се намери през тази седмица някой, който да ви казва нещата в прав текст и ги показва каквито са, без завоалиране и задръжки. Ще е необходимо да прецените какво е добро за вас и да решите как да постъпите. В същото време към вас ще бъдат отправени претенции и различни искания, ако не спазвате ангажиментите и обещанията си. Ще трябва да лавирате между лични и служебни задължения, някои от които ще бъдат напълно противоположни от първоначалния замисъл.

Изготвил: avgusta (BurgasNews)