Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (8-14 август)

ОВЕН: За родените със знак овен или с асцендент овен, завладяването на нови хоризонти ще разшири кръгозора за развитие на възможностите. Като цяло ще се отличавате с голям оптимизъм, ще вярвате в способностите си, ще си поставяте амбициозни задачи, ще изпробвате на какво сте способни, ще сте склонни да поемате рискове. Ще очаквате от себе си много и ще сте философски настроени към неуспехите. Дори и да не успеете да постигнете нещо, ще го приемете като временна загуба. След това отново ще запретнете ръкави и ще се захванете с жар и оптимизъм към следващата голяма цел.

ТЕЛЕЦ: За родените със знак телец или с асцендент телец, ще натяквате повече от обикновено, ще критикувате, ще се заяждате и по този начин силно ще дразните останалите. Ще искате да откриете, да видите, пословичното си желание за перфекционизъм навсякъде около вас, но няма да е възможно подобряването и усъвършенстването на всичко. Ще притежавате уникалната способност да откривате дори и най-малките грешки и нередности във всичко, което ви заобикаля. Бъдете особено внимателни в края на периода.

БЛИЗНАЦИ: За родените със знак близнаци или с асцендент близнаци, мисленето ви през тази седмица ще има земен и практичен характер. Няма да летите в облаците и приложението на умствените знания и способности ще има практически характер. Дълготрайните ви усилия и старания ще водят до практически резултат, който може да се види, докосне и почувства. Няма да се интересувате от празни разсъждения от чисто теоретическо естество, които не водят до реални земни резултати и практически разрешения. Ще сте добре заземени и практични, ще се отличавате със здрав разум.

РАК: За родените със знак рак или с асцендент рак, влиянието на новата Луна най-силно ще бъде почувствано с огнени страсти и ще ви дари голямо вдъхновение. Какъвто и житейски път да следвате сега, ще имате възможност за творческо развитие. Бъдете малко егоисти, в добрия смисъл на думата. Това е време, през което с лекота ще успеете да покажете своите най-добри качества. Ако знаете, точно какво искате, ще знаете и какво точно да направите за постигането му. Луната е мястото, където жънете каквото сте засели.

ЛЪВ: За родените със знак лъв или с асцендент лъв, ако планирате да започнете нещо ново, не трябва да бързате. Трябва да бъдете търпеливи и внимателни, защото за изпълнението на планове ви ще са нужни много търпение и постоянство. Каквато и велика идея да имате, за да я осъществите, ще трябва да се потрудите усилено, за да успеете да я реализирате по най-добрия начин. Въпреки цялата творческа енергия, която притежавате не бързайте. Положените усилия ще ви помогнат да покажете своите най-добри качества.

ДЕВА: За родените със знак дева или с асцендент девa, управителя Меркурий е във вашия знак. Ще се отличавате със здрав разум, способности за добро планиране и отлични организационни умения. Силата на това разположение се състои в способността отчетливо да анализирате, класифицирате, да се раздробявате на отделни детайли и да се измервате прецизно всяко едно нещо. А слабостта в невъзможността животът да бъде обхванат и почувстван в цялостност и пълнота. Няма да се интересувате от празни разсъждения, а от реални земни резултати и практически разрешения.

ВЕЗНИ: За родените със знак везни или с асцендент везни, тази седмица ще се борите с обстоятелствата на живота, които ще водят до вътрешно безпокойство и неудовлетворение. Ще направите голяма услуга както на себе си, така и на своите партньори, деца, роднини и приятели, ако започнете по-лесно да прощавате своите и чуждите недостатъци. В края на периода ще бъдете сдържани и студени с което ще предизвикате отчуждение и хлад в отношенията. Възможни са финансови непредвидени разходи и проблеми.

СКОРПИОН: За родените със знак скорпион или с асцендент скорпион, мисленето ви през тази седмица ще е по-живо, по-динамично и по-решително. Ще сте в състояние да подхождате към въпросите и задачите по-критично. Енергията ви ще е много по-подвижна, универсална и многостранна. Ще притежавате много повече практичност и земност в разсъжденията. Решенията, които взимате ще водят до напредък, развитие и прогрес. Възможностите ви ще са силно изявени, със положителни промени в кариерата и социалния статус. С нарастване концентрацията и волята ще преследвате дългосрочни цели.

СТРЕЛЕЦ: За родените със знак стрелец или с асцендент стрелец, ще се тревожите повече от обикновено. Умът ви ще е постоянно зает с разрешаването на всевъзможни задачи и проблеми. Ще се безпокоите, ако бъдете изправени пред някаква нова задача, която не сте срещали преди и чието разрешение ви е неизвестно. Това може да доведе до проблеми с храносмилането, чревния тракт или до главоболие. Тъкмо решили един проблем, в ума ви ще се появява друг. Затова постоянно ще изглеждате умислени, угрижени и обезпокоени. Ще се чувствате най-добре само тогава, когато знаете с най-големи подробности какво ще се случи.

КОЗИРОГ: За родените със знак козирог или с асцендент козирог, ще бъдете с изострено внимание при общуване, с практично мислене, а с това ще дадете шанс на добрите делови и професионални отношения. Момента е подходящ за получаване на специализирана професионална подготовка, специалност, квалификация. Добро време за писане, учене, взимане на изпити, преподаване, за занимания с техника, математика, наука, икономика, като ефективността на работата ще се повишава. В края на периода са възможни обществени, финансови и любовни проблеми или разочарования.

ВОДОЛЕЙ: За родените със знак водолей или с асцендент водолей, общуването ще ви отрази добре през тази седмица, а контактите ще бъдат пълноценни. Бъдете по-внимателни към края на периода, защото има риск да станете жертва на измама, да направите неподходяща покупка или да вложите парите си в нещо, което е неподходящо. Дори да си мислите, че сте постъпили правилно и сте уцелили добрата възможност, по-добре не бързайте. Имайте предвид още, че ще харчите по-импулсивно отколкото го правите по-принцип.

РИБИ: За родените със знак риби или с асцендент риби, партньорските отношения, както в личен, така и в бизнес план ще бъдат с приоритет през седмицата. Това е удачен момент да загърбите някои свои страхове и да се радвате на постигнатите резултати, които са плод на двумесечни, или повече, усилия. Наличните приятели и партньори ще са в помощ на ваша идея, или кауза. Някои интересни предложения, или готови решения,могат да се появят и да ви изненадат приятно. Вашата енергия и отдаденост ще действа мотивиращо на околните.

Изготвил: avgusta (BurgasNews)