Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (1 - 7 август)

ОВЕН: За родените със знак овен или с асцендент овен, седмицата ще се характеризира с две огнени астрологични събития. Едното е влизането на управителя Марс в огнения Стрелец, а другото е новолунието в слънчевия знак Лъв. Периодът е подходящ за всичко ново, което ще покълне и даде плод напред във времето, като улавя и се подхранва от общественото внимание, от уникалността и стила си, или мащаба на творческия размах. Избягвайте дребнавостта, споровете, нечестните ходове и упорството - те са изключително лоши съюзници.

ТЕЛЕЦ: За родените със знак телец или с асцендент телец, управителката на знака Венера ще се настани през тази седмица в прагматичната и дисциплинирана Дева. Няма да можете открито и бурно да изразите чувствата си, точно по начина, който ви се иска. Привързаността ще се изразява по-скоро чрез желанието да бъдете полезни във физически план, отколкото чрез емоционални тиради или обяснения в любов. С готовност ще оказвате конкретна помощ на приятелите и роднините си, но силата ви няма да е в оказването на емоционална поддръжка.

БЛИЗНАЦИ: За родените със знак близнаци или с асцендент близнаци, ще ви се налага да се справяте в домашни взаимоотношения и въпроси касаещи недвижимото имущество. Ремонт, обзавеждане, декорация, както подписване на договори за покупка или продажба ще ангажират голяма част от времето ви. Родители или възрастни роднини ще се нуждаят от вашата помощ и подкрепа. В края на седмицата бъдете по внимателни и не предприемайте начинания без да сте наясно какво правите и с какво точно се захващате.

РАК: За родените със знак рак или с асцендент рак, новолунието в Лъв ще ви накара да преодолеете вътрешната си нерешителност и да проявите неочаквани за вашата половинка страст, настойчивост и пищност в любовните отношения. В случай, че подходът в личните ви връзки по принцип е лъвски, то сега той ще придобие царствена или дори драматична окраска. Ако ви се приискат щедри романтични подаръци - не се колебайте - сега е моментът и да ги получите, и да ги поднесете. Дори нещата, започнати на шега, може да се окажат сполучливи, поради трансформиращата сила на огнената стихия.

ЛЪВ: За родените със знак лъв или с асцендент лъв, с новолунието във вашия знак през тази седмица ще дойде желанието и смелостта за големите проекти, за грандиозните начинания, а също и за творчество, нестандартност, лидерство и помпозност. Ако планирате дейности свързани със сцена и публика или пък очаквате популярност и блясък на вашите идеи - сега е моментът да им дадете старт. Можете да ги модифицирате смело, така че да отговарят на желанието ви да бъдете забелязани и оценени от мнозинството. 

ДЕВА: За родените със знак дева или с асцендент девa, през тази седмица астрологичните аспекти ще ви карат да обръщате повече внимание на близките си. Възможно е да посрещате непредвидени гости или да се погрижите за някого. Промените в дома ще ви правят нервни и неспокойни и няма да ви позволят да се заседявате на едно място. Избягвайте непланирани пътувания и ако е възможно не предприемайте стъпки в начинания, които изискват постигане на съгласие, защото много трудно ще намерите допирни точки с опонентите си.

ВЕЗНИ: За родените със знак везни или с асцендент везни, тази седмица ще е подходящо начало на PR-кампании, промоции на нови продукти и услуги, реклама и всякакви неща, които изискват специално осветяване, сценично поведение или декорация. Мъдростта и подкрепата на елемента Огън от новолунието в Лъв ще се изразяват в смелостта да дръзнете, волята, съзидателността, успеха и усъвършенстването, вярата в себе си, подтика и решителността, предаността и силата, куража, устойчивостта в конфликти, отношенията - с другите. 

СКОРПИОН: За родените със знак скорпион или с асцендент скорпион, през седмицата ще може да се радвате на резултати както в професионален план, така и в сферата на личните взаимоотношения. Ще имате шанс да увеличите приходите си. Няма да ви липсват идеи за реализация от творческите проекти до професионално развитие. Ако някои от събитията се случват по бързо от предвиденото и се появи възможност, възползвайте се. Съобразявайте темпото си на работа с развиващата се ситуация, като балансирате и извлечете максимални резултати във ваш интерес.

СТРЕЛЕЦ: За родените със знак стрелец или с асцендент стрелец, няма да има място за колебание през тази седмица. Използвайте мощта на новолунието в Лъв, за да предприемете действие, да бъдете независими, да подобрите имиджа си, да предизвикате публиката, да изиграете ролята си или да поставите вашето необикновено излъчване в центъра на своята вселена. Ако сте се доверили на вътрешния си нюх, по пълнолуние ще оберете овациите и аплодисментите за добре свършената работа. По правило един лунен цикъл е достатъчен за по-реалистични цели и от три до шест лунни месеца за по-мащабните начинания.

КОЗИРОГ: За родените със знак козирог или с асцендент козирог, основната задача през седмицата ще е да направите всичко възможно да използвате цялото си въображение. Много вероятно то ще ви помогне да намерите правилния начин за решаването на проблем, който ще ви издигне в професионално отношение. Ще бъдете спокойни и в добро настроение, което ще ви помогне да се разбирате лесно с хората около вас. Ще бъдете стимулирани да общувате повече, да давате идеи и да ги обсъждате.

ВОДОЛЕЙ: За родените със знак водолей или с асцендент водолей, пазете се и от прекалено разточителство и предприемане на необмислени ходове, свързани с разходване на пари и материални средства. Не подавайте ухо на ласкателства и не взимайте решения под влияние на комплименти. С партньорските отношения както в бизнеса така и в личния живот може да имате някакво колебание дали правилно сте преценили нещата, особено ако са свързани с бизнес сделки и договори. Виновник за това ще е новолунието в противоположния знак Лъв.

РИБИ: За родените със знак риби или с асцендент риби, новолунието в Лъв през тази седмица ще носи енергичност, творчество, напрежение, импулсивност и трансформация. Чувствителни ще са сърцето и кръвоносната система, а също и диафрагмата. Можете да получите сърцебиене, високо кръвно, безсъние, нервност, раздразнение или превъзбуда. Ако страдате от подагра или сърдечносъдови заболявания - възможно е да се обострят. Избягвайте тежкото физическо натоварване и щадете сърцето. Въздържайте се от прекомерна употреба на кафе, алкохол, цигари, въглехидратни и люти храни.

изготвила: augusta (Burgasnews.com)