Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (25 - 31 юли)

ОВЕН: За родените със знак овен или с асцендент овен, седмицата ще се характеризира с умствена възбуда, раздразнение, предизвикване на спорове, злословие, сарказъм и изблици на словесен гняв. Възможни са трудности в деловите връзки и разногласия. Не е подходящ момент за прокарване на лични идеи пред началници или подчинени, заради различия по отношение методите на работа. Не позволявайте енергията да се разпилява в различни посоки и това да се отразява върху качеството на изпълнение на ежедневните ангажименти.

ТЕЛЕЦ: За родените със знак телец или с асцендент телец, ще се наложи да поемете отговорност за голяма част от домашните задължения през тази седмица. Въпроси свързани със недвижимости, прехвърляне, покупко-продажби, ремонти или преместване ще ангажират голяма част от времето ви. Ще е необходимо да проявите инициатива. Време е да направите това, което отдавна не се решавахте да предприемете. Полезно ще е общуването с възрастни и опитни хора, затова не пренебрегвайте отправените съвети и напътствия.

БЛИЗНАЦИ: За родените със знак близнаци или с асцендент близнаци, в първата половина от седмицата ще създадете необикновени и интересни контакти, като приятели и организации ще съдействат за успеха ви. Ще се засилва интуицията и проницателността. Това е добра възможност за работа с наука, технологии, електроника и благоприятен период за хората занимаващи се с тези дейности. През втората половина ще ви безпокоят проблеми в общуването, комуникациите и транспорта, ще решавате сложни и неотложни въпроси в работата.

РАК: За родените със знак рак или с асцендент рак, ще е добре да държите под контрол емоциите и страстите си през тази седмица. От съвсем безобидна ситуация може да разпалите ненужен конфликт с колеги и началници. По късно ще разберете, че сте направили голяма грешка и ще страдате от ниско самочувствие. Планирайте добре разчетите си и не прекалявайте с разходването на финансите. Неразумното и излишно пилеене на средства няма да е заместител на добро настроение и да ви помогне да се оттърсите от проблемите.

ЛЪВ: За родените със знак лъв или с асцендент лъв, през тази седмица ще ви се иска да прекарате по добре времето си, да се веселите, да се забавлявате. Ще обожавате развлеченията, шегите, закачките и флирта. Ще можете с часове да разказвате смешни и интересни истории, стига само да ги слушат в захлас и да се „намирате в светлината на прожекторите“. Няма да ви е до разправии, както и ще е под достойнството ви да използвате безчестни, подли или непозволени удари под кръста. Но това не значи, че ако е необходимо ще се справите с всеки опонент.

ДЕВА: За родените със знак дева или с асцендент девa, седмицата ще стартира с необикновени пътувания, срещи, идеи, които ще помогнат да реализирате личните цели. Ще се засилва творческото и оригинално мислене, както и ще намерите отговор на отдавна вълнуващ ви въпрос. Ще бъдете с повишено интелектуалното ниво и усилени умствените процеси. В края на периода са възможни конфликти и разногласия свързани с недоразумения или неправилно разбиране от страна на околните. Не вземайте прибързани решения, не действайте импулсивно, непрактично и непоследователно.

ВЕЗНИ: За родените със знак везни или с асцендент везни, през тази седмица ще ви се иска да внесете топлота, радост и щастие в живота на останалите. Ще ги зареждате с оптимизъм, вяра и жизненост, а щедростта ще е пословична. Ще се раздавате за другите и парите могат да се изплъзват измежду пръстите, подобно на морски пясък. Това обаче няма да пречи да запазите слънчевото, оптимистично и сияещо излъчване. Важно ще е да доставите удоволствие в живота на близките си и да поддържате веселието, жизнерадостта и развлечението.

СКОРПИОН: За родените със знак скорпион или с асцендент скорпион, ще сте склонни да игнорирате добрите съвети и да приемате ексцентричните идеи през тази седмица. Неочаквани събития могат да объркат плановете и да променят първоначалните идеи и проекти. Нервност, разногласия и недоразумения ще създават проблеми в общуването, комуникациите или пътуването. Проверявайте всеки детайл и подробност преди да предприемете каквото и да е, за да не бъдете разочаровани и излъгани в намеренията си.

СТРЕЛЕЦ: За родените със знак стрелец или с асцендент стрелец, през тази седмица лесно ще предизвиквате впечатление пред началници и висшестоящи, ще печелите успех сред противоположния пол. Но има голяма вероятност от необмислени постъпки, конфликти или травми. Разумно разпределяйте финансите, не правете ненужни и скъпи подаръци, дръжте портмонето си под строг контрол, защото е възможно е да се поддадете на неразумни харчове. Пътуванията ще ви носят много приятни емоции и настроение.

КОЗИРОГ: За родените със знак козирог или с асцендент козирог, ще се радвате на благоприятни астрологични условия за случване на това, което сте планирали, или ще бъдете приятно изненадани от хора и обстоятелства. Не пропускайте шанса да се възползвате от този период за себе си и за любимите хора. Посрещането на гости или гостуване при близки също ще ви зареди със слънчево и лятно настроение. Ако искате да продавате имот, ще имате добри оферти, предложения и възможности за сключване на успешна сделка.

ВОДОЛЕЙ: За родените със знак водолей или с асцендент водолей, през тази седмица управителя на знака Уран ще промени посоката си на движение от директна в ретроградна. Периодът не е подходящ за екстремни и рискови начинания. Колкото и да ви се иска да предприемете нещо ново и нестандартно, не стартирайте. Можете да търсите решения и възможности върху проблеми, които са зацикляли във времето и все не сте намирали верния отговор. Когато отново се върнете към старите затруднения и ги преработите отново, ще намерите разковничето.

РИБИ: За родените със знак риби или с асцендент риби, скрито пазена тайна може да ви извади за известно време от зоната на комфорт. Но въпреки това бързо ще намерите решение и ще обърнете ситуацията във ваша полза. Няма да ви липсват идеи за реализация от творческите проекти до професионално развитие. Ако някои от събитията се случват по бързо от предвиденото и се появи възможност, възползвайте се. Съобразявайте темпото си на работа с развиващата се ситуация. Опитайте се да балансирате и съчетавате правилно всяка нова отговорност.

Изготвил: avgusta (BurgasNews.com)