Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (10 - 16 април)

Какво вещаят звездите (10 - 16 април)

ОВЕН

Тази седмица ще възникне неочаквано благоприятна за вас възможност или ситуация. Тя може да има връзка с по-добри доходи, получаване на пари или облага от финансов документ, договор. Тази седмица на късмет ще могат да разчитат мъжете над 35 годишна възраст. Тази седмица може да очаквате пари благодарение на собствените си усилия, работа, семейни връзки, чрез съдебна или юридическа институция или чрез човек, който живее в друго населено място. През тази седмица е възможно да постигнете благоприятно развитие на съдебен или юридически казус от финансов характер. Ще следите и очаквате развитието на събития в живота на човек от приятелското ви обкръжение. Възможно е да очаквате и изпълнението на обещание дадено ви от човек, който е приятел или роднина от страна на брачния ви или интимен партньор. Действията на момче или млад мъж могат да ви донесат някакво разочарование или загуба свързани с неголяма сума пари. Тази седмица пазете портфейла и личните си документи на обществено място. В любовен план ще възникнат някои сложни моменти или противоречия, но в същото време може да изживеете приятни моменти с любимия си човек. Събития или действия свързани с минала или настояща изневяра тази седмица не бива да бъдат осъждани прибързано.

ТЕЛЕЦ

Пред вас е една благоприятна седмица за професионални или бизнес разговори, срещи, представяния, интервюта и др. Неприятностите с половинката ви ще бъдат кратки, но емоционални. Сега може по-емоционално да изживеете липсата на дете, особено ако сте разделени в различни градове или държави. Неприятностите на работното ви място тази седмица ще бъдат с цел провокиране да вземете някои по-смели решения, да направите дълго отлагани разговори или промени. Предстои ви нещо много хубаво в професионален план, но все още сте в период на сблъсък с неприятности или с неприятни хора. Ще очаквате посещение, разговор или конкретни действия от страна на жена, която живее настрани от вас. Жените Телец да не се натоварят с големи очаквания за седмицата. Нещата сега ще имат свое собствено развитие, независимо от вашите желания и очаквания. Седмица, в която мнозина представители на знака Телец ще се зарадват на важна новина или предложение, което ще внесе оживление в домашния ви/семеен живот. Благоприятна седмица за пътуване или за подготовка за пътуване. Мъжете Телец ще имат срещи, на които ще разискват важни семейни или професионални теми. Образованието или кариерата на дете ще е едно от важните събития през седмицата.


БЛИЗНАЦИ

Тази седмица на мнозина ще им се наложи да вземат решение или да дадат отговор свързан с любовна връзка или романтично предложение. Седмицата ще изиска повече внимание спрямо жена роднина, която не живее във вашия дом. Сега може да очаквате приятно събитие в дома ви. Седмицата ще е натоварена за мъжете Близнаци. Ще имате повече ангажименти, но и положителните емоции ще са по-големи или повече. Възможно е някои от вас да се ангажират с временна или почасова работа за да спечелите допълнителни пари. Жените Близнаци ще купят нещо за дома си за комфорт или за удоволствие. Тази седмица може да очаквате разрешаване на материален или имотен проблем. Възможно е получаване на документ от такъв характер чрез някаква институция, банка, данъчно или юридическо учреждение. Успешна седмица за работата ви, особено ако тя е свързана с производство, търговия и стоки.
Ще обмисляте много внимателно новина, информация или предложение, за което ще имате съмнение, че е фалшиво, манипулиращо, измамно. Ще следите отблизо една клюка или интрига поради свой личен интерес. Неочаквана неприятна новина свързана с човек, когото познавате чрез семейното си, приятелско или професионално обкръжение. Не пилейте пари за неща, за които не сте сигурни в качеството им или за които нямате спешна необходимост. Жените Близнаци да избягват ангажименти с непознати хора или пътуване до непознати места.

РАК

През тази седмица основните ви планове или очаквания ще бъдат свързани с пътуване или с хора от друго населено място. Ново приятелство или ново развитие на приятелска връзка могат да очакват момчетата и младите мъже Рак. Избягвайте контакти с непознати хора, които необичайно за вас се стремят към по-голяма близост с вас, дават ви обещание за нещо или ви предлагат своите услуги. През тази седмица ще се срещнете с приятели или важни за вас хора, за да обсъдите неща, които имат значение за близкото ви бъдеще. Изненадите тази седмица (и то в повечето случаи приятни) ще са свързани с пътуване или с хора от различни места. Професионален успех, допълнителни пари от работа или награда ще са повод за празнуване в някои семейства. През тази седмица ще възникне конфликт или напрежение свързано с пари. Какъвто и да е проблема, той не е от днес. Решението ви да оставите нещата да се разрешат от само себе си, няма да ви е от полза. Избягвайте да искате или да давате пари на заем тази седмица. Неискреността в отношенията ви с мъж от семейното ви или приятелско обкръжение сега ще стане много явна. Особено наранени ще бъдат младите жени, които ще са безкомпромисни в своите решения, независимо на каква основа са тези отношения. Неочаквана придобивка, подарък, награда и други, която може да е като пари или като някаква вещ. И тъй като има знак, че това ще е нещо неочаквано не губете пари и време да го търсите или провокирате сами.

ЛЪВ

През тази седмица ще имате кратки притеснения свързани с пари, но вероятно не поради тяхната липса, а поради необходимостта от правилното разпределение на бюджета си. Предстоят ви няколко сериозни плащания или разходи, за които трябва да сте подготвени добре, за да нямате проблеми. Ще получите неприятна новина свързана с момиче или млада жена.
Като цяло очаквайте една успешна и интересна седмица, особено ако вложите достатъчно енергия и амбиция да реализирате това, което ще ви се даде като шанс и възможност през следващите дни. Самите вие ще обмисляте някои смели стъпки или представяния на ваши идеи, произведения, творби ако сте творческа или артистична личност. При жените Лъв е възможно важно събитие свързано с баща, дядо, брат или друг мъж от близкото ви семейно обкръжение. Може да получите новина или покана от страна на мъж за събитие свързано с годеж или сватба. Финансово нещата няма да са толкова светли и оптимистични за вас, но в никой случай няма причина и да се тревожите. Може единствено да останете разочаровани около ваши очаквания за пари свързани с човек от семейството ви. Новина свързана с бъдещо майчинство, раждане на дете или семейно събиране свързано с дете.

ДЕВА

Тази седмица може да се окаже по-емоционална за вас, ако допуснете напрежение в отношенията си с хората около вас. Битови проблеми могат да ви изнервят и да предизвикат конфликти. Много от очакванията ви няма да се реализират тази седмица. Не бъдете припряни или настоятелни защото може да предизвикате някаква загуба или неприятност. Нека нещата се развият по естествен път. През тази седмица ще ви изненадат различни телефонни разговори, писма или пратка. През тази седмица ви предстоят разходи за момиче или млада жена. Причината за тях може да са както лични, семейни празници, така и да възникне нещо съвсем ново и неочаквано. През седмицата мнозина ще получат радостна новина свързана с момиче или покана за събиране, празник свързан с нея. Очаквайте гости в дома си или семейно събиране, пътуване, което ще ви струва по-голям разход на средства, но емоциите ще са много силни и ще оставят незабравими спомени. Седмицата ще ви зарадва с една изненада, която ще ви даде голяма надежда, за нещо което има особено важно значение за вас.
Очаквайте през седмицата неочаквани събития свързани с хора, които живеят в друго населено място.

ВЕЗНИ

През тази седмица основните ви ангажименти или очаквания ще бъдат свързани с бременност, с раждане на дете, със собственото ви дете или внуче. Мнозина ще се зарадват в дома си на новина свързана с пари, с документ или договор от финансов характер. Може обаче да ви натъжи новина свързана с човек, когото познавате. През тази седмица ви предстои ви разговор, обсъждане на неща, които касаят бъдещето ви, бъдеща позиция, план и др. Бъдете сериозни, отговорни, разумни и най-вече реалисти в разговорите, които ви предстоят.
Очаквайте тази седмица успех на близък човек в негова професионална или обществена изява. Ще успеете да намерите разрешение или ще получите помощ за да приключите с неприятност, която касае здраве, дете или внуче. През седмицата ще възникнат битови или имуществени проблеми в дома на приятели или съседи, които ще ви касаят и вас по някакъв начин. Тази седмица може да бъде запомнена с важна за вас среща или събиране. Възможно е да имате повод да поканите хора в къщи. Mоже вие самите да бъдете поканени в дома на роднини или приятели.

СКОРПИОН

През тази седмица съвсем различно развитие ще получат ваши планове свързани с пари, плащания, кредит и др. Възможни са разходи свързани с лечение, терапия за човек от роднинското ви обкръжение или за вас самите. Много напрегната, но перспективна седмица ще имат момичетата и младите жени Скорпион. През седмицата може да ви разтревожи неприятна новина или събитие свързано с жена или с жени. Възможна е раздяла с жена поради определени обстоятелства, които спират или пречат на вашите отношения да продължат за в бъдеще. През тази седмица има вероятност неочаквано да разкриете, да разберете за една илюзия, измама, с която сте живяли напоследък и която може да засяга вашия личен или професионален живот. Само по себе си това събитие не ви носи загуба, но емоционално ще трябва да се сблъскате с нещо, което носи трудно преживяване.
През седмицата жените Скорпион ще имат разговор, който ще предизвика неочаквано решение или нова идея, план.
Тази седмица мъжете ще имат повече ангажименти с роднини.

СТРЕЛЕЦ

Тази седмица на мнозина от вас ще им предстои посещение в съдебна или юридическа институция свързано с документ или друг важен ангажимент. През тази седмица може да намерите забравена или загубена вещ, да ви върнат стар заем и др. Мъжете Стрелец ще получат неочаквана новина, покана или предложение. Ще имате причини да се замислите върху конкретни свои преживявания през последните месеци. Ще има някаква изненада около дете: ваше собствено или от семейното ви обкръжение. Мнозина ще се зарадват на получаването на пари.
През тази седмица действията или намесата на жена в семейния ви живот ще е причина за спор или конфликт. Трудни ще са на моменти отношенията в дома на жените Стрелец. Конфликтите могат да изчистят противоречията, но не винаги… Тази седмица очаквайте някаква придобивка, подарък или покупка.  Ще имате възможност за разрешаване на материален или битов проблем с неочакван за вас успех и др. Благоприятно време за развитие на въпроси и дела от имуществен характер. Тази седмица може да получите покана за събиране, гостуване по важен повод.

КОЗИРОГ

Тази седмица може да ви изненада със събитие, което да има връзка с дете. В някои случаи това може да има връзка с бъдещо майчинство или с раждане на дете. Изненади през седмицата ще има и около дома ви: в района, където живеете или в съседското ви обкръжение. Жените Козирог ще имат повече ангажименти или отговорности спрямо собствените си деца и внуци. Може те да ви изненадат с нещо, но може и да е точно обратното: тоест вие да ги изненадате с нещо. Мъжете Козирог може да се сблъскат с неочакван проблем или спънки по неща, за които са имали голяма сигурност да се случат тази седмица. Разбира се, те все пак може да се случат, но ще се наложи да преодолеете някои затруднения свързани с тях.
Новина свързана с някакво премеждие в живота на мъж. През тази седмица избягвайте конфликтите. Ако сте в лошо настроение, раздразнителни и чувствителни вложете по-голям самоконтрол в собствените си действия и думи. Допуснати неконтролирани реакции през тази седмица, ще ви струват някакъв вид загуба. През седмицата ще очаквате важна за вас новина или информация свързана с пари или с документ от финансов характер. Възможно е възникването на различни благоприятни за вас възможности свързани с пари. През тази седмица следете събития свързани с числото 5.

ВОДОЛЕЙ

През седмицата ще имате очакване за конкретно събитие свързано с пари. Предстои ви да вземете решение свързано с това събитие. Ще очаквате действия или изпълнение на обещание от страна на човек, когото познавате отскоро. Седмицата не е от най-благоприятните за пътуване, тъй като са възможни различни спънки, затруднения и усложнения. Възможни са разочарования от неуспешно пътуване или разочарование свързано с хора отдалеч. Тази седмица може да получите покана за среща, гостуване или събиране свързано с жена.
Жените Водолей ще трябва да вземат важно решение за свое действие или ангажимент през следващият месец. Мъжете Водолей ще очакват събития, новини или нови възможности, които да се отразят благоприятно на личния им или семеен бюджет. Тази седмица ви предстоят срещи и контакти с най-различни хора отблизо и далеч. Такова едно влияние предполага и повече нови запознанства или контакти с нови хора. Сега ще имате силно притеснение докато един ваш план или желание се реализират. Може да очаквате радостна новина свързана с дете: бременност, раждане на дете, успех на дете и др. Седмица, в която някои жени ще се зарадват на желана бременност или на раждане на собственото си дете.

РИБИ

Пред вас е една седмица на реализирани планове, на изпълнени желания. Благоприятна седмица за развитието на съдебно дело (ако сте ангажирани с такова). Разходи за дете, но и ще получите пари свързани с дете (издръжка, стипендия, пари от страна на роднини и др.) Благоприятно време за любовни срещи и нови запознанства. Младите жени ще могат да се зарадват на успех в училище или на работното си място. Възможна е и някаква придобивка, награда за вас. Сега е време да планирате новия месец и смело да действате по поставените от вас задачи и цели. Тази седмица ще имате притеснение свързано с кратко като време или разстояние пътуване. За някои от вас е възможно пътуване свързано с лечение, физиотерапия или грижа за здравето на близък човек. Ако очаквате пари от друго населено място е възможно леко напрежение около тяхното получаване. През седмицата ви предстои посещение или среща с хора, които имат сериозни проблеми и неприятности. Възможно е неприятно събитие в живота на ваши приятели, роднини, съседи или познати. Избягвайте конфликти и спорове с хора от професионалното си обкръжение. В повечето случаи ще получите емоционални рани, които трудно ще зараснат. 

Източник: Burgasnews.com