Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (13 – 19 ноември)

Овен

Ако сте родени под знака на Овен през тази седмица ще научите неприятна новина за ваши познати или роднини свързана с финансова загуба, измама и др.
Ще имате благоприятна седмица за развитие на планове свързани с образование, кариера или бизнес. Може да получите предложение, договор, да ви зарадва един успех или похвала и др.
Неприятностите през тези седем дни не трябва да излизат извън контрол поради неконтролируеми емоции. Тези неща ще бъдат много деликатни и затова ще трябва да се подхожда предпазливо, с търпение.
Неочакваните събития през седмицата ще са свързани с пари. За съжаление не всичко ще се развие във ваша полза или интерес. Добре внимавайте във всичко, което ще има връзка с пари или финансов документ.
През седмицата ще възникне притеснение около здравето на близък човек.
През седмицата ви предстои среща или гостуване, където ще научите една неочаквана и не дотам приятна новина свързана с човек, когото познавате.
Тази седмица ще бъде благоприятна за всякаква работа в дома ви или имота, който притежавате (градина, ферма, стопанство и др.)
Някои от вас могат да зарадват близък човек или дете с нов домашен любимец.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец тази седмица ще ви изненадат новини или хора от други селища или държави. Контактите, които ще имате с тях или причината за едно евентуално пътуване ще касае работа или бизнес.
През тази седмица може да имате ангажимент свързан с роднини и събития в личния им живот.
Сега ще имате една благоприятна седмица за покупки за дома, за уреждане на плащания и задължения и др.
През седмицата ви предстоят срещи или контакти, познанства, с хора с които ще се срещнете в близко бъдеще.
Сега ще имате интересни разговори или общи действия с хора, с които работите заедно. Ще получите от колега интересна покана или предложение.
Предстоят ви важни разговори в дома свързани с пари или предстоящи разходи. Ще ви се наложи да вземете решение, да предприемете конкретни действия свързани със семейния ви бюджет. Сега могат да имат развитие планове свързани с жилище или с допълнителен ваш имот.
През седмицата ще очаквате събитие свързано с мъж от семейното ви обкръжение.
През тази седмица на жените Телец им предстои да вземат важно решение, чието изпълнение ще трябва да стане до края на тази година.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци през тази седмица вашите планове ще се определят от финансовите ви интереси. Ще се нуждаете от повече приходи или от по-голяма стабилност, затова и вниманието ви ще бъде насочено към развитие на източниците ви на доходи.
Ако имате дете, през тази седмица внимавайте какво обещавате или какво то обещава на вас. Не допускайте неискреност помежду ви. Едно събитие през тези седем дни ще даде отражение на отношенията ви в бъдеще.
През тази седмица може да ви изненада среща с жена.
Сега може да очаквате различни новини от далеч.
Следете и записвайте сънищата си през тази седмицата. Предстоят много интересни събития в живота ви, а част от информацията за тях ще получите именно насън.
Една неочаквана идея за вас ще дойде по неочаквано време и на неочаквано място.
Тази седмица ще бъде много натоварена за мъжете Близнаци, които учат или работят. В работата си следете внимателно действията на колеги.
Жените Близнаци ще се зарадват на една новина, предложение, покана или важен документ, договор.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак през тази седмица ще се ангажирате със семейните проблеми на мъж или жена от приятелския ви кръг. Нещата там ще са доста сложни и деликатни и вашата намеса трябва да е много добре премерена.
Сега ще бъде добре да избягвате финансови отношения с хора, с които имате важни за вас отношения. Има вероятност да възникне някакво разминаване в очакванията ви. Подобни събития могат да доведат до напрежение в отношенията ви.
Мнозина от вас ще запомнят тази седмица с важно събитие свързано с човек от по-далечния роднински кръг.
През тази седмица ще бъде важно да отделете повече внимание на разходите за дома си. Предстоят ви важни празници и събития, ангажименти и плащания, така че планирайте добре финансите си.
През седмицата може да ви се наложи да се справяте с битови или семейни проблеми по вина на човек от семейството ви. В случай, че решите да подменяте техника или мебели в дома си, бъдете внимателни и предпазливи при една такава покупка.
Тази седмица ви предстои да получите важна информация, която трябва добре да обмислите. Не бързайте да споделяте нищо преди да сте взели решение.
Големи надежди и очаквания за тази седмица ще имат жените Рак. НВсичко, към което се стремите ще се реализира, ако проявите нужната активност и отговорност.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв през тази седмица ще възникне важен ангажимент или събитие свързано с жена от близкия ви семеен кръг.
В много отношения седмицата ще бъде емоционално натоварена и от вас ще се изиска да имате предварителн план или нагласа за някои събития. Напрежение може да възникне поради неконтролируемите действия на хора, с които ви предстои да имате контакт или от ежедневното ви обкръжение.
През тази седмица бъдете предпазливи и избягвайте рискове, събирания на обществени места и др.
Тази седмица може да ви зарадва с новина за бъдещо майчинство или раждането на дете в дома на ваши приятели или роднини.
През седмицата може да получите неочаквана новина свързана с човек, с когото имате професионални или бизнес контакти и отношения.
През тази седмица мнозина ще имат повод да се съберат с роднини в домашна обстановка или в ресторант.
Жените Лъв ще се наложи да поемат и изпълнят конкретни ангажименти към дете или роднина.
Мъжете ще трябва да вземат важно решение свързано с трудов или бизнес договор, нова дейност, клиенти и др.

Дева

За родените под знака на Дева тази седмица може да се окаже преломна в много отношения. Едно конкретно събитие ще промени видимо или невидимо важни отношения, планове, начин на живот и др.
Изненадата тази седмица може да дойде чрез едно предложение, покана или информация, която ще трябва да обсъдите с близките си хора, преди да вземете решение.
Ще получите информация свързана с пари, чието получаване очаквате до края на тази година.
През тази седмица действията или разговорите ви с човек от кръга ви приятели ще ви накарат да се замислите за много неща. Възможно е ново познанство с много ерудиран и мъдър човек с богат житейски опит.
Седмицата носи вероятност от важна, полезна среща или събиране.
През седмицата ще имате контакт с човек от миналото ви: съученик, приятел, колега и т.н., като това може да се случи по един неочакван начин. Емоциите от едно такова преживяване определено ще са положителни.
Тази седмица на много жени Дева им предстоят различни промени, премествания, пътувания и др.
Мъжете ще имат различни срещи и разговори, които ще са важни поради значението, което имат за бъдещите им планове.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни тази седмица неочакваните събития ще имат връзка с ваше собствено дете или с дете на ваши приятели и роднини.
Като цяло може да очаквате една важна, определяща в голяма степен бъдещето ви седмица. Предстои ви важно събитие или събиране свързано с роднини.
През тази седмица има голяма вероятност за новина свързана с раждане на момиче или с бременност на жена, която е ваша роднина или позната.
През седмицата ще получите шанс за реализиране, сбъдване на едно ваше желание или план благодарение на създадени от вас вече връзки.
Ако сте несемейни, възможно е тази седмица да поставите началото на едно важно за вас запознанство със сродна душа, бъдещ интимен или брачен партньор.
През тази седмица се пазете от измама или хитрост от страна на хора от професионалния ви кръг или съсед. Това, което ще изгубите или пропуснете от подобни действия ще е твърде неприятно за вас.
Жените Везни могат да бъдат изненадани от неочакван подарък или пари.
Мъжете ще имат повече семейни ангажименти.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион тази седмица ще изживеете неприятен момент свързан с момиче или млада жена. Причините за едно такова преживяване могат да бъдат най-различни според индивидуалните ви дадености.
Като цяло през тази седмица ще следите развитието на различни събития, които ще са продължение на вече започнати такива.
Това ще бъде една благоприятна седмица за пътувания, особено на далеч.
През тази седмица ще ви зарадва новина, която ще е важна за вашите бъдещи планове.
Някои от вас ще имат усещане за криза или твърде много рутина в любовните си отношения. Именно поради това на някои връзки им предстоят сериозни изпитания през тази седмица. Доколко може да ги избегнете ще зависи от факта, колко държите на партньора и на връзката ви.
Мъжете Скорпион могат да останат разочаровани от по-големите си очаквания за парични приходи или финансови успехи тази седмица.
Изненади могат да възникнат в семейството на младите мъже и жени.
Тази седмица ще е интересна за жените Скорпион по отношение на тяхното професионално развитие. Има голяма вероятност да ви бъде дадена нова възможност за развитие или обучение.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец през тази седмица ви предстои да създадете нови професионални или бизнес контакти. Възможно е да задълбочите подобни отношения или да постигнете конкретен успех благодарение на едно партньорство.
През тази седмица ще трябва добре да обмислите една възможност или предложение за допълнителна или временна работа.
Сега могат да ви зарадват различни новини от близо или от далеч. През седмицата ще получите предложение, на което трудно ще откажете, а и ще бъде грешка.
Ако ви се налага да пътувате тази седмица с някаква определена цел ще преживеете неприятна ситуация, най-вероятно с човек, когото ще срещнете по време на това пътуване.
През тази седмица може да се разделите с приятел, роднина или друг познат поради различни житейски причини.
През тези седем дни ще може да проведете един важен разговор в семейството или да вземете решение свързано с конкретна промяна в дома и др.
Мъжете Стрелец е добре да изчакат естественото развитие на някои събития, чието развитие върви в момента.
Жените Стрелец ще се наложи да поемат ангажимент свързан с дете. Тази седмица може да очаквате промяна в работата си, свързана с работния ви график, нови отговорности и други.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог през тази седмица събития с хора от семейството ви ще са причина за по-динамични телефонни разговори или срещи.
През седмицата може да очаквате ново раздвижване на изоставени или проблематични неща от финансов характер. Събитията сега ще имат едно по-добро за вас развитие, независимо от конкретната ситуация.
Реалните ви очаквания за тази седмица ще постигнат желаното от вас развитие. Като цяло сега всяко събитие ще си има своето интересно развитие.
През седмицата може да възникне необходимост за кратко пътуване или неочаквани събития свързани с хора от друго населено място.
Възможно е да възникне нов шанс за вас в личен или професионален план свързан с пътуване.
Жените Козирог ще се зарадват на едно събитие, което ще преживеят тази седмица.
За по-младите жени това ще бъде време за романтика и любов.
На нови благоприятни финансови възможности ще могат да се надяват мъжете. Всичко обаче ще е благодарение на вашата работа, професионални умения и опит.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей може да се изкушите от едно предложение или дадена ви възможност (особено мъжете Водолей), но бъдете внимателни защото вероятно нямате достатъчно умения и познания за това.
Парите през тази седмица ще дойдат чрез работа (заплата, премия, бонуси) или чрез различни бизнес сделки, банкови транзакции.
През тези седем дни може да очаквате гости в дома си.  Вие също може да бъдете поканени на гости в дома на приятели, съседи или роднини.
Тази седмица ви предстоят сериозни разговори поради необходимост да вземете някои неотложни решения.
Очакванията ви свързани със събития в живота на роднина могат да ви направят неспокойни.
Ще ви се наложи да следите здравословното състояние на роднина. Възможно е той или тя да пътуват тази седмица заради своя здравословен проблем.
Основно сега вниманието ви ще бъде насочено към семейството ви. Една от възможните причини за това може да бъде едно пътуване или някакъв вид промяна, преместване.
Сега ще имате една благоприятна седмица за пътуване и за контакти с хора от друго населено място, държава.
През седмицата мъжете Водолей ще се зарадват на новини от финансов характер.
Жените ще се почувстват удовлетворени от добре свършена работа, успешно изпълнени ангажименти и др.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби през тази седмица ще преживеете събитие или среща свързана с човек, който е бил част от миналото ви: в личен, професионален или обществен план.
Определено някой, с когото сте се разделили в миналото поради различни причини, ще потърси контакт с вас. Възможно е да получите информация за минали събития, за които не сте знаели досега.
Може да очаквате новини от човек, който живее на далеч от вас.
През тази седмица ви предстоят разходи свързани със семейството ви или определен човек от него: дете, партньор, родител или домашен любимец.
Сега ще разберете, че сами сте си създавали ненужни притеснения и страхове за нещо, което вече има съвсем различно развитие.
Любовния или личен живот на повечето от вас ще е причина за някои важни събития или събиране.
През седмицата може да има неочаквано развитие ваш флирт на работното ви място. Мнозина ще зарадват любимия си човек с малък подарък.
През седмицата мъжете ще посрещнат гости или ще бъдат поканени на гости по интересен повод.
Жените Риби ще трябва да помогнат на приятел или роднина, който ще има нужда от помощ.

Източник: astro.velida.net