Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите ( 30 октомври - 5 ноември)

Овен

Ако сте родени под знака на Овен през тази седмица може да ви изненадат събития свързани с пътуване. Изненади може да преживеете и с хора от друго населено място. Трудно е да се каже дали това ще ви донесе радост или обратното, но определено ще е начало на промяна (предимно в планове).
Ако пътувате през тази седмица бъдете внимателни независимо дали ще използвате собствено превозно средство или друг вид транспорт.
Много несигурност и неспокойствие ще има в ежедневието ви през тези седем дни, но няма нищо, което да ви донесе загуба. По-скоро обратното, но всичко ще става по трудния за вас начин. Ще ви трябва повече търпение и понякога ще възниква необходимост от компромиси.
Седмицата вещае важни за вас отношения с хора от професионалния ви кръг.
През тази седмица може да имате по-чести разговори, размяна на съобщения с приятели от близо и далеч. Едно ново запознанство сега може да постави началото на един нов етап от живота ви (поради различни причини).
Смело планирайте и реализирайте различни важни за вас дела или събирания свързани със семейството. Ще имате благоприятна седмица за сключване на брак или за събиране на разделени семейства.
През тази седмица внимавайте с храни, които  могат да ви създадат алергична реакция.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец пред вас е една седмица, която вещае за вас романтични преживявания, нови запознанства, флиртове. Сега може да преживеете различни събития и в настоящата си любовна връзка.
Възможен е любовен подарък или придобивка.
През седмицата ще се преживее важно събитие с роднина. Ще имате разговори от важно значение за развитието на ваши планове до края на годината.
Седмицата вещае различни приятни изненади за вас или ще възникнат нови благоприятни възможности. Следете позитивно действия и решения на хора, които имат специални чувства към вас.
През седмицата може да очаквате посещение или среща с човек, който ще бъде ядосан за нещо или на някого. Поради това лесно може да възникне конфликтна ситуация помежду ви.
През седмицата ще получите новина или предложение, което ще предизвика някакво съмнение у вас. Вие ще се опитате да проверите доколко то е реално или добро за вас.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци тази седмица ще ви изненада с различни събития свързани с пари, с финансов документ, договор и други.
Любовният ви живот ще е интересен и с преживявания, които ще оставят спомен след себе си.
През тази седмица отношенията ви с роднини ще са в голяма степен непредсказуеми.
Ако през тази седмица ви предстои ангажимент свързан със съдебно дело или юридическа инстанция бъдете предпазливи, добре подготвени и внимавайте на кого се доверявате.
През седмицата пътуванията (ако имате в графика си такива) ще са свързани с важен за вас ангажимент, работа или среща.
Мъжете Близнаци ще могат да разширят кръга си от приятели, да намерят нови последователи или съмишленици за една кауза, идея и др.
Жените Близнаци ще имат повече ангажименти в дома и в семейството ви, свързани с определени важни ангажименти, събирания или промени.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак тази седмица ще се сблъскате с някаква измама, неискреност или опит за манипулация. Някой може да се опита да ви въвлече в някаква интрига за своя собствена изгода.
През седмицата може да очаквате радостни новини от далеч или приятни преживявания свързани с пътуване.
Ако ви се наложи тази седмица да разрешавате проблеми или неприятности, те определено ще имат връзка с вашето минало, с минали събития, решения или грешки.
През тази седмица може да направите важни покупки или да продадете нещо на изгодна цена.
Ако сте търговци ще имате благоприятна седмица за продажба на стоки с намаление или като Коледна промоция.
Тази седмица ще зарадва мнозина от вас с парични постъпления от работа, бизнес, допълнителен ангажимент или доход.
През тази седмица мъжете Рак да се пазят от инциденти. Бъдете внимателни в контактите си с непредсказуеми хора или при мероприятия на обществени места.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв през тази седмица могат да ви изненадат събития на работното ви място. В някои случаи те могат да имат връзка с повишение на заплата, доходи, неочаквани пари и др.
В любовта обаче седмицата ще бъде по-сложна, особено за тези от вас, които в момента изживяват емоционална криза. Предстои ви да вземете трудни решения, които ще изискат време за да осъзнаете, че това ще бъде най-доброто за вас.
През седмицата може да очаквате радостно събитие, събиране или предложение свързано с роднина или близък приятел.
Сега ще имате възможност да разширите своя приятелски кръг или кръга си от съмишленици, ако сте ангажирани с някаква кауза или група по интереси.
През седмицата приятелска връзка на на ваш млад родственик ще е причина за различни разговори, обсъждания или решения.
Тази седмица ще бъде важна за жените Лъв по отношение на семейството или брака.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева през тази седмица ще имате различни очаквания свързани с документ, договор, споразумение, предложение и др.
Предстои ви едно трудно решение, което ще е свързано с приключване на ангажимент или отношения, преместван или раздяла.  Всяка ваша дума, действие или решение през тази седмица ще трябва да бъдат добре обмислени.
През седмицата могат да възникнат различни по степен неприятности с хора от кръга ви роднини или съседи.
Като цяло ще имате една благоприятна седмица за приключване на неприятност или проблем, който ви притеснява напоследък, независимо от компромиса, който ще трябва да направите. Ако искате да постигнете напредък по важни за вас планове избягвайте конфликтите или налагането на собственото си мнение.
Жените Дева ще имат късмет или приятно преживяване свързано със среща, гостуване или пътуване.
Мъжете ще получат една важна новина или шанс предимно свързан с работа или обществена дейност.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни през тази седмица може да възникне стрес свързан с новина, която ще получите или с документ, който ще е важен за вас.
Следете внимателно новини и събития свързани с хора от други държави, независимо от тяхната националност.
Също така през седмицата вниманието ви ще ангажира събитие свързано с мъж, който живее в друго населено място.
През седмицата бъдете внимателни в отношенията си с хора, с които ви предстои да имате контакт най-вече що се отнася до тяхната искреност и честност спрямо вас.
Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване независимо от неговата цел.
Седмицата ще изиска жените Везни да действат по-бавно, да обмислят по-добре нещата, да си дадат повече време за почивка или за планиране на бъдещи действия.
Мъжете сами ще се откажат от свой план или обещание за тази седмица. Ще осъзнаете факта, че сега не е благоприятно време за тези неща и ще оставите тяхното развитие за следващата седмици.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион пред вас е една интересна седмица, тъй като ще възникнат някои нови и перспективни възможности за вас. Някои неща могат да ви се струват невъзможни или твърде ангажиращи времето ви за да се реализират и др. Така или иначе, пред вас е седмица, в която късметът ви ще се прояви по най-различни начини.
В професионален план седмицата ще бъде напрегната и това може да ви се отрази на съня или на физическото ви здраве. Всяко едно събитие сега ще бъде очаквано, така че по-добре обърнете внимание на предварителната си нагласа за една динамична и непредсказуема седмица.
През седмицата ще имате благоприятни за вас отношения или действия с жена. Възможно е да обсъждате различни имотни проблеми или ангажименти, които ще организирате и реализирате по най-добрия начин.
Могат да възникнат неприятности свързани с пари, с различни забавяния или неприятна ситуация поради ваша грешка.
През седмицата ще ви изненадат събития или действия на хора, с които сте живели заедно в миналото си.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец през тази седмица ще преживеете различни събития свързани с мъж от роднинския ви кръг. Сега ще има вероятност за събиране свързано с такъв човек, предимно в домашна обстановка.
Седмицата ще ви изненада с различни неочаквани събития. В повечето случаи те ще дойдат чрез хора, които са близо до вас.
Неочаквано развитие ще има една сложна за вас ситуация или връзка, като то ще бъде в положителна за вас посока.
Предстои ви да приключите отдавна започнала работа или ангажимент или да се зарадвате на един труден успех. Ще възникне възможност за възобновяване на ваши предишни планове и идеи с възможност за една успешна реализация сега.
През седмицата ще планирате и реализирате различни срещи, събирания и посещения. Ще разчитате за определени неща на приятели. Може да очаквате покана, която ще ви срещне с интересен човек или група от хора.
Тази седмица новините, които вие ще получите от друг град или държава ще са в основата на ваши планове за 2018.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог през тази седмица ще получите най-различни новини от роднини, които живеят на близо или надалеч. Някои от тях ще имат наистина важно значение за вас или ще определят ваши бъдещи планове. Други може да бъдат свързани с покани за гостувания, събирания, за сватба и др.
През тази седмица по-често ще изпадате в песимистични настроения или твърде много неща ще ви тревожат, ще ви създават душевен дискомфорт.
Ще имате ангажимент или ще следите внимателно събития свързани с мъж, който живее на някакво разстояние от вас.
През седмицата ще се срещнете с приятели на ваши деца или ще проявите по-голям интерес към техния кръг от приятели.
Тези от вас, които имат романтична връзка с човек, който живее в друг град или държава ще преживеят седмица изпълнена с емоции и напрежение. Лесно ще възникват разногласия или неразбиране чувствата и желанията на партньора.
Ще имате благоприятна седмица за посещение на исторически или популярни места.
Новите запознанства през тази седмица ще ви срещнат с хора, които ще имат определена мисия в живота ви за даден период от време.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей през тази седмица може да бъдете изненадани неприятно от една измама, лъжливо обещание или погрешна информация. Ваши или нечии други манипулативни действия сега ще завихрят събития, които трудно ще бъдат контролирани.
Като цяло ще имате една интересна и положителна в своето развитие седмица. Всичко ще зависи от вашите умения, решения и най-вече чистота в действия и мисли.
Сега може да ви зарадва един неочакван успех или предложение.
В семейството ви могат да възникнат най-различни конфликти, понякога твърде незначителни и несериозни. Но поради по-голямата ви емоционалност може да изгубите контрол. Това ще бъде седмица на изпитание на личността ви отвътре, като качества и умения да общувате с хората около вас.
В даден момент през седмицата неприятно събитие в дома на съседи или приятели ще е повод за тъга или понижено настроение.
Жените Водолей ще зависят от чувствата или мнението на мъж при вземането на решения или изпълнението на определени задачи.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби през тази седмица ще имате да разрешавате неотложни дела. В някои случаи те ще бъдат свързани с роднини, което няма да облекчи задачата ви.
Сега ще можете да реализирате отложени срещи, посещения или събирания. Внимание ще изискат личните ви контакти и срещи, най-вече да не споделите нечия тайна.
Някои неприятности останали неприключени от изминалата седмица сега ще ангажират мислите ви в търсене на най-доброто решение. Вероятно е обаче и тази седмица тези неща да останат такива каквито са.
Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване.
Сега е възможно да получите новина от друго населено място свързани с важно събитие в живота на роднина или приятел.
Седмицата ще е трудна или непредсказуема, ако имате ангажимент със съдебно или юридическо дело.
Решенията, които някои от вас ще вземат тази седмица ще са начало на нова житейска промяна.

Източник: astro.velida.net