Цветанов: Усилията на ГЕРБ са насочени към реализирането на успешни политики в местната власт

Трябва да продължим да работим за повече инвестиции и за повишаване на доходите, каза още политикът

снимки: пресцентър на ГЕРБ

Далновидната политика на ГЕРБ и правителството на Бойко Борисов дава възможност местната власт да развива най-различни проекти, а стабилността на държавата ни позволява да се ползваме с доверието на ЕС и да усвояваме европейските фондове. Това заяви заместник- предсеателят на ГЕРБ и председадел на ПГ на партията Цветан Цветанов на среща с актива  и общинските съветници от ГЕРБ-Сандански. В срещата взеха участие и областният координатор на ГЕРБ в Благоевград и народен представител Даниела Савеклива, народният представител от ГЕРБ-Гоце Делчев Димитър Гамишев, кметът на Сандански Кирил Котев и зам.- министърът на икономиката Александър Манолев.

 „Силата на ГЕРБ са видимите резултати и затова трябва да продължим да работим за повече инвестиции и за повишаване на доходите. За ГЕРБ е важно да се реализират повече политики, насочени към хората“, посочи Цветанов. Като положителен пример в тази посока той даде община Сандански, където кметът Кирил Котев успява да реши проблеми, които са трупани от години.

 „Той непрекъснато си поставя цели и има ясна нова визия за развитието на Сандански. Имаме амбицията Сандански да се превърне в център за подготовка по леката атлетика. Затова стартира и ремонтът на спортната зала, ще се изгради и лекоатлетическа писта, която да отговаря на всички европейски и международни стандарти”, съобщи Цветанов. Той коментира, че за Благоевградска област е много важна темата за Западните Балкани, която е във фокуса на Българското председателство на Съвета на ЕС. Това е уникална възможност за развитието на региона“, категоричен бе председателят на ПГ на ГЕРБ.