Диджей срази "Като две капки вода": Най ме кефи как вързаха публиката, че пеят на живо

Черната Златка е дзвер. На нея и софтуерът й е черен, сподели Къци Въпцаров

Бившият тв водещ и една от "Златките"

Бившият тв водещ и една от "Златките"

В своя публикация популярният диджей от близкото минало Васко Громков срази едно от най-гледаните шоута "Като две капки вода"

"Най ме кефи как в тези "капки" им оставят на синбек само първия куплет и чак на припева и до края вкарват пълния плейбейк. За да може журЕто да каже: "В началото тръгна неуверено, но после разцепи!", и публиката да се върже как пеят на живо!".

С тези думи популярният диджей от близкото минало Васко Громков срази едно от най-гледаните шоута "Като две капки вода".

В коментара му се включи и бившият водещ Къци Вапцаров: "Верно ли до плейбек са стигнали... баси манипулацията ще е... то така и тунинг може да има, което обяснява защо ми е харесало".

След което Къци похвали Бялата Златка с думите: "Само тя може да пее! Виж, Ченрата Златка не би изкарала и тон. Черната е дзвер. На нея и софтуерът й е черен, не само опаковката", сподели за Златка Димитрова Въпцаров, който делеше покрив с нея във "Вип Брадър" през 2012 г.

"Не ги различавам тези ГМО-та на д-р Енчев! Всички са ми от една серия клонинги с пластмасови шамадури над корема!, сложи край на коментарите за двете Златки диджеят Васко Громков, пише в. "България днес".