Социалистите стягат редиците, Нинова следи кой ходи на "Позитано" 20 с нова система

Всеки вече трябва да се чекира в централата на социалистите

Лидерката на БСП е решила да сложи край на кръшкачите в партията. Корнелия Нинова е монтирала нова система в централата на "столетницата" на "Позитано" 20. Всеки член на партията който отива на работа, ще трябва първо да се чекира с електронна карта. По този начин щяло да се вижда кой идва редовно, и кой кръшка. 

Идеята хрумнала на Корнелия Нинова, след като забелязала, че редиците й намаляват и вижда все по-малко хора в сградата. Част от социалистите смятат, че лидерката им прекалява с контрола. Те припомнят, че имат и други ангажименти като срещи с червения електорат, например. Именно заради тях можело да се наложи да пътуват, а после да са набедени, че не са ходили на работа.

Част от партията още не е простило на председателката си, която наложи мерки срещу прекалено дългия престой в парламента. Тя наложи лимит за депутатите, както и за мандатите начело на партията. Старите кучета обаче не й простиха и започнаха вътрешна война. Очаква се тя да си навлече гнева и да си "спечели още противници след новите правила, които налага.