Медийната скандалджийка Илияна Беновска отново събра погледите на пресконференция на партия ДОСТ в БТА. Устатата журналистка наруши протокола и хукна към Лютви Местан да му подари своя книга, след като преди това го заля с куп въпроси и констатации. Охраната обаче реагира мигновено – сграбчи я и я изтика настрани. В залата последваха шумни възгласи: „Беновска, пий вода, успокой се“, обърна се към нея Ива Николова. „До кога ще ни излага, трябва да и дадем ясен урок“, разгневи се колега, на който Беновска отне думата.

„Ябълките й са изгнили, сега пробва номера със съмнителни книги, но не и се получава“, обърна се към нея и Евгений Михайлов, участник в пресконференцията.

6 Коментар(и)

 • Вещо лице

  Вещо лице(21 March 2017 - 11:03)

  Отговор

  Наричайте я както си щете, но замогна за съвсем кратко време. Спомнете си каква скъсанячка беше в самото начало, когато започна да си изгражда имидж на скандална журналистка. А сега как е облечена, каква кола кара, няма стигане. Знае къде и какви спонсори да си търси госпожата!

 • ZdorovayOpeli

  ZdorovayOpeli(21 March 2017 - 10:03)

  Отговор

  Реабилитационный центр “Здоровая нация” был открыт в 2008 году. Его цель – оказание помощи пациентам. За время работы нашему наркологическому центру удалось добиться множество позитивных отзывов и заслужить огромное доверие среди клиентов. https://zdorovaya-nacia.ru/lechenie-igrovoj-zavisimosti/ Однако самым важным показателем высокого профессионализма наших врачей и большой эффективности применяемых нами способов излечения является огромное количество излеченных пациентов.

 • Brosfror

  Brosfror(20 March 2017 - 01:03)

  Отговор

  Green Day is a famous country singer, so don't miss the possibility to visit Green Day concert dates 2017

 • Томов

  Томов(19 March 2017 - 17:03)

  Отговор

  Що не излезе и не си метка ябълките и книгите по Околовръстното ??? Джофра нещастна !! Или поне да вземе уроци ПО ПРАВИЛНО ГОВОРЕНЕ, че с тази крива и кьопава уста не я бива за говорене !! Виж за друго....

 • Сводник

  Сводник(19 March 2017 - 12:03)

  Отговор

  За мангизите на "КОЙ" може да се появи и със ятаган. П.П. Не обиждайте работещите най древната професия, тоя боклук грозен ще умре от глад ако заработва с тях.

 • Така ще е, като закриха психиатриите...

  Така ще е, като закриха психиатриите...(19 March 2017 - 10:03)

  Отговор

  Тази откачалка (а и "новия политик" ) е ясно, че не може да се види отстрани каква пародия е, но защо не организират прес-конференциите с акредитации? Така "кривата уста" и "кривата глава" ще стоят като всички останали евтини курви на тротоара.

Оставете коментарОбнови