Кметът на Каварна Нина Ставрева вбеси хората в социалните мрежи

Подписите на рок звезди върху автомобила на общината в Каварна могат да се разглеждат като увреждане на общинско имущество, заяви тя

Кметът на Каварна Нина Ставрева успя да вбеси хората в социалните мрежи, както самият Орешарски не го е правил. Нито дори бившият й лидер Сергей Станишев. А това е гигантско постижение...  Не разбираме защо е редова кметица от БСП, а не е по върховете на партията. Напълно го е заслужила с безсрамието си.

Подписите на рок звезди върху автомобила на общината в Каварна могат да се разглеждат като увреждане на общинско имущество,  заяви по рано днес в ефира на Би Ти Ви Ставрева.  Това изявление  предизвика огромно възмущение във виртуалното пространство. 
„Бе, другарко спрете се! Задминавате така силната конкуренция на вашите съпартийци! Чакам да нарисува портрет на Сталин вместо тия гадни рок-звезди! Откъде ги вадят тия, бе?!?“, написа във „Фейсбук“ една известна българка. Това е само едно от хилядите мнения, може би най-любезното. 
"Този автомобил е общинска собственост, не го продавам аз, а общинският съвет", заяви "гениалната" Ставрева. "Не мисля, че служебният общински автомобил е най-подходящият обект за полагането на подписите на великите рок имена, които са били гости на България”, позволи си да каже тя. И няма представа колко е прав бившият кмет Цонко Цонев, заявявайки: "Вече се чувствам като един същински Лорд Волдемор, който унищожава общинско имущество. Щом това се тълкува като увреждане, значи ние сме увредени", добави той.