Арни спал пред статуята си, заради неизпълнено обещание на хотелиер

Със снимка в интернет Арни иска да призове всички да изпълняват обещаното, въпреки обстоятелствата

Арнолд Шварценегер, снимка: интернет

Арнолд Шварценегер, снимка: интернет

Снимка в социалните мрежи, която показва холивудския актьор Арнолд Шварценегер да спи на улицата, развълнува потребителите в интернет. 

Фотосът е споделен от самия него и е отговор на едно неизпълнено обещание, съобщават американските медии, цитирани от novini.bg. На него Шварценегер е разпънал спален чувал пред собствената си статуя, издигната пред популярен хотел. А коментарът към снимката гласи "Как се промени времето".

Актьорът разказва, че статуята му е открита пред хотела, още когато той е губернатол на Калифорния. Шварценегер заемаше длъжността в периода 2003 – 2011 г. Тогава управата на хотела обещала на актьора винаги да има запазена стая за него.

Когато наскоро обаче поискал да отседне в нея, хотелът му отказал с мотива, че всички стаи са заети. Арни решил да покаже разочарованието си от неизпълненото обещание, като спи пред статуята си.

Актьорът посочва, че във времето, когато е бил губернатор, всички го възхвалявали, а след това, когато вече не заема тази длъжност, са забравили обещанията си.

Със снимката Шварценегер иска да призове всички да изпълняват обещаното, въпреки обстоятелствата. Не че актьорът не може да си позволи да наеме и най-луксозната хотелска стая, тъй като състоянието му се изчислява на около 300 млн. долара.