Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите ( 21 – 27 август)

Овен
Ако сте родени под знака на Овен пред вас е седмица, която ще изненада мнозина с предложение за нова работа, нов ангажимент или нови клиенти.
Предстои ви да се съберете или да посрещнете гости в дома си. Ще има някакво специално оживление или очакване около това събитие.
Седмицата ще зарадва мнозина от вас с някаква материална или финансова придобивка.  Като цяло очаквайте благоприятно развитие на ваши действия и ангажименти свързани с пари, имот или имущество.
През тази седмица има вероятност за нови хора в кръга ви роднини или съседи, които ще посрещнете недоверчиво, с известна доза подозрителност. Ще имате нужда от своето време да ги „проучите“.
Сега бъдете готови за нови възможности и благоприятни обстоятелства да постигнете една своя цел или мечта.
През седмицата са вероятни ангажименти, грижи или посещение при близък човек. Една от причините може да бъде здравословен проблем за вашия родственик.
През тези седем дни ще трябва добре да си планирате задачите. Всяка една от тях ще е важна и неотложна. Предварителната подготовка ще увеличи шанса за успех, за благополучна реализация.
Ще получите или ще спечелите малка сума пари към края на седмицата.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец седмицата ще ви предостави благоприятни възможности за финансово стабилизиране. Ще имате възможност да разрешите проблеми свързани с пари, задължения и други.
През тези седем дни ще видите в съвсем друга светлина едно ваше познанство или приятелство. Това определено ще бъде в положителен смисъл. Възможни са нови запознанства, които ще продължат да се развиват за в бъдеще.
Тази седмица ще ви се наложи да преживеете важни събития свързани с дете или внуче. Ситуацията ще е преди всичко емоционална, независимо с какво е свързана.
В някои случаи може да се сблъскате с проблеми в брака на собственото си дете, за които няма да можете да помогнете с нищо.
Тази седмица ще ви изненада също със събития или новини свързани със стара любов, бивш брачен партньор или обожател. Не избързвайте със своите коментари, особено ако са негативни, обидни поради преживяни неприятни моменти в миналото.
Предстои ви да влезете в спор или конфликт с някого за когото знаете, че е възможно да ви каже доста неприятни неща. Ще имате силно притеснение около евентуалния развой на събитията след един такъв конфликт.
През седмицата ще преживеете различни изненади на работното си място. Неочаквано развитие ще имат ваши контакти с обществени или политически личности.
Интересни събития ще се преживят чрез нови запознанства с хора от близо и далеч.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци през тази седмица ви предстои да вземете някои важни за вас или за семейството решения. Те най-вече ще бъдат свързани с присъствието или отсъствието на някой друг член от семейството ви.
Ще имате благоприятна седмица за подобрения в дома, за преместване в нов дом или квартира и др.
Възможно е да получите добра новина свързана с жилището ви или с имот, който притежавате.
Тази седмица може да се окаже важна и дори съдбоносна за семейството и домашните ви дела като цяло.
Сега може да ви бъде даден шанс, който да промени живота в семейството ви по някакъв начин.
Ще ви се наложи да се разделите или да се откажете от нещо или от някого. Може да ви бъде дадена възможност нещо ново и хубаво да влезе в живота ви.
Избягвайте конфликтите през тази седмица, те няма да доведат до нищо положително в живота ви. Възможно е обаче сериозно да повлияят на ваши отношения или планове по негативен начин.
Непредсказуеми могат да се окажат събитията в любовния ви живот. Ще имате едни планове, но други събития предстоят да се случат. За да няма разочарование оставете всичко да се развива по естествен ред.
През седмицата може да се очаква важно или интересно събитие свързано с момче или мъж от роднинския ви кръг.
За мъжете Близнаци седмицата вещае повече задължения и ангажименти в семейството или с роднини.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак пред вас е седмица, в която ще трябва да вземете решение свързано с пари. Може да ви се наложи да дадете отговор на предложение или друг въпрос свързан с пари.
Един неочакван флирт или кратка авантюра на работното ви място ще направи по-интересно ежедневието ви там.
През тази седмица в мислите и плановете ви на преден план ще бъдат деца: ваши собствени, деца на ваши роднини. Същото важи и ако работата ви е свързана с деца. Ще планирате различни свои действия, ще обмисляте и анализирате всичко в детайли.
През тази седмица ще имате по-трудни отношения с момичета или с млади жени.
Изненадата през тези седем дни (вевроятно, ще имате подобни очаквания или надежди) ще бъде свързана с получаването на пари или договор от финансов характер.
През седмицата може да ви се наложи да отложите едно гостуване. Възможно е също така някой, когото очаквате да промени плановете за среща с вас.
Внимавайте какви хора влизат в дома или в офиса ви. Пазете добре важните вещи, документи и информация.
Жените Рак ще преживеят неприятности, чийто разрешаване ще е неотложно.
Тази седмица ще е динамична и емоционална за мъжете Рак по отношение развитието на приятелски или бизнес отношения.
Следете действията и информацията, която ще получите чрез човек, който е ваш роднина или има връзка с човек от семейството ви.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв през тази седмица ще насочите вниманието си към разрешаването на един проблем. Насочвайки цялата си енергия и ресурси в една посока ще постигнете задоволителен за вас успех.
През седмицата очаквайте новини за финансов успех или загуба на пари в живота на ваш близък приятел или познат.
През тази седмица ви предстои да създадете нови и интересни контакти с хора от близо и далеч. С някои от тях ще обмените полезна за вас информация, която ще ви послужи за в бъдеще.
Сега ще ви бъде особено приятно с хора, с които имате общи интереси и хобита.
Въпреки по-големия стрес през седмицата, като цяло пред вас е време на важни за бъдещето ви успехи. Ще имате динамични контакти и действия. Нито един ден няма да е безсмислен през тази седмица. Мнозина ще за зарадват още сега на постигнати резултати.
Седмицата ще зарадва мнозина с постигнати успешни резултати в кариерата или бизнеса.
Ваши стари здравословни проблеми може да напомнят за себе си. Възможно е също така да следите развитието на здравословното състояние на близък човек, който има сериозни проблеми.
Седмицата ще бъде благоприятна за контакти с хора от различни държавни, съдебни или банкови институции.
Жените Лъв ще имат своите притеснения свързани с пари, които едва ли ще успеят да разрешат точно тази седмица.
За съжаление има много неща, които не зависят от вас.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева телефонен разговор или новина от далеч ще очертае някои от основните ви ангажименти през тази седмица.
Сега ще можете да реализирате едно пътуване или да започнете подготовка за пътуване през следващият месец.
Възможно е отсъствие от дома ви за няколко дни или да се завърнете в дома си след отпуск, пътуване по работа и др. Въобще сега са възможни всякакви събития в дома ви свързани с пътуване или далечни връзки.
Ще имате благоприятна седмица за развитие на романтични и семейни контакти с хора, които живеят в друго населено място или държава.
През тази седмица може да се срещнете с хора, за които никога не сте предполагали, че можете да ги видите отново. Това може да стане чрез една неочаквана среща, чрез Интернет или чрез посредничеството на друг човек.
Това е седмица, в която ще имате своите шансове да възобновите прекъснати отношения.
Използвайте тези дни за разговори по спорни или деликатни въпроси с роднини, приятели или колеги.
Благоприятно развитие сега могат да получат планове и действия свързани с наследство. Някои от вас ще имат грижи или ангажимент свързан с управление на имот на роднина, общо семейно имущество.
Сега може да планирате ремонти, подобрения, премествания, отдаване под наем и др.
Емоционално тази седмица ще сте нестабилни, с моменти на приповдигнато настроение и спадове. Ще сте много чувствителни спрямо хора, които провокират неприятности или имат неприятно отношение към вас.
Жените Дева да избягват нови романтичните запознанства. Ако все пак възникне такова не се натоварвайте със специални очаквания.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни една малка, приятна изненада, новина или събитие ще ви накара да запомните тази седмица с едно специално преживяване.
Ще ви зарадват парични постъпления в дома ви, независимо кой е източника им.
Тази седмица може да очаквате събиране или среща по специален повод свързана с жена. Ще искате да се представите с оригинален подарък или друга интересна идея.
През тази седмица ще имате по-голяма яснота за вашите бъдещи планове и възможностите за тяхното развитие.
Очаквайте изненада свързана с неочаквано писмо, телефонен разговор или среща.
През тази седмица ви предстои неприятен конфликт свързан с пари. Проблемът няма да е свързан с някаква голяма сума пари, а с начина по който някой ще се опита да ви използва, да ви игнорира по важен въпрос и др.
Неприятност ще възникне около мъж от кръга ви роднини, който ще се опита да излъже или да манипулира някого в своя собствена изгода. Вероятно ще има основателна причина за това, но за вас това няма да е извинение.
Избягвайте напрежение или конфликти в края на седмицата.
През тази седмица жените Везни ще имат благоприятно време за пътуване свързано с образование, кариера, представяне и др.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион през тази седмица ще следите събития в живота на роднина или приятел, който преживява някаква лична драма. Възможно е тази личност да се намира в период на голямо объркване, смут в живота си и да има нужда от съвет или помощ.
Това ще бъде една неблагоприятна седмица за съдебни дела и работа с юридически институции.
През тази седмица очаквайте продължението на конфликт, спор, противопоставяне с човек, с когото най-вероятно имате общи професионални контакти. Вероятността за помирение тази седмица е незначителна.
През тези седем дни може да посрещнете жена от друго населено място или да се срещнете с някой, който е за кратко във вашия град.
През тази седмица мнозина ще обсъждат идея, предложение за работа свързано с пътуване, комуникации, туризъм, транспорт и др.
През седмицата ще имате финансови отношения с мъж: роднина, приятел, партньор и др. Възможно е да получите или изпратите пари на такъв човек.
Мъжете родени по този знак ще получат, подпишат или обсъдят финансов документ, договор.
За жените Скорпион тази седмица може да възникне необходимост от пътуване или друг вид ангажимент свързан с път.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец може да запомните тази седмица с една неочаквана промяна във ваш план, идея или събитие.
Очаквайте посещение в дома ви, за което може да имате конкретен повод, но може да бъде и неочаквано гостуване.
Още в началото на седмицата ще започнете конкретни разговори, стъпки и действия свързани с вашите важни планове и приоритети. Ще бързате да отмятате задачи и задължения едно по едно.
Ще имате важен разговор или събитие свързано с човек от кръга ви роднини.
Проблеми могат да възникнат около здравето на мъж, който е ваш роднина или приятел.
Възможно е да се наложи да помогнете или ангажирате с нещо, което да има връзка с жена.
Тази седмица ще ви се наложи да изпратите един забравена или пропусната пратка, писмо или имейл.
Първата половина на седмицата ще бъде по-важно за вас време.
При мъжете Стрелец ще възникнат допълнителни битови, имотни или транспортни проблеми за разрешаване.
Възможно е подобни ваши действия да са зависими или свързани с хора отблизо и далеч.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог през тази седмица ви предстои да научите за събития, които са се случили преди няколко седмици. Въпреки, че вече не са така актуални, те ще са интересни за вас. Възможно е те да са в основата на промени или решения, които ще предприемете през тази седмица.
Сега ще имате едно благоприятно време за вземане на решения свързани с кариерата, образованието или бизнес ви.
Тази седмица мнозина от вас ще създадат ново приятелство с жена, която ще внесе нови емоции, идеи или познания в живота ви. Разбира се, тази връзка може да е на професионална или приятелска основа.
През тази седмица ви предстои една нежелана, досадна, неприятна среща или събиране. Възможна е среща или събиране, където да се сблъскате с неприятни или нетактични хора.
Трудно ще се разрешават тази седмица проблеми от имотен или имуществен характер, както и такива свързани с некачествена стока, покупка.
Очаквайте през тези седем дни радостно събитие свързано с момче или мъж.
Очаквайте новина свързана с бъдещо майчинство или с раждането на дете.
Мъжете Козирог ще бъдат изненадани от постъпка или разговор, който ще проведат с роднина или приятел.
Жените ще преживеят различни емоционални събития свързани с хора от друго населено място или с пътуване.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей през тази седмица ще сте изнервени, избухливи, чувствителни и докачливи. Това определено може да ви създаде напрежение, най-вече в личните ви отношения.
Ще имате една благоприятна седмица за пътуване. Ще получите важна за вас новина от път. Тя може да е свързана с възможността да постигнете един успех или благоприятна за вас промяна.
През седмицата може да ви изненада жест на внимание, подарък, награда или друг вид придобивка.
Сега е възможно получаване на пари, вероятно забавени поради различни причини.
Възможно е получаване на пари за свършена през изминалите месеци работа или услуга.
По-важните ви планове за тази седмица ще бъдат свързани с приятели или с хора, които са приятели на ваши приятели. През седмицата е възможно събиране свързано с личен празник на приятел.
През тези седем дни очаквайте посещение от страна на хора, които имат неприятности. Възможни са обаче контакти с хора, които успешно са разрешили свои сериозни проблеми.
Това, което ще преживеете в края на седмицата ще има продължение през следващата седмица.
Очаквайте важно събитие свързано с майка, баба, сестра, свекърва или друга близка жена.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби през тази седмица се опитайте да забравите или да умаловажите неприятни моменти или събития от последните седмици и дни.
Сега е важно да разчистите напрежението от себе си, в противен случай рискувате да отворите врата за нови проблеми и неприятности.
През тази седмица ще сте съпричастни към семейни или брачни проблеми на човек от кръга ви приятели, съседи или колеги. Седмицата може да се окаже доста неприятна, ако проблемите, които имат са свързани с извънбрачна връзка.
Може да очаквате изненади или интересни събития на работното ви място. В повечето случаи те ще бъдат свързани с нови или допълнителни ангажименти и отговорности.
През седмицата мнозина ще получат информация свързана с получаването на пари, печалба, награда, бонус, нещо което ще е добро за бюджета ви.
През седмицата ще имате вълнения около момче или мъж. Ще има за какво да се зарадвате, но и ще има за какво да се уплашите или разтревожите.
Ще имате интересни контакти с мъж, който в момента или пътува или работи в друго населено място или държава.
Следете внимателно събитията в края на седмицата. Особено значение ще имат сънищата ви в последните три дни.
Мъжете Риби ще са в очакване на важна новина, телефонно обаждане, пратка или имейл.

Източник:astro.velida.net