Знамената на СССР – начин на употреба в България

Българите не носят тениски със сърпове, чукове, петолъчки, поне истинските българи…

Поздрави и почести пред знамето със сърп и чук

Светослав Пинтев 

  „Не вярвам, че хора с тениски, на които пише „СССР“, са бъдещето на България. Това е миналото, което трябва да се знае от младите и да се помни какво е било. Но горещо се надявам българите повече да не носят тениски със сърп и чук“, каза само преди дни в интервю за Нова ТВ американският посланик у нас Ерик Рубин.
 А дали той помни добре нашето минало? Дали то щеше да е гарнирано със сърп и чук, ако навремето САЩ  не ни бяха оставили в ръцете на генералисимус Сталин. Даже не ни продадоха, просто ни дадоха, мир да има. 
 От представителя на Тръмп не може да се очаква да спомене рейгъновия термин 

„Империята на злото“, 

разбира се.  Още по малко, че днес се очертава нова ос на злото - Анкара-Москва-Техеран, основана на огромните амбиции на диктаторските режими там.
Силно се надявам, че негово превъзходителство  знае какво говори за фланелките с надпис СССР, защото дори в президентството ни се намърдаха точно такива хора. 
Българите не носят тениски със сърпове, чукове, петолъчки, поне истинските българи.  Което не може да се каже за обкръжението на президента на страната ни, за когото ми разказаха как се снимал с младежи с такива тениски.  Пред това фотосесията му по джапанки и потник е „пей сърце“, патриотична седи някак.
Да не говорим за политическия му гуру Корнелия Нинова, която с удоволствие се фотографира с  такива хора под път и над път. Няма да е изненада утре да я видим на бял кон с руското и съветското знаме едновременно. От тези хора очаквам всичко.   
        Няма изобщо да е неочаквано например, ако шефът на кабинета на държавния глава  Иво Христов, известен русофил, си е спретнал в президентството Ленинско-Димитровска стая, в която да виси знамето на СССР, да гледат мъдро бюстовете на Ленин и Сталин и да се заканват, както люто се канят троловете на червените напоследък - ще те разпоря, ще те одера, ще ти забия пирон в главата. Сигурен знак, че отгоре са ги пришпорили да бъдат по-активни. Идеята е 

в страната да се нагнетява страх,

 по-плахите хора да се отдръпват от тази садистична простащина, а париите презрени на червеното тролство да овладеят родното интернет пространство. После вождовете им да овладеят властовото пространство и да коленичат васално пред петолъчката. 
 На същия този Иво  липсата на допуск до класифицирана информация не пречела да изпълнява задълженията си, ни увериха от пресофиса на институцията преди време. Навярно, защото той пише речите на президента, за което тя не е необходима. Същите речи, с които Радев се обява за отмяна на санкциите срещу Русия, където и по света да отиде, което не се случва често. Сякаш е президент на Приднестровието например.
   Това е човекът, който покани у нас продължителя на агресивната  съветската имперска политика Владимир Путин през следващата година, въпреки, че е  наясно, че идването му може да доведе до  сблъсъци с непредвидими последици между обожаващите го лумпени и българите, които не го понасят заради агресивната му, политика.
Или може би Рубин  скръцва със зъби точно на тези, които си мислят, че 

ще ни харижат отново

 “Румен Радев е бъдещ стратегически лидер”, “воин от ХХI век, готов да спечели и да влияе на стратегическо ниво!”, пишело в дипломата на генерала“ от военновъздушният колеж “Максуел” в САЩ. Е, време е да разберат, че този воин не е на страната на европейското развитие на България. 
Спомних си внезапно как путинистите тъпчеха европейското знаме пред очите на бъдещия президент на яз. „Копринка“ през 2016 г. Той нищо не каза…
Тогава писаха, че кандидат-президентът избегнал тежка политическа провокация по време на 13-ия събор на русофилите в България, който по традиция се проведе на въпросния язовир Копринка. Докато отивал към трибуната пред него били хвърлени знамена на Евросъюза и НАТО с цел генералът да стъпи върху тях.. А там са били само путинофили, очевидно провокацията е идвала от тях.
 На излъчените репортажи се виждаше как  тъпчат усилено европейските знамена, нахвърляни по земята и  бършат подметките си в тях. 
А предстои са се доказва кой е най-верният сред верните на Путин. Чува се, че Георги Гергов има намерение да се завърне на бял кон на политическата сцена, събирайки „унижените и оскърбени червени старейшини в мощна фракция. Сред тях били  Михаил Миков, Красимир Янков, Георги Божинов Явор Куюмджиев, Атанас Мерджанов, Борис Цветков. Та тепърва ще развяват знамената на СССР.