По троловете ще ги познаете „европейците”
Светослав Пинтев 

   Самият Сталин казал навремето на лидера на тогавашната БСП,  която се казвала в конкретния исторически момент БРП /к/,  Георги Димитpов: „Гepманцитe e  тpябвало   пъpво да ви yбият и поcле  да ви cъдят“. Практично и чисто решение, дума да няма. Както е действал самият той, а геносе Хитлер в началото само си е записвал. 
Сетих се за тази крилата фраза  на „вожда и учителя на всички времена и народи”, казана на „вожда и учителя на българския народ”, защото ми напомниха за чугунените закани на троловете на социалистите, които грам не са се поучили от партийните повели след изборите, гласящи партийните водачи и редовите членове да се правят повече на европейци, не на

 евразиатски орди

 Троловете са съвсем друга бира, те дори не са и членове, де. 
На тях очевидно им се плаща да агитират за СССР, за великото дело на другаря Сталин, да веят алени знамена из нета, като изобщо не им дреме, че партията вече е европейски ориентирана. Във Фейсбук дневно ми изскачат цели легиони от такива малоумници,  мразещи до смърт „гейевропеизма”. Само да ги блокираш си е тежък физически труд. А извират все нови и нови.
Не само, че  не са се поучили , ами засилиха славословията към Сталин, Путин, Ким Чен Ун  и вся осталная ….

Покрай Сталин се сетих и за 

последиците от последния  Национален съвет на БСП 

Може би, защото в публичното пространство изока самият Красимир Янков, както би се изразил Чудомир.  Предрекохме това развитие, другари, но това е само началото на драмата.
Отстраненият от ИБ на БСП депутат  с известна наслада прогнозира, че Корнелия Нинова няма да се задържи дълго като лидер на столетницата.
"Не мисля, че това ръководство ще изкара четири години, защото един ръководител трябва да обединява, а не да разделя", коментира Янков пред Би Ти Ви.
"Мотивите, с които бях отстранен от Изпълнителното бюро на БСП, са лични. Това стана след един разговор между мен и Корнелия Нинова", разкри той.
 Всичко е лично, както  е завещал на наследника си, лежейки  на смъртното си легло дон Вито Корлеоне, след като цял живот твърдял, че нищо не е лично, всичко е просто бизнес. Имало известно разминаване на думи и дела, както е и днес в някои организации. 
Краси, време беше да забележиш, че това  ръководство се опитва 

да разделя и владее

На всички нива - в партията, в държавата.
„Все пак някакви аргументи трябва да изложи пред мен! Една година работихме заедно.  Едностранно е отношението, аз нямам личен конфликт с Корнелия Нинова“, заяви още народният представител.  Общото усещане било, че няма да се чува различното мнение от това на Корнелия Нинова в Изпълнителното бюро. Кога е било иначе в БРП/к/, БКП и БСП. Може би само по времето на другаря Миков, когото така любезно натирихте, за да назначите сегашното ръководство.
Според Янков, Корнелия Нинова смята, че като отстранява някои от разпознаваемите членове на „червеното” ръководство се освобождава от зависимости. Аз пък си мисля, че прави точно обратното. 

Плува по вятъра на зависимостите

Чудя му се на уж варненския социалист- как е повярвал, че ще смени на поста организационен секретар светла личност като Кирил Добрев. Та той бе водач на „партизанските отряди от тролове”,  даже преди време изтекоха стенограми от наставленията му към тях, ако си спомняте. 
В началото на годината, по-точно в края на януари,  този съвременен „На всеки километър” получи своето естествено развитие. 
„Списък с „партизанските" псевдоними на активисти от софийската градска организация на БСП, с които те коментират в медийни сайтове изтече в БСП-лийкс. Списъкът, съдържащ 17 медии, е изготвен в началото на януари 2013 г. на компютър на софийския общински съветник от БСП Гергана Алексова. Това показват метаданните на изтеклия Excel файл с име acaunti_medii.xls.
Фактът, че псевдонимите са обобщени в списък по медии показва, че не става въпрос за спонтанна самодейност на младежите от БСП, а за строго организирана операция със съответната йерархия и отчетност”, писа тогава Бивол. 
Мощна пропагандна офанзива до всички кътчета на България започва БСП. Това реши на заседание Изпълнителното бюро на партията във вторник, както писахме.
Председателят Корнелия Нинова, член на бюрото, който отговаря за съответния регион, членове на Националния съвет от областта, депутатите и кметовете от областта ще проведат срещи във всички 28 области на страната. 
Интересното е , че начаса ударно се активизираха и троловете, заплющяха съветските знамена в нета. Чудна работа…  Проевропейското ръководство действа в страната, сталинистките тролове и сайтове менте тероризират нета. Такава разнолика пропагандна офанзива би се харесала дори на другаря Сталин. 

29 Коментар(и)

 • Да

  Да(21 May 2017 - 04:05)

  Отговор

  Това се казва "червен терор". Нищо не искат, даже и власт не искат, а само едно - хаос и терор. Те и да вземат властта "случайно", което няма да се случи не знаят какво да правят с нея, защото от мръсотии нямат време за друго. Toва е заръката на Решетников.

  • da

   da(22 May 2017 - 09:05)

   Знаят, знаят какво да я правят властта ако я вземат.2013г като взеха властта на момента пак събориха банка, този път беше КТБ само за разлика от 1996г всички банки!!!!

 • Володя

  Володя(20 May 2017 - 13:05)

  Отговор

  В едно е прав Янков.мина времето на емоцийте в БСП.след пленума недоволството е огромно и за нинова започват тежки времена.слагайки Добрев по този отвратителен начин до себе си тя си отвори фронтове,които ще и изядат главата.в БСП не понасят Добрев и това няма да и го простят.честито др.нинова.

 • barcelonski

  barcelonski(19 May 2017 - 21:05)

  Отговор

  БРАВО ПИНТЕВ ... !!!.... Червените Руски тролове са много противни, но да НЕ забравяне => Лилявите IBAN-Костовски Помиярски Тролове ...... по самосточтелните признания на техния Знаменосец => БАЙ ГЪЗ Кънев .... е било голяма грешка да плащат на Лийдуей за да тролят срещу Борисов и ГЕРБ .... ама ние НЕ прощаваме, бе ГЪЗ Дръгалефский ..... => ..... Нено Димов: ДСБ е по-вредна от обръчите на Доган ..... http://www.dnes.bg/politika/2009/01/28/neno-dimov-dsb-e-po-vredna-ot-obrychite-na-dogan.64971 ..... (насиращомутратадръгалефска)

 • Баси?!

  Баси?!(19 May 2017 - 20:05)

  Отговор

  Комуноидни бесепарски тролове по ЦъвеЦки модел! От двамата другари що единият е със забрадка? Да се представя за жена или е обикновен травестит??

 • Баси?!

  Баси?!(19 May 2017 - 20:05)

  Отговор

  Комуноидни бесепарски тролове по ЦъвеЦки модел! От двамата другари що единият е със забрадка? Да се представя за жена или е обикновен травестит??

 • ххх

  ххх(19 May 2017 - 17:05)

  Отговор

  Проблемът на десебарските вождове е, че за тях врагът е ГЕРБ. Дали това се дължи на вроден идиотизъм или на добре финансово подплатените идеи на другаря Решетников е въпрос, на който макар че го подозирам, все още не съм сигурен в отговора, Но дали едното или другото е вярно - това не тревожи чак толкова вече бившите им избиратели, които явно не са на същото мнение. Вследствие на което на въпросните десебарски вождове остана само едното тролене и клеветени. Не че те лично си цапат ръцете с такива плебейски занимания. Щом има кой да плаща, се намират и ибрикчии, които да се трудят ката ден върху размножаването на идеите - чии ли? На Санкин, на Раданчо, на Бойкикевия, или чисто и просто на упълномощеното от другаря Решетников лице? При това искам да отбележа, че "другаря Решетников" е събирателно понятие, партизанско име, на съответните отговорни другари от една наша много братска страна.

 • ЧИТАТЕЛ

  ЧИТАТЕЛ(19 May 2017 - 15:05)

  Отговор

  Повтарящия,пиши си, пиши си колкото искаш,от БСП можете само да пищите като избъзикана булка,то и вие сте избъзиквани на всеки избор,вече не ми стигат пръстите на двете ръце за да сметна колко са ви загубите,власт няма да видите никога,самоизяждайте се,др.Нинова ще ви направи в скоро време седерари,панимайш?.

 • ПО-ЗДРАВ

  ПО-ЗДРАВ(19 May 2017 - 14:05)

  Отговор

  "ХАЙЛ БОРИСОВ", КОАЛИЦИОННИ ПАРТНЬОРЧЕТА!

  • .

   .(22 May 2017 - 10:05)

   глупак Костов!

 • Комунист

  Комунист(19 May 2017 - 12:05)

  Отговор

  С тези 950 хил. гласа БСП ще получи 10-11млн. лева. Стези пари ще саботират всяко едно действие на правителаството с единствената цел да se докопат do властта. А пък те на власт ли са, дупе да ни е яко. 1997 г. ще ни се види като приказка.

 • Radan Ninov Ermenkov

  Radan Ninov Ermenkov(19 May 2017 - 12:05)

  Отговор

  Za 10 godini tapacite ot DSB ne mogat da rodyat nova oporna tochka! Ako ne e BSP da vi snese vsichko na tepsia , ste jivi-umreli

 • 12 лапички

  12 лапички(19 May 2017 - 12:05)

  Отговор

  Тролът "Пръч" (Идеал Петров) от чии е?

  • @12 лапички

   @12 лапички(19 May 2017 - 13:05)

   Ми познай, бах‘те у шлякатарника!

 • висок

  висок(19 May 2017 - 12:05)

  Отговор

  Хора, научете как и с каква протекция Курни от село влезе в Класическата гимназия в София???? Там нямаше кандидатстване и записването ставаше само в ЦК!!!!! Дори АБПФК можеха да вкарат внуче само ако са били от партизански командир нагоре???

 • за троловете

  за троловете(19 May 2017 - 12:05)

  Отговор

  Троловете на комунистическите партии ГЕРБ и БСП по един общ образец тролят. Агресивно, първосигнално, обиждат коментиращите, не коментират по статията , а директно се заяждат с хората, рушат всякакъв зародиш на дискусия, пишат по опорни точки като промити мозъци и когато ги обориш или млъкват или започват да пишат за съвсем друго нещо.

  • Баба Вуна

   Баба Вуна(19 May 2017 - 13:05)

   Дрогаре и дрогарке позасранци, пърданци и дръгалефци - да ви изсъхне всичко, освен прането!

  • за троловете

   за троловете(19 May 2017 - 13:05)

   А този ГЕРБерски трол "Баба Вуна" просто потвърждава думите ми.

  • Баба Вуна

   Баба Вуна(19 May 2017 - 17:05)

   Що па реши, че съм ГЕРБерски трол, може да съм баба-патриотка?

  • коментар

   коментар(22 May 2017 - 10:05)

   За Троловете на БКП - ДСБ -extremecentrepoint.com/archives/10842::: razuznvane.com/?p=412 Да видим автобиографията на Костов каквато е!!!!

 • Наистина

  Наистина(19 May 2017 - 12:05)

  Отговор

  Толкова точно, дори в този неглиже-жанр,авторът щрихира сегашното състояние на БКП/БСП. А Корнелия Нинова е най-голямото посмешище в историята на тази партия. Обърнете внимание с какви хорица се заобикаля, очевидно се страхува да има край себе си по-умни и по-грамотни политически, но и различни по политическо говорене. Тя се плъзга по махленското изразяване и продължава да проявява немощ в овладяването на партията. А илюстрацията към публикацията изразява целия "ентусиазъм", с който продължават да обявяват невъзможното за възможно - като това , да изпълнят предизборните си обещания, без да са на власт. Страхът да са в тази позиция в продължение на цял мандат на това правителство, ги прави неадекватни, а действията им -безрезултатни.

 • Наистина

  Наистина(19 May 2017 - 12:05)

  Отговор

  Толкова точно, дори в този неглиже-жанр,авторът щрихира сегашното състояние на БКП/БСП. А Корнелия Нинова е най-голямото посмешище в историята на тази партия. Обърнете внимание с какви хорица се заобикаля, очевидно се страхува да има край себе си по-умни и по-грамотни политически, но и различни по политическо говорене. Тя се плъзга по махленското изразяване и продължава да проявява немощ в овладяването на партията. А илюстрацията към публикацията изразява целия "ентусиазъм", с който продължават да обявяват невъзможното за възможно - като това , да изпълнят предизборните си обещания, без да са на власт. Страхът да са в тази позиция в продължение на цял мандат на това правителство, ги прави неадекватни, а действията им -безрезултатни.

 • Radan Ninov Kostov Ermenkov

  Radan Ninov Kostov Ermenkov(19 May 2017 - 12:05)

  Отговор

  Naprimer desebilnia trola! e tipichen cherven lajec I bokluk na slujba na putinista S.Donchev

  • до трола

   до трола(19 May 2017 - 12:05)

   Троловете на ГЕРБ сте най-малоумни и като зомбита едно и също повтаряте под всяка статия. Цветанов лично ви е избирал да сте с една гънка в мозъка, за да не се срамувате, че повтаряте една и съща опорка месеци и месеци наред.

  • В действителност Цв.ЦВ. е умен.Без майтап

   В действителност Цв.ЦВ. е умен.Без майтап(19 May 2017 - 13:05)

   За съжаление тази една гънка много ги доближава до охлювите.Като прибавим и слузта,тя става една!!Но пък лично аз ,като десебил,посещавам този форум,за да се насладя на омразата към себеподобните си.То си е за себеуважение,да те мразят слузоподобни!Различни сме,така е. Приятелски съвет-разграничавайте се ,доколкото можете,от Ан.Тодоров.От устата му,не слуз,направо лайна течат.

  • До пикаещия газ малоумен трол „В действителност Цв.ЦВ. е умен.Без майтап“

   До пикаещия газ малоумен трол „В действителност Цв.ЦВ. е умен.Без майтап“(19 May 2017 - 13:05)

   В САЩ президентите отдавна са разбрали, че „В действителност Цв.ЦВ. е умен.Без майтап“! Не случайно всяка година американския президент, който и да е той, го кани на молитвена закуска, заедно с водещи личности от цял свят! В Испания даже са отишли по-далеч и го награждават с най-високия испански орден! За места като Берлин и Брюксел даже няма и да споменавам! И не мога да разбера тази несправедливост – епохални дръгалефски политици и варненски хюмнета, дали такъв огромен принос в световната политика, така да ги пренебрегват и да не ги канят никъде! Е, хюмнето го поканиха в Боливия, ама това там не е за пред хора! Сигурно чуждите политици им завиждат и сън не ги лови от мъка, че Мордохай Дръгалвски-Санкин, например, изобрети свличането на електорална подкрепа от 52,8% на 2,8%. А за епохалния принос на хюмненцето Пръданчо даже не ми се мисли – такава напредничава политическа доктрина, че хем да си във властта, хем едновременно да си в опозиция, хем накрая да разкажеш играта на всички и победоносно да им дишаш прахоляка, като останеш извън парламента! Е, затова е тази завист – защото не всички го могат това!

  • повтарям!

   повтарям!(19 May 2017 - 15:05)

   Не пикая газ,а черпя вдъхновение.И ,честно казано,се ЗАБАВЛЯВАМ!Това с американската закуска е претоплена до прегоряване манджа.В действителност Цв.представлява България и дори да имаше магарешки уши ,политкоректно и индиректно чрез него се отдава уважение към една държава член на ЕС и НАТО.А може американците да са впечатлени,че ББ е чел "Винету",а не "Престъпление и наказание"Но и Цв.(повтарям)е качествен посетител-с тези обтекаеми глава и лексика!

  • @повтарям!

   @повтарям!(19 May 2017 - 17:05)

   @повтарям!, няма какво да ни повтаряш, шлякатарник! За каква претоплена манджа смърдиш? Е, как пък „Цв.представлява България“ ежегодно, дори и когато ГЕРБ не са на власт? Как пък избраха точно него да я представлява, а не епохалния дръгалефски задръстен боклук или кирливото адвокатче с пипонестата като младия Ленин глава, или пък някой друг? Ама така е, докато мислите другите за по-тъпи от вас, ще си го подавате в дзурлата или в селфито в храстите около парламента, а заухавия лаборант ще се напикава нощеска и ще сънува Кременчуг! Пак заповядай, много обичам да напопържам с хамалски виражения скудомни хлебарки като теб!

  • Крис

   Крис(19 May 2017 - 21:05)

   До @повтарям Горкият десебил!Как ще спи сега така изпържен!Цял нощ ще му се присънват тикви,кашкавалени министърки-плондерки,кресливи жаби караянчевки,финансови питбули на шишевска хранилка и Беновска ,о Беновска!Недейте така бъдете милостиви и през нощта!Тъкмо тогава вашият патрон си говори с Путин!

Оставете коментарОбнови