Трол за бой се стяга, а БСП е в офанзива

По троловете ще ги познаете „европейците”

По троловете ще ги познаете „европейците”
Светослав Пинтев 

   Самият Сталин казал навремето на лидера на тогавашната БСП,  която се казвала в конкретния исторически момент БРП /к/,  Георги Димитpов: „Гepманцитe e  тpябвало   пъpво да ви yбият и поcле  да ви cъдят“. Практично и чисто решение, дума да няма. Както е действал самият той, а геносе Хитлер в началото само си е записвал. 
Сетих се за тази крилата фраза  на „вожда и учителя на всички времена и народи”, казана на „вожда и учителя на българския народ”, защото ми напомниха за чугунените закани на троловете на социалистите, които грам не са се поучили от партийните повели след изборите, гласящи партийните водачи и редовите членове да се правят повече на европейци, не на

 евразиатски орди

 Троловете са съвсем друга бира, те дори не са и членове, де. 
На тях очевидно им се плаща да агитират за СССР, за великото дело на другаря Сталин, да веят алени знамена из нета, като изобщо не им дреме, че партията вече е европейски ориентирана. Във Фейсбук дневно ми изскачат цели легиони от такива малоумници,  мразещи до смърт „гейевропеизма”. Само да ги блокираш си е тежък физически труд. А извират все нови и нови.
Не само, че  не са се поучили , ами засилиха славословията към Сталин, Путин, Ким Чен Ун  и вся осталная ….

Покрай Сталин се сетих и за 

последиците от последния  Национален съвет на БСП 

Може би, защото в публичното пространство изока самият Красимир Янков, както би се изразил Чудомир.  Предрекохме това развитие, другари, но това е само началото на драмата.
Отстраненият от ИБ на БСП депутат  с известна наслада прогнозира, че Корнелия Нинова няма да се задържи дълго като лидер на столетницата.
"Не мисля, че това ръководство ще изкара четири години, защото един ръководител трябва да обединява, а не да разделя", коментира Янков пред Би Ти Ви.
"Мотивите, с които бях отстранен от Изпълнителното бюро на БСП, са лични. Това стана след един разговор между мен и Корнелия Нинова", разкри той.
 Всичко е лично, както  е завещал на наследника си, лежейки  на смъртното си легло дон Вито Корлеоне, след като цял живот твърдял, че нищо не е лично, всичко е просто бизнес. Имало известно разминаване на думи и дела, както е и днес в някои организации. 
Краси, време беше да забележиш, че това  ръководство се опитва 

да разделя и владее

На всички нива - в партията, в държавата.
„Все пак някакви аргументи трябва да изложи пред мен! Една година работихме заедно.  Едностранно е отношението, аз нямам личен конфликт с Корнелия Нинова“, заяви още народният представител.  Общото усещане било, че няма да се чува различното мнение от това на Корнелия Нинова в Изпълнителното бюро. Кога е било иначе в БРП/к/, БКП и БСП. Може би само по времето на другаря Миков, когото така любезно натирихте, за да назначите сегашното ръководство.
Според Янков, Корнелия Нинова смята, че като отстранява някои от разпознаваемите членове на „червеното” ръководство се освобождава от зависимости. Аз пък си мисля, че прави точно обратното. 

Плува по вятъра на зависимостите

Чудя му се на уж варненския социалист- как е повярвал, че ще смени на поста организационен секретар светла личност като Кирил Добрев. Та той бе водач на „партизанските отряди от тролове”,  даже преди време изтекоха стенограми от наставленията му към тях, ако си спомняте. 
В началото на годината, по-точно в края на януари,  този съвременен „На всеки километър” получи своето естествено развитие. 
„Списък с „партизанските" псевдоними на активисти от софийската градска организация на БСП, с които те коментират в медийни сайтове изтече в БСП-лийкс. Списъкът, съдържащ 17 медии, е изготвен в началото на януари 2013 г. на компютър на софийския общински съветник от БСП Гергана Алексова. Това показват метаданните на изтеклия Excel файл с име acaunti_medii.xls.
Фактът, че псевдонимите са обобщени в списък по медии показва, че не става въпрос за спонтанна самодейност на младежите от БСП, а за строго организирана операция със съответната йерархия и отчетност”, писа тогава Бивол. 
Мощна пропагандна офанзива до всички кътчета на България започва БСП. Това реши на заседание Изпълнителното бюро на партията във вторник, както писахме.
Председателят Корнелия Нинова, член на бюрото, който отговаря за съответния регион, членове на Националния съвет от областта, депутатите и кметовете от областта ще проведат срещи във всички 28 области на страната. 
Интересното е , че начаса ударно се активизираха и троловете, заплющяха съветските знамена в нета. Чудна работа…  Проевропейското ръководство действа в страната, сталинистките тролове и сайтове менте тероризират нета. Такава разнолика пропагандна офанзива би се харесала дори на другаря Сталин.