Журналисти и анализатори на Кремъл – БСП е проруска, а Радев е избран за президент с наша помощ

Руската НТВ посвещава специално едно от предаванията си „Място на срещата“ на резултатите от парламентарните избори в България.
 „Главна“ роля в него е отредена на българина Борис Анзов, който в Русия се представя като директор на Московското и Лондонското бюро на Медия мост. Доколко медията е реална и доколко е част от хибридната война на Кремъл срещу България, ще преценят читателите. 
Името на Анзов се появи у нас, след като руски медии съобщиха преди година, че български журналист е ранен в Сирия, а нито една българска медия нямаше свой кореспондент там. 

Анзов е известен русофил, а на пресконференциите на руското МВнР на не особено добър руски не пропуска да направи комплименти на говорителката Мария Захарова, че „изглежда особено ослепителна“ и я пита дали може да тренира заедно с нея във фитнеса и. Анзов подари на Захарова народна носия и я покани, заедно с останалите журналисти на „безплатна почивка в България“.
Той е драматично, но не особено умно прокремълски настроен и често се оплаква пред руски медии, че срещу него са излезли цели 15 статии, в които той е разобличен като пропутински пропагандист.

В конкретното предаване на НТВ на Анзов е отредена ролята на „Иван глупака“ – и водещите, и публиката открито му се подиграват, подвеждат и оставят да мънка неразбираемо на въпросите, които му задават.
И Анзов мънка услужливо, потейки се, докато руските водещи и политолози се гаврят нагло с България и българите и си позволяват да сочат на българите какъв избор е трябвало да направят. Освен това демонстративно твърдят, че БСП е проруска партия, а президентът ни е също техен човек, избран с помощта на Кремъл.

Публикуваме едно към едно стенограмата на предаването, за да получат българите непосредствена представа за какъв тип мръсна пропаганда, и за какъв тип слугинаж от страна на български „медии“ става дума в хибридната война срещу нас, която уви не е измислена.

Водеща: Исторически факт е, че Балканите винаги са били най-горещата точка на Европа, където и Русия и Запада имат своите стратегически интереси. А щом това е факт, то очевидно ние се опитваме да се намесим в изборите, поне така смятат на Запад. Така че нека видим какво се случи на българските избори. На предсрочните парламентарни избори, ако трябва да го обясня простичко, борбата се водеше между проевропейската партия ГЕРБ и условно проруската партия на социалистите, които се обявяват за отмяна на санкциите против Москва. В крайна сметка БСП беше победена от защитниците на по-нататъшното сближаване с Европа. За ГЕРБ гласуваха над една трета от избирателите, а за социалистите малко повече от една четвърт.
А сега – най-интересното: само няколко дни преди изборите срещу проруската партия се появи внушителен компромат: че на президентските избори през миналата година за победата на проруския кандидат Румен Радев е помогнал именно Кремъл (викове на неодобрение в залата). Нека погледнем какви доказателства дава за това американският вестник „Уолстрийт джърнъл“.
„Службите за сигурност на България са прихванали 30 страничен доклад, в който на политиците от БСП се препоръчва да използват недостоверни факти в новините, а също така да разпространяват завишени данни от социологически допитвания. Документът, според източниците на изданието, има отношение към Кремъл и е бил предаден на българските социалисти от бивш руски шпионин“.

Водещ: Защо бивш, щом доставя такъв важен документ, значи той не е бивш, а настоящ…

Водеща: Не задълбавай засега…Да дадем думата на нашия гост от България Борис Анзов. Борис, този компромат повлия ли на мнението на избирателите или и на вас, както на французите, не може да ви се въздейства с такива публикации?

andzov2.jpg

 Русофилът Борис Андзов

Борис Анзов: Първо искам да кажа, че България и Русия са братски, славянски страни и нашата дружба и история продължава дълги години (аплодисменти). Ние винаги сме дружили и ще дружим. Искам да кажа, че трябва да се разделят народът от управляващите политици…

Водеща: Но санкции въведохте…

Борис Анзов: Не, подкрепихме ги, това е такова общоевропейско правило…(викове на несъгласие)

Водеща: И какво от това? Не обръщайте внимание на публиката, отговорете.

Водещ: Напротив, напротив, обръщайте, знаете ли колко са сурови те, после може…

Водеща: Хайде, хайде, да не плашим госта.

Водещ: Добре, дайте да изясним нещо. Вие говорите за това какви забележителни приятели сме ние с вас, братски славянски народи и т.н., никой не спори. Но у нас възниква въпрос-добре, де, защо като сме братски славянски народи вие подкрепяте съвсем откровено кампания насочена срещу нас, руснаците? Обидно е.

Борис Анзов: Знаете ли, някога България е била голяма, огромна страна. Много европейски държави не са имали държавност, когато България е имала държавност. Сега българският народ, в частност , младежите – ние сме принудени да отиваме да работим в Европа, да търсим по-добро бъдеще в същата тази Европа.

Водеща: А как ще обясните тогава,че на парламентарните избори  победи проевропейската партия, а не социалистите, които са по-проруски настроени? 

Борис Анзов: Ами…знаете ли, това е борба…

Водеща: Но това наистина ли отразява настроенията на избирателите, че вие действително сега гледате повече към Европа? 

Борис Анзов: Русия беше обвинявана, че е повлияла за избирането на Тръмп. Аз искам да ви попитам-защо тогава не помогнахте…

Водеща: На кого, на българите?

Борис Анзов: Да, на българите, за да…(мънка)

Водеща: Нас и така ни обвиняват, че сме помогнали да бъде избран вашият президент.

Борис Анзов: Ами…ъ, братската любов…

Водеща: А значи вие искате да бяхме „поработили“ и за парламента? 

Борис Анзов: Именно, да. (публиката се смее) Именно. Даже сега в социалните мрежи върви петиция, обръщение към руския народ да помогнат на…

Водещ: Как да ви помогнем?

Борис Анзов: Както и преди 139 години (реплика от залата-с танковете ли?)

Водещ: Какво точно искат тези хора от нас, как да им помогнем?

Борис Анзов: Както казах, преди 139 години Русия ни освободи от турско робство…

Водеща: А сега какво искате, сега? Каква подкрепа очаквате от Москва? 

Борис Анзов: Ами България като такава…подкрепата винаги е и морална, и духовна…

Водеща: Но най добре да е материална (залата се смее)

Борис Анзов: Ние сме братски народи, винаги трябва да има подкрепа…

Водещ: Златни думи, Борис, но какво направихте с „Южен поток“? 

Борис Анзов: Ами това беше Брюксел, а не България…

Водещ: Добре, разбирам. Това, че ние сме се намесвали и се намесваме в българската политика на Запад, в Европа се смята за доказано. Няма доказателства, но е доказано (публиката се смее). Нека сега да видим как сме се намесвали в българската политика, за да можем да продължим разговора си.

„Путин няма да привързва България към Русия като в предишните години, това би било скъпо. Но той иска да получи достатъчно влияние върху българската политика, за да може да блокира неудобните за него решения и, за да запази доминиращото положение на Москва на енергийния пазар“, Илиян Василев, бивш посланик на България в Москва.

„На Русия и е изгодно да има „своя“ държава в евроатлантическата система за сигурност, за да може да я разлага и да внася смут отвътре. България най-много подхожда да роботи като Троянски кон в ЕС и НАТО“, Георгий Кухалейшвили, журналист.

Водещ: Руслан, може би действително България е такъв Троянски кон и ние заедно с нея тихичко си седим вътре и чакаме кога ще дойде времето да излезем?

Руслан: Ние не сме против да имаме такъв Троянски кон. Но България иска за това достатъчно много пари. Дайте да наричаме нещата с техните имена. Помогнете ни, помогнете ни, помогнете ни…Да, Брюксел отмени „Южен поток“, но, извинете, кой гласува за това? Кой забрани да се строи атомната електроцентрала, която трябваше да се строи от наша компания? Извинете, ама българите май трябва сами да почнат да правят нещо (ръкопляскане в залата). Ние сме готови да ви подкрепяме, морално, духовно, но може би сами трябва да започнете да действате, а не да чакате Русия да дойде…Ние имаме един такъв братски народ малко по-на юг-и те непрекъснато искат-да им дадем пари, да вкараме войски…

Борис Анзов: Трябва да имате предвид, че има и натиск.

Водеща: От Брюксел ли? 

Борис Анзов: Да, навярно. Ето ви пример. Нашият премиер открито каза: Спряхме руските самолети с хуманитарна помощ за Сирия, спряхме атомната станция, а вие не ни давате безплатни визи за САЩ. Ето ви пример за натиск.

Водеща: Томаш, а на вас този проевропейски избор на България харесва ли ви?

Томаш Мацейчук, полски журналист: Да, харесва ми. Аз се страхувах, че там може да победят проруските сили. България е важен член на ЕС и НАТО и затова е важно тя…

Водеща: Значи ли това, че западните сили са се намесили в парламентарните избори в България, щом ви е толкова важно?

Томаш Мацейчук: Да, възможно е. Ако трябва да сме честни, с това се занимавате не само вие.

Водещ: Тогава защо се нахвърляте върху нас, защо ни обвинявате?

Томаш Мацейчук: Всички знаем, че и Русия, и Америка защитават своите сфери на влияние. България е в сферата на влияние на Европа и Америка и, госдподине от България, аз се радвам, че българите, българските младежи гласуват за Европа.

Водещ: Ама той не се радва, той е проруски настроен.

Томаш Мацейчук: Аз се радвам, че българите разбират, че Европа е по-добра от Русия и се радвам, че България ще бъде в Европа и в НАТО.
(Анзов се опитва да каже нещо, залата крещи срещу полския журналист)

Водеща: Обаче България изпълнява всички заповеди на Европа, а Европа нещо не бърза с вашата евроинтеграция…

Геворг Мирзаян, политолог: На мен не ми харесва особено, че нашите южни съседи казват, че са ни братя, когато им трябваме. Русия вече им помогна, и аз даже не говоря за освобождението, за което те ни се „отблагодариха“ като воюваха в две световни войни против нас. Ние показахме на всички какво означава суверенна страна. На изборите българите имаха избор – недоволни сте от ЕС, от това, че ЕС убива вашата промишленост и вашето селско стопанство, и енергетиката. Ами тогава гласувайте като молдовците на президентските избори?

Водещ: Те гласуваха, президентът им е проруски.

Геворг Мирзаян: Президентът си е президент, парламентът си е парламент. А те не искат да променят нищо, това е политическа апатия, те се боят да излязат от мейнстрийма, защото ходят да работят в Европа, но никой не им пречи да изберат руския пазар, да излязат от Европа.

Спонсор на предаването: Корона боулинг център, Благоевград и хотел Аквамарин, Обзор

Превод:Faktor.bg

57 Коментар(и)

 • Аз

  Аз(27 April 2017 - 16:04)

  Отговор

  Мръсен чврвей

 • Аз

  Аз(27 April 2017 - 16:04)

  Отговор

  Мръсен чврвей

 • Петър

  Петър(20 April 2017 - 14:04)

  Отговор

  Всъщност може бе съм един от малкото, които се радват на такива като АНалЗОВ. Добър пример затова какво е русифилист. Просто това трябва да се разпространява повече и да достигне до широката публика.

 • ultra

  ultra(18 April 2017 - 15:04)

  Отговор

  Потресен съм! Не можех и да предположа дори, че е възможно такъв долнопробен плужек да мърда, говори и си въобразява, че изразява мнението на българите и България! Как, с какво право или по-точно Кой дава това право на мекотелото, да петни името на Родината си и честта на сънародниците си?!?

 • уискито

  уискито(13 April 2017 - 17:04)

  Отговор

  Представителен екземпляр от породата "гьотверенис русосифилистикус булгарос". Тези двукраки бозайници се размножават анално (от гъз са раждани) и популацията им расте или намалява в зависимост от цените на петрола на лондонската борса. При по-малко от трийсетина долара за барел са в процес на изчезване и ги вписват в "Червената книга".

 • Ангел

  Ангел(13 April 2017 - 14:04)

  Отговор

  Този съветски боклук заслужава разстрел !!!

 • Радикални мерки срещу радикални отрепки

  Радикални мерки срещу радикални отрепки(13 April 2017 - 04:04)

  Отговор

  Намирате този парцал и го пребивате с кол. Нищо друго вече не помага.

  • Мутренски лайномет

   Мутренски лайномет(13 April 2017 - 09:04)

   Нима това не е национален предател комплексар, заплашващ националната ни сигурност? Ето какво публикува един от неговите мутрински лайномети "Топпреса" : "Борис Анзов като Божинката, с призив за „Божий удар“ над властта! Качен на ферари в центъра на Москва Борис, който се би в Сирия и бе ранен, днес отправи един сензационен апел за „Божий удар „и посочи къде точно ще бъде нанесен той, а именно в Симитли. Трепните нашият призив е: СИТЕ КОМИТИ ЗАЕДНО! Съединението прави силата нека си подадем ръце крайно време, времето настана"

 • Ави Г.

  Ави Г.(12 April 2017 - 12:04)

  Отговор

  Забележете, че Анзов споменава, че работи с Булпрес, чиито издател за когото се говори в края на предаването е Стефан Пройнов - шефа на БСП троловете, наводняващ групите с хиляди постове от стотина фалшиви профила

 • "Водеща: И какво от това? Не обръщайте внимание на публиката, отговорете. Водещ: Напротив, напротив, обръщайте, знаете ли колко са сурови те, после може…"

  "Водеща: И какво от това? Не обръщайте внимание на публиката, отговорете. Водещ: Напротив, напротив, обръщайте, знаете ли колко са сурови те, после може…"(12 April 2017 - 09:04)

  Отговор

  Този ибрикчия, да бяха го нае.али лумпените от публиката! Със сигурност щеше да му хареса "Ами…ъ, братската любов…" Полският журналист направо си му го сложи и в устата и навсякъде... "Фактор", най-добре би било, на този измекяр повече да не му отделяте внимание. Наистина - от него се разнася единствено воня...

 • barcelonski

  barcelonski(12 April 2017 - 06:04)

  Отговор

  ЛЯФ 'ТЕЛЕКТУАЛЕЦ - РУСОФИЛИСТИК = Антибългарин = Българомразец .............................. такива са около 40 % от лявата телектуална плява в България. Едните го правят > НАПУК - заради произхода си и така сублимират някаква вина за която нерядко дават поводи. Дръгите са устати полу-телегенти облажени от досега с Червената номенклатура. А този индивид Андзов е => самороден глупак, безродник, псевдо'журналист и превдо'бизнесмен, влязал в ролята на Кулеков в "Шоуто на Слави" ...... (анатемосващо)

 • Перо Фюрера

  Перо Фюрера(12 April 2017 - 05:04)

  Отговор

  Какво отвратително говедо! И нито прабългарите са славяни, нито траките са славяни. А и генетичния код на българите беше доказано друг, по-близък до италиянския - кодът не лъже, за разлика от тоя гъзолизец.

 • ООД"Обединени Идиоти"

  ООД"Обединени Идиоти"(11 April 2017 - 21:04)

  Отговор

  ОПГ/Организираната Престъпна Група/ се оказа една и съща! ГЕРБ и БСП ! И Орешарски и Борисов седят на златния пръст на Сидеров!!!

 • Неврокоп

  Неврокоп(11 April 2017 - 19:04)

  Отговор

  Борис Анзов е от Гоце Делчев. Червеният град в който е роден Росен Плевнелиев. Звучи като анекдот но е така наистина. Борис Анзов се води и като кореспондент на жълтия вестник "Топпреса", брутално издание подкрепяно от ГЕРБ

 • !

  !(11 April 2017 - 18:04)

  Отговор

  Този Борис Анзов наистина заслужава да му се отнеме българското гражданство!

 • БСП/Бесни Страшни Пенсионери/

  БСП/Бесни Страшни Пенсионери/(11 April 2017 - 18:04)

  Отговор

  А докато ви баламосват с глупости, цени и такси се вдигат от Червените мутри с бели якички от ГЕРБ и БСП . Вода с 18%, газ с 20%, парно с 30%, смет с 20%. С КОЛКО % ВИ СЕ УВЕЛИЧИХА ПЕНСИИТЕ този месец? В момента МИНИМАЛНАТА пенсия в Румъния е 440 лв./ЧЕТИРИСТОТИН И ЧЕТИРИДЕСЕТЛВ./ МИНИМУМ!

  • @БСП/Бесни Страшни Пенсионери/

   @БСП/Бесни Страшни Пенсионери/(11 April 2017 - 18:04)

   А ти какво още чакаш, та не си в Румъния?

 • И докато ви баламосват с глупости

  И докато ви баламосват с глупости(11 April 2017 - 18:04)

  Отговор

  ОПГ/Организираната Престъпна Група/ се оказа една и съща! ГЕРБ и БСП ! И Орешарски и Борисов седят на златния пръст на Сидеров, а за всички Обединени идиоти-среден пръст! Сами си го заслужиха!

  • @И докато ви баламосват с глупости

   @И докато ви баламосват с глупости(11 April 2017 - 18:04)

   Ми като ГЕРБ и БСП са еднакви, що комунягите не пристанаха на „нискочелата тиква“, както направи Пърдан в миналия парламент? Ето, сега Пърдан го няма, за да пречи на тази ОПГ да се обедини! Що не започнат заедно да управляват, а? И защо Курнелка така яростно отказва да е председател на парламента? Отговори ми, ама това май е много тежка задача за двата грама майонеза, дето ги имаш вместо мозък, нали? Давай, плямпай, борецо на ОПГ-тата!

 • Мерджанова

  Мерджанова(11 April 2017 - 17:04)

  Отговор

  Нямаме ли президент, нямаме ли външно министерство за да реагират?

 • bulgar

  bulgar(11 April 2017 - 17:04)

  Отговор

  Държавата трябва да изработи механизъм за отнемане на българското гражданство на предателите на България !

 • Аз съм

  Аз съм(11 April 2017 - 17:04)

  Отговор

  Оставете подлогата. Аз го разбирам. На тяхна територия така се говори. Иначе? Иначе готвача е с отровата, в който и ресторант да е. После инфаркт?!? Ама що дири тоя при чудите, мокшите, създадени като монголски улос на хан Бату. Даже не на Ченгис хан. Те не са славяни.

 • мм

  мм(11 April 2017 - 16:04)

  Отговор

  Руснаците ако бяха малко по умни,нямаше да са на това дередже.Най-богатата на природни ресурси страна,а управниците им все парите им не стигат,все гледат кого да завладеят и ограбят.Спомням си,пееха една руска песен,как щели да накажат ЕС и Украйна със спиране на газа.А сега избиват хиляди невинни жертви,само и само да не допуснат,през Сирия да мине газопровод за Европа.

 • Няма изненада

  Няма изненада(11 April 2017 - 16:04)

  Отговор

  Е Анзов си го знаеме отдавна! !!нищо ново

 • Стан

  Стан(11 April 2017 - 16:04)

  Отговор

  „Ами ние сме дошли да ги спасяваме, значи те трябва да ни посрещат едва ли не на колене. Да, ама те не коленичат, те ни гледат накриво, даже май не ни се и радват! Не ни се радват на нас! Вярно е, посрещат ни с хляб и сол, ама гледат накриво, накриво!..." - откъс от „Дневник на писателя", Достоевски, 1877 г.

  • Куку

   Куку(11 April 2017 - 18:04)

   Анзов не е русофил,той е българофоб

 • barcelonski

  barcelonski(11 April 2017 - 15:04)

  Отговор

  (соц-просташко) ТАКА се ГЪРЧАТ в момента - РУМЕН-ТЪПОТО и МЪШКАТА Му СЕКРЕТАРКА - ИВО ХРИСТОВ ....... хъката-мъката .... Иво-глупака .... Румен-глупака ..... и накрая ДЕСА-ПРОСТАТА Фейсбуката на азбуката .....

 • Освободител Утин

  Освободител Утин(11 April 2017 - 15:04)

  Отговор

  Наскоро излезе една книга Писма от България от един руски интелектуалец, писател, журналист Утин, който е преминал с руската армия целия път на "освобождението" и тогава ще се ужасите от това какво са мислели за българите и как са се отнасяли със тях "освободителите". Ще ви бъде много мъчно за българския народ -руската нагайка май се оказва по люта от турския камшик, но като я прочетете ще се освободите от наливаните в главата ни дивотии свързани с Турската война 1887 , както я наричат руснаците. Истината е смразяваща !!!

 • марчо захаров

  марчо захаров(11 April 2017 - 15:04)

  Отговор

  Анзов е тази шушумига,която се правеше ,че снима с камера ,а в същност беше макет на камера! И сега този мухльо говори от името на българите ,като не се е постарал да научи езика. Вместо да обяснява на мужиците ,колко много ги обича,по добре да им обясни,че благодарение на българите могат да четат и пишат!!

 • doni

  doni(11 April 2017 - 15:04)

  Отговор

  Нещастник пълзящ и мънкащ! Две изечения не успя да вържеш, дори в подкрепа на предателската си теза! Такива като теб трябва да ги скопяват, за да не се развъждат!

 • Паразит

  Паразит(11 April 2017 - 15:04)

  Отговор

  И всъщност, вместо България воюва срещу Русия и в двете световни войни, е по-коректно е да се каже: Русия воюва срещу България и през двете световни войни

 • Това е само един кадър

  Това е само един кадър(11 April 2017 - 15:04)

  Отговор

  от истината за отношението на Русия към България. Никога в историческите ни връзки не са решавали нито един въпрос в интерес на българите и на България. Те имат комплекс от ролята на България в духовния прогрес на човечеството. От българите са получили и писмо, и църква. Сценарият умишлено е предвидил клопка за този Анзов, когото не искам да определя като българин. Присъствието и поведението му, и демонстрираното отношение на водещия и на публиката е като "затягане на примка". Нарочно замислено - Анзов е използван за дискредитиране на истината за България, като членка на европейската общност. Целта е била гавра. Препоръчваме на президента да изгледа това предаване и довечера да включи в мотивите си - намесата на Русия във вътрешните ни работи. Даже му предлагам да предложи и забрана на сдружение "Русофили", на финансираните от Русия добре известни проруски медии, както и да забрани на всички с двойно граждански - руско и българско, да дават гласа си в български избори. Така ще сложи край на двойния аршин, с който се готви да формулира своите мотиви. Да се подготвим, че малко часове ни делят от това "голямо" събитие. А дали ще е на запис и пак ли ще го рецитира?

 • Паразит

  Паразит(11 April 2017 - 15:04)

  Отговор

  Томаш Мацейчук - по-достоен българин от онзи там Азнов или Мазнов ли е....

 • Да чуем дядо Благоев:

  Да чуем дядо Благоев:(11 April 2017 - 15:04)

  Отговор

  "Русофилството е грубо политическо суеверие, умишлено култивирано сред народните маси; политическо знаме, вървенето и воюването под което неизбежно води към предателство и национална катастрофа. Защото русофилите, плувайки безогледно във водите на руската дипломация, неизбежно и фатално правят от България едно сляпо и послушно оръдие в ръцете на руската завоевателна политика на Балканите" – Димитър Благоев, основоположник на социализма в България, „Принос към историята на социализма в България, София, 1906 г.

 • ДО:ПЪН(11 April 2017 - 15:04)

  ДО:ПЪН(11 April 2017 - 15:04)(11 April 2017 - 15:04)

  Отговор

  А случайно ли си пропуснал ГЕРБ на Тато Борисов???????????????????????????............. "Онче бонче- КГБ бутонче! Риба , щука-махайсе от тука!"

 • Стан

  Стан(11 April 2017 - 15:04)

  Отговор

  „Русия е наш вековен приятел на Българския народ“, заявява Румен Радев. Но руснаците мислят обратното: „Само 4% от руснаците смятат България за приятелска страна. Това показва проучване на социологическия център "Левада". Анкетираните е трябвало да посочат пет страни, които могат да нарекат "най-близки приятели и съюзници на Русия". На първите места те поставят Беларус – 50%, Казахстан - 39%, Китай – 34%, Индия – 18%, Армения – 13%, Куба – 10%, Сирия – 10%, Узбекистан – 9%, Азербайджан – 7%, Киргизия – 7%, Венецуела – 6%.“ - 02.06.2016 г.

 • ПЪН

  ПЪН(11 April 2017 - 15:04)

  Отговор

  КАКВО СЕ ЧУДИМ? В БЪЛГАРИЯ ИМА ЕДИН КУП ПРОРАШИСТКИ ПАРТИИ-БСП,ДПС ВМРО, АТАКА,КПБ ТА ДАЖЕ И ДВИЖЕНИЕ РУСОФИЛИ

 • ДО:До овчата глава дръгалефска „Фокус-бокус мистър Сенко“(11 April 2017 - 14:04)

  ДО:До овчата глава дръгалефска „Фокус-бокус мистър Сенко“(11 April 2017 - 14:04)(11 April 2017 - 14:04)

  Отговор

  Днес съм БСП/Бесен Страшен Пенсионер/! УЗАКОНЕНИТЕ червени мутри с бели якички от ГЕРБ и БСП / НИЕ СИ ГИ ИЗБРАХМЕ/ увеличиха :вода с 18%, газ с 20%, парно с 30%, смет с 20%. А МИ УВЕЛИЧИХА ПЕНСИЯТА С 0%! НУЛА %! ДЗЕРО % БЕСЕН СЪМ 100%! БСП /Бесен Страшен Пенсионер/! Засега си купувам кисело мляко, но като не мога да си купя хапчетата, май ще ги изхарча за бензин. И ще го използвам по предназначение /не за себе си!/

  • @ДО:До овчата глава дръгалефска „Фокус-бокус мистър Сенко“

   @ДО:До овчата глава дръгалефска „Фокус-бокус мистър Сенко“(11 April 2017 - 16:04)

   Вярно, че днес си БСП (Болна Скопена Педеруга)!!!

 • Антон

  Антон(11 April 2017 - 14:04)

  Отговор

  Аман от "фсвободители"!

 • Антон

  Антон(11 April 2017 - 14:04)

  Отговор

  Аман от "фсвободители"!

 • в Русия присъства и се поддържа визията за безграбначните българи

  в Русия присъства и се поддържа визията за безграбначните българи(11 April 2017 - 14:04)

  Отговор

  политиците ни поддържат това впечатление постоянно. шибани (не с пръчки) русофили. Только когда напюс мне снится советский союз, вот такая хуйня ... https://www.youtube.com/watch?v=jV_IP94sdGk

 • Клепоухият,да му тури...

  Клепоухият,да му тури...(11 April 2017 - 14:04)

  Отговор

  Орден "Стара планина"...и да се разцелуват...по ...

 • Егати, зализаното...

  Егати, зализаното...(11 April 2017 - 14:04)

  Отговор

  Мекере!

 • Фокус-бокус мистър Сенко

  Фокус-бокус мистър Сенко(11 April 2017 - 14:04)

  Отговор

  А докато ви баламосват с глупости, цени и такси се вдигат от Червените мутри с бели якички от ГЕРБ и БСП . Вода с 18%, газ с 20%, парно с 30%, смет с 20%. Народе български, ако и сега не ви се отворят очите -дупце да ви е яко С КОЛКО % ВИ СЕ УВЕЛИЧИХА ПЕНСИИТЕ този месец?

  • До овчата глава дръгалефска „Фокус-бокус мистър Сенко“

   До овчата глава дръгалефска „Фокус-бокус мистър Сенко“(11 April 2017 - 14:04)

   Папагалче, как си днес? Гледам, че нямаш признаци на поумняване – от изборите насам все едни и същи глупости постваш! Да не плащат на бройка, без значение от текста или ефекта? Кажи де, не е срамно да си имбецил, срамно е да се правиш, че не си такъв, нали?

 • Аман от дупедвци!

  Аман от дупедвци!(11 April 2017 - 14:04)

  Отговор

  Пфуууу!

 • За истината

  За истината(11 April 2017 - 14:04)

  Отговор

  Това нищожество, наречено Борис Анзов заслужава да му бъде отнето българското гражданство. За съжаление, нашите закони допускат такова отнемане само в случаите на придобиване по натурализация. Така че този човешки отпадък ще си остане завинаги наш, български.

 • бг

  бг(11 April 2017 - 14:04)

  Отговор

  Ей затова ги мразя руснаците,не стига че са мошенници,и по-най долен и нагъл начин крадат парите на държавата ни,намесват се във вътрешните ни дела,ами и след това имат и наглостта, да ти се присмиват и унижават.Целият свят ги намрази.Дарили ни свобода,каква свобода бе?!!От трън,та на глог.Платили сме си свободата,с тонове злато и пари,и не искаме да имаме повече работа с тия варвари,които и сега оправдават насилието на мъжа над жената в семейството.Пияндурници.

  • бг

   бг(11 April 2017 - 14:04)

   И още нещо да допълня,защо след като ние сме много зле,а те много добре,защо техните жени се натискат да се омъжват за българи,защо почти няма българки да се задомяват за руснаци,защото изглежда е много хубаво в Русия,"раят на земята"?!!!!Долнопробни боклуци,каквито са им жените,такива са им,и мъжете.

 • Хахо

  Хахо(11 April 2017 - 14:04)

  Отговор

  Хахаа....първо човека не е българин т.е. тракиец по истинската история...българите са руси и синеоки..всичко останало е смесица от нещо си...и въобще тези могат да поканят и кинг конг за българин и да го питат дали си бели бананите преди да ги изяде ...хахахаааахахаа...оооо смях голям

 • Българин

  Българин(11 April 2017 - 14:04)

  Отговор

  БОКЛУЦИ!

 • Ivan Grozny

  Ivan Grozny(11 April 2017 - 14:04)

  Отговор

  Въпросния михлюз всъщност прави неоценима и безплатна услуга на тези, които се борят срещу тези, които му плащат, но няма как да го осъзнае с пилешкия си акъл! Молодец!

 • Зеро

  Зеро(11 April 2017 - 14:04)

  Отговор

  Мръсни гадове, това е руската любов към нас. Нека всички гадни русофили гледат и дано да разберат с какво презрение тези руски палячовци гледат на нас. А на Андзево - продажно руско мекере, трябва да му се отнеме българското гражданство.

  • Охо Бохо

   Охо Бохо(11 April 2017 - 14:04)

   Зеро, гадните русофили са по-скоро гадни Българофоби , но няма кой да ги погне с лопатата.......

 • Този е долно руско мекере

  Този е долно руско мекере(11 April 2017 - 14:04)

  Отговор

  "Анзов е известен русофил" - кой е този, кой го познава, жалко е ако Путин на такива боклуци разчита да му четкат рейтинга в България. Явно пак е заложил на фалшиф Троянски катър. Ама то Бог ако иска да накаже някого, първо му взема акъла. Поне да му дадат една службица в телевизията или радиото, та да го легитимират - барабар с Волгин, кармъзъ Колю, Райчевци и останалите дебили и дебилки от катуна на Шаренкова и Дърева.

  • Аз българинът

   Аз българинът(11 April 2017 - 14:04)

   КАТО ГЛЕДАМ и КУРВЕЛИЯ И РАДЕВ СА СИ ЧИСТИ ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ т.е. русофили ПРЕДАТЕЛИ !!! З а 2-3 месеца q ЩО ЛАЙНА НАДРОБИХАq все в тая посока ! А Путьо Маринкин-дето го водят за ръка до "Детската градина - на Дондуков 2" - ТОЙ ПЪК Обръщение за ДИАРИЯТА СИ ЩЕ ПРАВИ !!! Селинджър -летец !

Оставете коментарОбнови