Бургаска телевизия предложи ефир на ”Шоуто на Слави”

ТВ канал 0 изразява своята съпричастност и подкрепа за референдума
Бургаската телевизия "Канал 0” предложи ефир на "Шоуто на Слави", след като снощи bTV изненадващо спря предаването му. "Изразяваме своята готовност при необходимост и промяна на сегашните обстоятелства да излъчваме "Шоуто на Слави" в програмата на ТВ Канал 0”, пише в отворено писмо на управителя на бургаската телевизия "Канал 0" Георги Стоянов и изпълнителния директор Веселин Пренеров, предаде "Бургас инфо"

Бургаската телевизия изразява своята съпричастност и заявява "пълна подкрепа към Вашата народополезна и отговорна кауза за промяна на избирателната система в България, а именно: народните представители да се избират с мажоритарна избирателна система с абсолютно мнозинство в два тура -въвеждането на задължително гласуване на изборите и референдумите -годишната държавна субсидия, отпускана за финансиране на политическите партии и коалициите, да бъде един лев за един получен действителен глас на последните парламентарни избори". 

В писмото се припомня още, че за първи път след 1989 г. повече от 2 милиона и половина българи са казали своето категорично „да“ за промяната. "Ние сме убедени, че трябват нови правила в държавата, които да се спазват и важат за всички. Само така ще бъде възстановено обруганото чувство за справедливост на българския народ, на суверена”, завършва писмото.  

"Ние сме убедени, че трябват нови правила в държавата, които да се спазват и важат за всички. Само така ще бъде възстановено обруганото чувство за справедливост на българския народ, на суверена”, завършва писмото. "Канал 0“ е регионална телевизия в Бургас, част от RN Mediagroup. Излъчването й започва на 31 декември 1994 г. От 15 ноември 2012 г. телевизията се излъчва само в кабелната мрежа на RN-TV. "Канал 0“ е регионална телевизия в Бургас, част от RN Mediagroup. Излъчването й започва на 31 декември 1994 г. От 15 ноември 2012 г. телевизията се излъчва само в кабелната мрежа на RN-TV.