Сензация: Психотронна атака към Варненско от руски военни кораби в Черно море

Електронно магнитно излъчване от генератори е било засичано многократно при провеждането на военни учения, твърди председателят на българския клон на Организацията срещу злоупотреба с психотронни оръжия

Поредицата убийства, които продължават във Варненско, се дължат на атака с психотронни оръжия. Генераторите са поставени на военни кораби, плаващи в Черно море. Това предполага Иванка Миланова, председател на българския клон на Организацията срещу злоупотреба с психотронни оръжия. Миланова, която е дългогодишен журналист в радио "Свободна Европа", преди време алармира за подобен проблем във Варна. След като вчера морската столица се събуди с новината за поредно кърваво убийство, станало в региона, Миланова заяви пред "България Днес", че най-вероятно става дума за масирано облъчване.

"Това се отразява на поведението на човека, особено на хората с по-разклатено здраве и веднага се отразява на психиката им. Те най-вече усещат силно главозамайване. Излъчвателите влияят дори на поведението на животните", каза Миланова, като поясни, че в зависимост от конфигурацията на импулсите може да се предизвика раздразнение и агресия у мишените. В други случаи те се укротяват, както при пускането на генератори, които се поставят в колите за борба с масовите безредици.

Четири трупа за два дни останаха при необяснимия до момента внезапен пик на убийствата в региона. Последната жертва е възрастен човек от Белослав. Сигнал подали служители на социалния патронаж, след като 76-годишният мъж не излязъл да получи доставената му храна. Пристигналите ченгета разбили вратата, която се оказала заключена. Натъкнали се на трупа на дядото, който лежал в собствената си кръв, целият накълцан. Криминалистите са озадачени от факта, че в дома непокътната стояла голяма сума пари. Окръжната прокуратура в морската ни столица започна работа по случая. Там тези дни са затрупани от работа.

Предния ден жена внезапно наръга смъртоносно съпруга си в жилището им в девненския квартал Повеляново. Осъзнала какво е направила, тя сама съобщила за убийството. Пак в неделя във варненското село Гроздьово бяха открити два трупа. Баща на две деца бе намерен прострелян до колата си. На седалка в автомобила пък бил проснат трупът на любовницата му. Предположенията са, че или мъжът е гръмнал жената и се е самоубил, или и двамата са убити от трети човек.
Иванка Миланова обясни, че електронно магнитно излъчване е било засичано многократно при провеждането на военни учения. Според нея може би генераторите са поставени на кораби в Черно море.
Проверка на "България Днес" показва, че в момента, поне официално, покрай източния ни бряг не се провежда учение. На 24 юли завърши Sea Shield 2015, което се проведе край Румъния. В него участваха натовски страни членки, сред които България и Украйна. Психотронната атака, за която Миланова предполага, че е насочена към Варна, обаче странно съвпада с изявлението на официална Москва отпреди няколко дни, че ще засили "стратегическите си позиции" в Черно море. Това се налагало поради недопустимото според Кремъл разширяване на НАТО.
За мощта на руските генератори вече се носят легенди след случая с американския есминец "Доналд Кук" в Черно море. През април миналата година над него прелетя руски Су-24, имитирайки 12 поредни ракетни атаки. Впоследствие целият екипаж подаде оставки, като матросите бяха изтеглени в Румъния и с тях започнаха работа психолози. Шокът за морските вълци бил, че когато самолетът се приближил, всички системи на кораба, повечето от които последно поколение, изгаснали.

Шефката на Организацията срещу злоупотреба с психотронни оръжия Иванка Миланова алармира и в началото на 2014 година за подобна атака, насочена към Варна. Тогава черната серия започна с убийството на 24-годишната Хюлия Маджар и продължи с разстрела на двама души от рогоносец, който впоследствие се гръмна. Още с кацането си на летището в морския град Волен Сидеров и негови съратници също се забъркаха в грандиозен скандал, при който лидерът на "Атака" бе обвинен, че е нанесъл телесна повреда на млад варненец и полицай.