От НСО предложили гардове на Сидеров и семейството му, атакистът отказал

Имаме предложения за нов министър и за главен секретар на МВР

Волен Сидеров

Волен Сидеров

Лидерът на "Атака" отказал охрана от НСО за семейството си след инцидента на бул. "Симеоновско шосе". самият той призна, че са му били предложени бодигардове. „Аз съм имал предложение за охрана и друг път. Тогава шефът на НСО и на ДАНС дойдоха при мен с извадки в интернет“, разказа Сидеров.

Адвокатът му започва действия срещу човека, нападнал жена му. На въпрос, дали депутати от „Атака“ вчера на среща с премиера Бойко Борисов са настоявали за оставката на вътрешния министър, Сидеров заяви, че не знае дали този въпрос е повдигнат.

Председателят на ПГ на Обединените патриоти, че отношенията им с Валери Симеонов са открити и всеки един може да прецени кой е крив и кой е прав. На въпрос дали „Атака“ има кандидат за главен секретар на МВР, Сидеров отговори, че има такъв, както и че има кандидат за вътрешен министър. „Не знам дали има някой доволен от работата на МВР. Трябва да бъдат направени промени. „Атака“ предлага промени, а дали ще бъдат одобрени, в друг въпрос“, каза Сидеров и поясни, че трябва да се промени концепцията във ведомството. "На коалиционен съвет в понеделник ще поставя темата за реформите и реорганизацията в МВР", информира още той. „Много въпроси задавате, дори повече и от 3-годишния ми син, който сега опознава света“, пошегува се с журналистите Сидеров.