Корнелия Нинова с циничен статус: Демокрацията ни отне много!

Червената лидерка мълчи, че единствено децата на номенклатурата на ДС и БКП осребриха този Преход

Лидерът на БСП Корнелия Нинова публикува изключително циничен статус на страницата си във Фейсбук преди малко. В стремежа си да уязви основния си опонент - Бойко Борисов, Нинова допусна жесток гаф, заявявайки: „Демокрацията ни отне много“. Демокрацията не отнема, тя дава, но на онези, които почтено и искрено спазват принципите й. 

Ето целия й статус:

„Да кажем ясно и в Европа, и на Изток, и на Юг, че имаме чест и достойнството и няма да позволим чужди господари и началници да определят съдбата ни. И аз, и този екип, и всички в БСП сме гарант, че това ще стане, когато спечелим парламентарните избори. Ние искаме държавата да пази държавния си интерес в стратегическите отрасли и ще се борим за това.

Българи, да си вземем свободата, спокойствието и гордостта обратно от Бойко Борисов. Демокрацията ни отне много. Отне ни здравеопазването, образованието, сигурността, но ни даде свободата да мислим, да имаме мнение и да се борим за правата си. Този човек ни отне и тази свобода. С SMS-и управлява митниците, с SMS -и управлява съдебната система и с SMS уволнява, ако имаш мнение. Ще ви върнем самочувствието. Повече няма да се страхувате, че ще бъдете уволнявани, мачкани и репресирани, ако се чувствате свободни и имате мнение. Вие ще бъдете свободни хора. България, ще има чест и достойнство“.

Лидерът на социалистите обаче подло мълчи и не казва и дума, че тази „демокрация“ е продукт именно на червената номенклатура на БСП и ДС, която дирижира и контролираха Прехода. Тя не казва и дума, че от тази лоша демокрация най-богати се оказаха червените барони и наследниците на кървавите комунистически фамилии. Нинова говори, че ще отърве българите от уволнения и репресии, но не казва и дума за уволненията, които тресат държавата, извършени от нейния президент и правителство. Алчността за власт съвсем е объркало амбициозната Корни, но популизмът винаги е губеща карта.

ninova.jpg