Обезумяването за власт наистина ражда чудовищата - на гьонсуратлъка

Безочието  по съвеЦки образец за едни 30 милиарда, а идат и още едни 20

 Светослав Пинтев

 „Демокрацията ни отне много. Отне ни здравеопазването, образованието, сигурността…“, написа в социалните мрежи лидерът на БСП Корнелия Нинова, като не остави никакво съмнение колко малко й трябва, за да застане на правилните партийно-ленински позиции. Може и на партийно-хитлеристки, де, ако нареди Путин. Те шефовете в Кремъл и без това напоследък се разбират перфектно с де-що има из Европа националсоциалисти, известни  и като нацисти.

Хибридните сайтове, обгрижвани от Партията, вероятно са написали, че Корнелия е взривила нета, което този път е самата истина.  Залповете срещу това безочие са като от „Катюши“, още не спират. Тя изрева от Септември като ранена в сърцето пантера: „Лъжедемократи, спрете да ревете“. Ама никой не спря, емнаха я още по-яко.

Ще цитирам само първите, които ми попаднаха, а бих искал да мога де цитирам всички:

 „Едни 37% (впоследствие48) ѝ даде“

 Това  отбеляза една приятелка във „Фейсбук“, визирайки приватизирането на онези държавни фирмички,  които Корнелия оглави на 28 години, най-вероятно заради заслугите си към демокрацията. Ала колко власт е отнела на червените кхмери?

„Но пък даде възможност на сина й да учи в гадната Америка, а не в МГУ“, уточни Жоро Георгиев.

Анна Гочева, възпитаничка на Класическата гимназия, написа за съученичката си: „Чувам, че една лидерка нещо не се кефи на демокрацията. Публично я заклеймила. Не бих се впечатлила, ако тази дама беше завършила средно общообразователно училище в Пхенян. Но тя е завършила класическата гимназия и е закърмена с Платон, Клистен, Перикъл - бащите на теоретичната и приложна демокрация:) Предполагам, че е имала само шестици. Какво ли й се е случило, че да намрази демокрацията:))“

Случило се е, че им взеха член първи, Ани, а

 толкова им трябва този член

  Не правят сметка, че срещу него пък си взеха милиардите, които Лукаво-лилави вождове раздадоха на верни партийни другари, заграбиха икономическите лостове, ама това им е малко, искат всичко, както си е било.  Тази порода никога не се насища, а и е присъщо да иска да коли и беси. Няма Платон , Калистен и Перикъл в тази игра, има само пълен цикъл.

Колегата Едуард Папазян написа: „Тъй като според К.рнелия демокрацията отнела някакви неща на комунистите (тя е написала "ни отне"), значи иска власт, различна от демокрация. Те са две - комунизъм и фашизъм. Замислете се. Аз май за първи път от 2001 г. ще гласувам...“

Бих добавил, че в днешния свят са едно и също.

Чува се в някои „елитарни“ червени среди, че Корнелия Нинова е готова със списък с министри,  одобрени от Кремъл. Един от друг по-големи юнаци, хубавци и хубавици

  с петолъчки на челата

 Белязани предварително от най-високо място, един вид. Не знам дали е вярно, казано честно, но се вписва напълно в логиката на над вековния партиен живот, който никога не се е отклонявал от тази норма.

Чува се също, че на „Позитано“№20  правели  дълги списъци на държавни служби и ръководни постове за същите тези другари и роднините им с правилен произход, включително и такива отбрани „бойци на тихия фронт“ които да се настанят в сърцето на врага - в ЕС. А също, че в страната „Позитания“ си имат нова ОФ стратегия, която хич не можем да ми кажем по какво се отличава от старата, но те си я смятат за току-що разопакована. Идеята не е особено сложна - с т.нар. патриоти напред, в здрава коалиция, но за по-сигурно

  с ДПС отзад

 Като вероятно си правят сметка да не си изпуснат сапуна, но това е мисия невъзможна, както отчитат опитни и патили другари.

Не случайно Сокола опита да се избели без накисване. Както и производните му.

 Човек-„патрЕот“, та дрънка, стартирал с благословията на Доган и едно милионче за армаган, носещ редица псевдоними, партизански и индиански имена като Бялата Златка, Онзи, който се крие под бялата маса, а също Златния пръст, особено активно работел с червеното ръководство по изчистването на пречките пред бъдещата коалиция, твърдят червените езици.

           В същото време Корнелия като една Клара Цеткин призовава: „Не целувайте ръка на никого. Бъдете свободни хора. Обръщам се към онези дясномислещи българи, които са вдигнали девиза: „Да не позволим БСП да управлява държавата“. Питам - кого подкрепяте“, казва тя с едно безпримерно нахалство, което може да се определи само като космическо, поради това, че не можем да се сетим в момента нещо по-голямо от космоса. Сетихме се, ей, -безочието на Корнелия, която ни призовава типично по комунистически да не спазваме традициите си , а също да изберем, даже и десните, едни хора, които избиваха народа си при „народната власт“, избиваха го при демокрацията чрез мутрите, които си създадоха, а сега го довършват по най-разнообразни други начини. Даже изглежда им се вижда прекалено бавно - искат и съвеЦки АЕЦ да му построят в сеизмична зона, във времена на ескалиращ тероризъм, ако може -

 да го очистят тоя народ на един път

  Сигурен съм, че по това време Корнелия ще е в САЩ, на гости при сина си, а „енергийният министър“  Желю Бойчев сигурно ще е на посещение в Япония. И ще се скъсат да дават интервюта каква хубава страна сме били, ама западните империалисти ни затрили.

Усъмнихме се в психичния статус на другарката Нинова, когато научихме колко усилено жали, че  корнишоните ни ги няма на пазара в Русия.  Като елегантно пропуска да забележи, че това положение е по вина на същата тази Русия, защото ги няма там заради санкциите от Москва към ЕС, не за друго.

Истината е, че болестта „наглост“ е нормална за роботизираните войници на партията, пред които тези на Империята на злото са само смешни човечета. От филма, де, тази Империя на злото, посочена като такава от Роналд Рейгън, доказва, че е такава с всеки изминал ден.

 А и Брюксел не е анексирал Крим, доколкото ми е известно. Аншлусът ала Адолф Хитлер го направи един друг човек. Същият , който трябва да питате за клетия български огурец, другарко Нинова. Който, апропо, се съюзи и с Ердоган, зъбещ се неслучайно така яростно на ЕС. Както правите и вие, другарко.

Не е лошо да прегледате и онзи  доклад на ЕС, от който става кристално ясно, че в продължение на години България е плащала за руския газ с около 40% по-висока цена, отколкото другите европейски страни.  С любезната подкрепа на правителството на Сергей Станишев, с парафа на енергийния министър Румен Овчаров, предоговорил коефициента за увеличение през 2008 г.   Това, скъпи другари, прави едни 4 милиарда отгоре годишно, а сметките за парно с няма и 40% по-високи.   Родителите ни мръзнат и плащат последните си стотинки, за да има Москва повече бойни самолети, „Адмирал Кузнецов“ и други такива хубавини.

Това новият им съюзник би го нарекъл „Гьонсуратлък за милиарди“

 30 +20 милиарда

 Пари за семки. Та бедна България е наляла на „братушките едни 30 милиарда, че и повече само по едно перо.  Ама няма да се циганим за няколко милиарда горница. Всичко това новият им съюзник Реджеп Тайп Ердоган, който вече открито заплаши Европа и нас, именно защото има подкрепата на Путин,  би се изразил така: „Чок гьонсуратлъ“. Или нещо подобно

 „Никога в ръководството на БСП не е имало толкова милионери. Те сега ходят да агитират бедните“, разправя доскорошният им коалиционен партньор Цветелин Кънчев. И какво ще излезе –каквото и да ни говорят, става дума за пари, не за марксизъм-ленинизъм.

Иначе другарката Нинова, преди това и др. Станишев, са много загрижени за пенсиите на възрастните хора, за бедните, за децата, които се нуждаят от лечение. Но пък тутакси ще набутат още 20 милиарда за великия проект АЕЦ“Белене“, ако им падне.. Надявам се, че няма. Никога повече…

23 Коментар(и)

 • Citizen

  Citizen(23 March 2017 - 14:03)

  Отговор

  Типично химическо моливче-от едната страна синьо, а от другата червено- и по душа, и по тоалет. Лошото е че нацапаното с химически молив трудно се трие.

 • емигрант

  емигрант(23 March 2017 - 13:03)

  Отговор

  Една опасна жена за България. Такива обещания раздава...,че чак на мен ми става неудобно.Гоооолеми заплати, пенсии.......Майчице, свята!Държавни ценообразувания.....Истинска латиноамериканоболшевишка кучка.Нищо европейско......Всички европейски соц. партии са по-умерени и стъпили на земята от Корнелия. Да се чудиш къде е учила тази? Нека поне детето и да е по - умно. Да е живо и здраво!

 • "Купуването и продаването на гласове е престъпление."

  "Купуването и продаването на гласове е престъпление."(23 March 2017 - 11:03)

  Отговор

  Вместо на черен кон, защо не я качете на някоя бойна катюша и не я изтреляйте (като онзи прословут барон, дето полетял към луната яхнал снаряд) в някоя друга посока, например в северозападна посока. И готово, всичко ще си отиде на мястото.

 • Корней

  Корней(23 March 2017 - 09:03)

  Отговор

  Тази сутрин в Нова беше много силна и убедителна. Ще видим Боката утре,олеле мале,докато научи лафовете , има пак да пъшка,да се бръчка ,амам ,аман...

 • висок

  висок(22 March 2017 - 12:03)

  Отговор

  Пичове, стига с тази Курвелия, що никой журналист не смее да пише за мъжа ѝ???? На 28 г Курни с младо дупе става близка с Костов, посадена е в Техноекспортстрой и Техноимпекс. На втория месец мъжа ѝ влиза в митниците и директно става началник пункт!!!!! Като пада Костов, Курни отива зам. министър на Овчаров, влиза в Борда на Булгартабак, а мъжа ѝ напуска митниците и е директор при В Златев в Лукойл-България!!! Интересно а?

 • ОТЧЕТО

  ОТЧЕТО(21 March 2017 - 12:03)

  Отговор

  За първи път вждам надрусан ПЪН !

 • ПЪН

  ПЪН(21 March 2017 - 11:03)

  Отговор

  ЗА ПЪРВИ ПЪТ ВИЖДАМ КРАВА ВЪЗ КОБИЛА

 • до данчо демократа

  до данчо демократа(21 March 2017 - 11:03)

  Отговор

  Какъв демократ си ти бе, комунизино Данчо? Че на всичкото отгоре, барабар Петко с мъжете, се слагаш и за мъж! Я си бръкни в гащите и ако случайно намериш там спаружената ти гюдерийка, бягай на "Позитано" да позабършеш покритите с паяжина портрети на правешкия говедар и масов убиец - Тодор Живков! И въобще не вярвай на КУРнелия! Много е мръсна, много коварна и много гадна лъжкиня! Обаче, много умее да омайва политици, които са на власт, та да прилапа някое и друго голямо предприятие и да натрупа някой и друг милион. Като "Техноекспорт" например, за който доста време близа задника на Иван Костов, когато беше видна СеДеСарка!

 • ОТЧЕТО

  ОТЧЕТО(21 March 2017 - 11:03)

  Отговор

  Нашенската уродлива система , наречена демокрация за заблуда , размаза народа и държавата ни. Така че Нинова права в констатацията си и на 26 март ще се види , че хората са я разбрали правилно. Затова ЕС ни праща на ента скорост назад.

 • Пенев

  Пенев(21 March 2017 - 10:03)

  Отговор

  И на последния наивник трябва да е станало ясно, че няма никаква, абсолютно никаква разлика между комунистическите престъпници от БСП и тези от СИКаджийската групировка на банкянската мутра, наречена ГЕРБ! В крайна сметка, от едно котило са се пръкнали - БКП и ДС! Някой да е чул, КУРнелиевите и банкянските комунисти да са казали и дума за фалита на КТБ, който струваше на нещастния ни народ 4 милиарда! Няма и да чуе! Защото, комунистическите престъпници на КУРнелия и на банкянската мутра просто помогнаха на уродливото 180 - килограмово туловище, викат му Пеевски, да не си плати кредитите към банката от близо 3 милиарда и да разграби активине й! И това уродливото туловище направи с решаващата помощ на банкянската мутра, на углавния престъпник Иван Искров и на пълдинския дебелак, назначен от банкянската мутра за Главен прокурор по заповед на агент Сава сарайски, за което последният е гушнал пет милиона! Информацията и отпреди две години в сайта "Бивол", но не се е чуло инто пълдинският нагъл дебелак, нито агент сава, нито Боко тиквата да са завели дело за клевета срещу тозци сайт! Няма и да се чуе! Защото, ако се чуе, тогава ще изплува и скандала с криминалната продажба на "Булгартабак" под масата в банкя, от която продажба ненаситната на пари банкянска мутра е получил "стабилна" комисионна! не се е чуло да протестират и "патрЕотите", петата колона на Кремъл в Бългаиря , до един комунисти, агенти на ДС и национални предатели! Бдете, българи, бдете! Комунистите от БСП и от СИКаджийската групировка на банкянската мутра, в компанията на корумпираната като тях пасмина от Каракачанските "патрЕоти", отново се гласят да ви измамят! Единствената дясна партия, което открито заклеймява кражбата на КТБ, на "Булгартабак", на откраднатите милиони от "санирането" и от боковите магистрали, които на втората седмица стават на юфка, е Нова Република! да ен говорим за "стадионите" в села с по десетина старци! Да не говорим за погрома над земеделието и животновъдството, да ен огворим за наглата лъжсиня Десито Танева, която не се посмени да излъже предз цял народ за скъпите джипове, купени уж за богати шейхове, които щели да идват на лов в България. А се оказа, че скъпите джипове са за да возят дебелия задник на полуграмотната банкянска мутра! Да не говорим за жалкия лакей на Делян Пеевски - Владито Горанов! Да не говорим за едно друго ГЕРБаджийско нищожество, облечено с власт, което съсипа транспорта ни и особено БДЖ! Бдете, българи, бдете!

 • Данчо Демократа

  Данчо Демократа(21 March 2017 - 03:03)

  Отговор

  Беше си суперпутка още в гимназията, а сега направо е огън! Желая и успех и всичкият късмет на света в новото поприще - министър-председател на социалистическа България! И нека все така кара къвта на всички истински мъже да кипва!

  • Путин да ми духа на кура дебел

   Путин да ми духа на кура дебел(22 March 2017 - 22:03)

   А ти си също още супер путка -Данчо педераса от гимназията!

 • Данчо Демократа

  Данчо Демократа(21 March 2017 - 03:03)

  Отговор

  Беше си суперпутка още в гимназията, а сега направо е огън! Желая и успех и всичкият късмет на света в новото поприще - министър-председател на социалистическа България! И нека все така кара къвта на всички истински мъже да кипва!

 • Данчо Демократа

  Данчо Демократа(21 March 2017 - 03:03)

  Отговор

  Беше си суперпутка още в гимназията, а сега направо е огън! Желая и успех и всичкият късмет на света в новото поприще - министър-председател на социалистическа България! И нека все така кара къвта на всички истински мъже да кипва!

 • кранта

  кранта(20 March 2017 - 19:03)

  Отговор

  Дори не е Катюша, а КУРВЕ-лия! Курвалана, долна!

 • №4 - Олигофрена

  №4 - Олигофрена(20 March 2017 - 16:03)

  Отговор

  За 4-Олигофрена(20 March 2017 - 14:03) №4 Даже не те знам и кой е и НЕ ме интересува ! Партийки САМО за субсидии ! Преписвач-за да се навре и тоя някъде ! ТИ ПЪК ИЗОБЩО НЕ СИ ПО-РАЗЛИЧЕН ОТ ЧЕРВЕН ОЛИГОФРЕН ! ................. Платените медии, и агенции, и тролове ви ЛЪЖАТ, като ви ВНУШАВАТ измислена борба между ГЕРБ и БСП и предопределят победата им! На 26-ти народът е на власт и той решава! Който е да сме вечен сателит на кочината Русия , да гласува са ГЕРБ, БСП и ОФ-ДС сателитите им! И леви, и десни, който е за европейска България - всички с №4 за НОВА БЪЛГАРИЯ! Ти определяш %-та! ТИ РЕШАВАШ!

  • По-нормален

   По-нормален(20 March 2017 - 17:03)

   Да бе, да не съм луд да гласувам за маргинална партийка, това значи, че гласът ми ще отиде за БСП, независимо дали новата им република прескочи 4-те процента.

 • До Червения боклук

  До Червения боклук(20 March 2017 - 14:03)

  Отговор

  Курвелия, Мисля, че Демокрацията е отнела ДЕВСТВЕНОСТТА НА г-жа ЛЪЖАТА ! Колко тъжно наистина...ако въобще е вярно!!!

 • за да няма 5 за 4 има 11!

  за да няма 5 за 4 има 11! (20 March 2017 - 14:03)

  Отговор

  Хубаво си отваряте очите на 4 и виждате 11! Нали се разбрахме!

 • №4

  №4(20 March 2017 - 13:03)

  Отговор

  Поздравления за Атанасова за поста, но твърде общо имате ГЕРБ с БСП в НС по СЪЩЕСТВЕНИ неща: Моя Костинбродска, Цацаратурата и т.н. Затова за себе си съм решил- твърдо за европейска България с №4 за НОВА РЕПУБЛИКА! Но поста и ми хареса и го предоставям и на вашето внимание! Още веднъж поздравления от №4! Демокрацията ни отне много: - Задължителната физзарядка; - Кафето от цикория "Инка"; - Задължителното участие в манифестациите; - Бригадите по два пъти годишно; - Двете години в казарма за мъжете; - Руския автомобилен парк; - Изходните визи; - Програмата "Время" на руски в петък по БНТ; - Задължителния руски филм след нея; - Страха да не те чуят; - Военното обучение в училище; - Истмат, диамат, история на БКП; - Цензурата; - Вицовете за Живков, Брежнев, Чапай и Петка, грузинците и арменците, чукчите...; - Трудовите войски за малцинствата и буржоазните семейства; - "Суперпродукциите" "Хан Аспарух"; - Вестниците, нарязани на парчета в тоалетните; - Универсалната миризма в същите; - Ленинските съботници; - Доброволните отряди; - Дисидентите; - Почивките с колеги в профсъюзните станции; - Индустриалните "гиганти", генериращи пушек и загуби (Кремиковци, Химко...); - Непосилните външни дългове; - Плановете да се присъединим към СССР; - Храненето на смени; - Партийните секретари; - Дружбата от векове за векове, която е като въздуха и слънцето...; - Комсомола; - Отечествения фронт; - Страха от неочакван ядрен край на света; - Задължителното гласуване на избори с един кандидат; - Митингите в подкрепа на смяната на имената на турците; - Портретите на Живков и Брежнев навсякъде; - Възможността да си купиш имота на турски "екскурзиант" на безценица; -Невероятната скука на новините; - Опашките за банани и портокали за Нова Година; - "Скъпите магазини" за дефицитни стоки като маслини и мандарини; - Тридневните траури при смъртта на съветските лидери; - Корекомите за "вносни" стоки с твърда валута; - Презаписите на касетки от плочи, донесени някак от зад "Желязната завеса"; - Номенклатурата; - Бозата от 6 стотинки; - Лагерите: детски, бригадирски, затворнически; - Киселото мляко от 23 стотинки; - Бял хляб за 40 стотинки; - Салам "Петрохан" (скъп беше). Същото важи за "Закуска"; - Марципана от соя; - Мавзолея и мумията в него; - Жителството; - Пропуските за граничните райони; - "Евтиния" плаж; - Детската асамблея "Знаме на мира"; - Полякините, продаващи "Нивея" и "Бич може"; - ГДР; - Дружинните ръководители; - Масовото писане на доноси; - Режима на тока и водата; - Панелното строителство; - Невъзвръщенците; .... ....................................... - Младостта. Как човек да не се умили? Моля допълвайте! Коментарът е от фейсбук профила на Даниел Смилов

  • За 4-Олигофрена

   За 4-Олигофрена(20 March 2017 - 14:03)

   №4 Даже не те знам и кой е и НЕ ме интересува ! Партийки САМО за субсидии ! Преписвач-за да се навре и тоя някъде ! ТИ ПЪК ИЗОБЩО НЕ СИ ПО-РАЗЛИЧЕН ОТ ЧЕРВЕН ОЛИГОФРЕН !

 • Бесен Десен

  Бесен Десен(20 March 2017 - 13:03)

  Отговор

  Червената биволица осребри демокрацията, а сега я хули. Сега иска крепостни селяни и мужици, за да служат вярно на партията. Жадуват връщане в миналото, но не са разбрали, че това няма как да се случи. Бъдещето е на свободния човек и чистия дух, на ЕС, на морал и ценности, не на злото от севера.

 • NARODSE!!!

  NARODSE!!!(20 March 2017 - 12:03)

  Отговор

  tuj na snimkata ne e FRAU MERKEL, nito TEREZA MAY, tova neshto e edno chervenogazo zhivotno - SHEBEK! To li site ni uprvljava, a?

Оставете коментарОбнови