Безпрецедентно в тази кампания се наливат огромни суми, но никой не пита за произхода им, казва анализаторът

Докато разгръщат истерията около "намесата" на Турция в изборите осигуриха идеалния заслон за намеса на Русия. Първо бяха социологическите изцепки на "Галъп интернашънъл" които трябваше да ни убедят, че вместо НАТО българите предпочитат Русия като защитник. Това констатира в свой коментар бившият посланик на България в Москва, анализаторът Илиян Василев.

След това тотално "забравиха" да следят паричните потоци, които се наливат в изборите в партии и медии, и които нямат установен произход. За разлика от Русия, където и двеста рубли да дадеш, веднага те обявяват за чужд агент и получилата партия се изхвърля от изборите. Вие да не мислите, че Пеевски си финансира кампанията с притурките от "себе си". Това е част от изпълнението на плана - на Решетников за "зачистка" на прозападния "елит" на страната.

Кой мислите плаща на Бареков /който е класик на финансовото стимулиране/?

Вижте и безпрецедентната като пари кампания на основните партии - толкова рекламни клипове не сме виждали?

Да не говорим за новите партии - как от никъде се получават 6 процента ? С най-масовите подкупи.

Но това е само прелюдията към организацията на фалшификации на изборите, казва Всилев.

 

17 Коментар(и)

 • Каракольо

  Каракольо(21 March 2017 - 22:03)

  Отговор

  Да са живи и здрави Новите Комунисти от партия- "Нова Република"! Ха,Ха,Ха...

 • 999

  999(21 March 2017 - 11:03)

  Отговор

  Има едни закони на логиката! Вече никой не се съмнява, годините го доказаха: БСП - руска партия, ДПС - руска партия, Атака - руска партия, АБВ - руска партия, ВМРО - руска партия, Нова зора - руска партия, България без цензора/забравихте я, нали!/ - руска партия..... Следователно и всички останали са руски партии - ГЕРБ, ДОСТ, реформатори, републики и пр. Това го казват законите на логиката. Резултатите, политическата и икономическата действителност в България, говорят същото - Руска, задунайска кочина с изчезващи национални функции! Най-отвратителното в тази картина не са политиците и публицистите, заставащи на открито проруски позиции, а тези, които едно говорят - друго вършат! На всеки е ясно, кои са! Изходът? Показан ни е от Левски! Дошло е времето на Левски!.......За продажниците на България, за предателите, за огрбвачите и лъжците - смърт, смърт, смърт!

 • Христов

  Христов(21 March 2017 - 09:03)

  Отговор

  ПРЕДАТЕЛИТЕ И УБИЙЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ КАТО ИМ СПОМЕНЕШ РУСИЯ ИМ БИЯТ ПОДЛИТЕ КРИМИНАЛНИ СЪРЦА!ХАЙ СИКТИР БЕ-КАКТО КАЗВАШЕ ПРОФ.МУТАФЧИЕВА.ЗА ПЪРВИ ПЪТ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ДОСТ!!!!!!!!!

  • Християнин

   Християнин(21 March 2017 - 09:03)

   Като гласуваш за ДОСТ, пак ще гласуваш за Русия. Който мисли за България, не прави втора етническа партия и то с агент на ДС начело, т.е. руски агент, защото ДС е била филиал на КГБ! Докато не измрат всички глупаци в България, тя ще е най-бедната и окаяна държава в Европа, Каквато неизменно е от 8-9 години! От няколко години Албания е с много по-добри показатели от нас. И с много по-добри пътища, лично се убедих! Само, че там няма русофили и не ги командват бивши милиционери!

 • несправредливо

  несправредливо(21 March 2017 - 08:03)

  Отговор

  И тоя сънува зелени човечета, ще се скъса от натягане, а нямай кой да го пробута в листите, та същите лудории да ги ръси от Парламента?!

  • Хуйло

   Хуйло(21 March 2017 - 09:03)

   ай леко с тъпите, манипулативни внушения , селяко малоумен ! тичкай за рублите

 • глас

  глас(21 March 2017 - 08:03)

  Отговор

  Чрез масираните атаки срещу БСП и ДПС, които отдавна тотално са демаскирани като неприкрити петоколонни руски партии, медии и политици направиха заслон за финансирането на ГЕРБ, ДОСТ и Марешки. Тези ще влязат в парламента и ще редят правителство. Това е едната от опциите. Другата са, БСП, ДПС и Патриоти, които са с твърди електорати и без кой знае какво финансиране, също ще влязат в парламента. И едните и другите обслужват руски интереси. Българските граждани нямат никакъв избор - както и да гласуват. Шах и мат от Кремъл! Няма различни партии у нас! Всичко се кмандва от Кремъл! Гледайте резултатите, не слушайте какво говорят или какви лентички режат. Гледайте заплатите, гледайте пенсиите, гледайте цените, гледайте данъците, гледайте изчезващите села и мръсните градове, гледайте емиграцията, гледайте руските заселници!!!!!Не спете!

 • Дори

  Дори(21 March 2017 - 03:03)

  Отговор

  Ааа, това ли било, заради Новата република. Че ние не знаем кои са те, а това са следващите обирджии и лъжльовци, както нивите обещаваха от Реформаторски блок. После...????

 • ЗНАЕТЕЛИ, ЧЕ...

  ЗНАЕТЕЛИ, ЧЕ...(20 March 2017 - 22:03)

  Отговор

  Русия обезкръвява икономиката на България! Търговският ни баланс е 400млн. срещу 4млрд.- всяка година към Русия изтичат 3млрд. и 600млн. евро! За европейска България с НОВА РЕПУБЛИКА!

 • Истината

  Истината(20 March 2017 - 22:03)

  Отговор

  БСП и ГЕРБ заедно ограбиха КТБ! Даже Цветанов директно трябва да бъде осъден за съучастник на Цв. Василев! ГЕРБ обявиха КТБ за най-добрата банка, лично Цветанов награди Василев за Банкер на годината и фирми и граждани се юрнаха да внасят в КТБ! "Банка се убива с вестник!" но и банка се прави с вестник! После Борисов и Цацаров заметоха дирите на 4млрд. и ни прецакаха с още 4млрд. данъци. Да не са се изпарили тези пари? Къде е ДАНС,финансовото разузнаване, контролът от БНБ или и те са съучастници? Ние 1000лв ги връщаме с лихвите ДО СТОТИНКА! И ГЕРБ, и БСП не са партии, а организирана престъпна група, под закрилата на централизираната по съвеЦки модел прокуратура-крепост на червената мафия в България! И леви, и десни еднакво ни ограбват!- всички заедно за европейска България! Всички за НОВА РЕПУБЛИКА!

 • Българин

  Българин (20 March 2017 - 22:03)

  Отговор

  Освен Руски обирджии на децата ни и България за милиарди други няма факт Стокобмен България Русия . Русия чрез платените национални предатели ни обират с по 1000лева на месец от всяко Българско семейство..

 • Българин

  Българин (20 March 2017 - 22:03)

  Отговор

  Освен Руски обирджии на децата ни и България за милиарди други няма факт Стокобмен България Русия . Русия чрез платените национални предатели ни обират с по 1000лева на месец от всяко Българско семейство..

 • №4

  №4(20 March 2017 - 22:03)

  Отговор

  Медиите имитират борба между ГЕРБ и БСП, а те заедно ограбват България! И през управлението на ГЕРБ Р.Овч., Гагаузов и П.Димитров бяха в бордовете на държавните енергийни дружества!Заедно назначиха Мая Костинбродска за Омбудсман, заедно бранят централизацията на Прокуратурата- крепост на червената мафия! Какво говорят цифрите? Само 5% от произведената в АЕЦ се консумира в България! Останалите 95% се изнасят от частни фирми на БСП и ГЕРБ! АЕЦ печели 1млн., износителите печелят 500млн. Данните бяха оповестени на ТВ дебата за енергетика, а присъстващите Жельо Бойчев от БСП и Теменужка Петкова от ГЕРБ не ги опровергаха! За европейска България с №4 за НОВА РЕПУБЛИКА!

 • barcelonski

  barcelonski(20 March 2017 - 21:03)

  Отговор

  Кой мислите плаща на Бареков /който е класик на финансовото стимулиране/? ........................... =============================================================================== ИЛИЯНЧО ..... много добре знаем Кой плаща на Дудука. СЕГА > питай IBAN-Костов => ДБЦ (Движение България без Цензура) - дали е незаобиколим Фактор в Дясно .... ??!!! За разлика от Дръгалефците ние подкрепящите Борисов знаем много повече за двуличието на Костоваря и много добре помним ролята на ДСБ-ерастията в Костинброд 1. ...... (припомнително)

 • ген. Иван Колев

  ген. Иван Колев(20 March 2017 - 21:03)

  Отговор

  Да

 • barcelonski

  barcelonski(20 March 2017 - 21:03)

  Отговор

  (най-после коментари на воля) АБЕ ИЛИЯНЕ ...... Когато => IBAN-Костов взе Лидерско участие в Лакардийното Опорно Точково Подпомагане на Контонброд 1 ..... дума не обели !!! Костовашките Дръгалефци тогава месеци наред налагаха Опорните Точки на Библиотекарските Мутри > "полицейщина" - "подслушвания" - "Борисов е в Коалиция с ДПС" - "Цецомобили" и другите простотии. Защо тогава не се беше "загрижил" за руската намеса ..... ??! (натъртено)

  • barcelonski

   barcelonski(20 March 2017 - 21:03)

   ЩОТО ТОГАВА беше сигурен, че "Като падне Бойко" > ще дойде Дръгалевица .... Да ама НЕ дойдоха Руските Мутри и Орешарски - благодарение на ДСБ-ерастията. (назидателно)

Оставете коментарОбнови