Георги Гергов: Борисов е израснал политик, той е совалка, носител на мира в Европа

Не искам БСП да е циркаджийска партия, моята лична амбиция беше коалиция с ГЕРБ, каза представителят на БСП .

Не искам БСП да е циркаджийска партия, моята лична амбиция беше коалиция с ГЕРБ, каза представителят на БСП по бТВ.

Това, което се случи около срещата в ЦУМ беше чрезвичайно и е нормално след това да ми се обадят много хора. Не съм разговарял после с Цацаров и Дончев и с Нинова. Исках да направя добро, а изглежда, че добро е трудно да се прави.

Станалото от първия момент е добре подготвена схема за компрометиране на главния прокурор. Явно е, че той им пречи. Сценарият е ясен, но просто не успяха. Смятам, че нищо не е станало. Това е за мен затворена страница, каза Гергов.
Аз си гледам бизнеса и семейството и карам напред. Доволен съм,  че се случи. Дойдох да говорим за БСП като цяло, а не да хленча, подчерта членът на БСП.

В БСП се случват неща, които никога не са се случвали.Няма как партията да е променя по този начин, съжалява Гергов.
Това, което направи Нинова, стана благодарение на ракетата-носител Румен Радев, отчита той. По-добре да си отиде Нинова раншно, защото ще станат много поразии, коментира отстраненият от бюрото на БСП.

Идеята ми беше БСП да спечели изборите и да управлява в коалиция с ГЕРБ. Моята лична амбиция беше коалиция с ГЕРБ. Ние водехме 10 дни преди всичките изцепки, които се случиха. Водехме с 3%, припомня Гергов.

Предишните 40 депутати бяха много по-силен екип от сегашните 80. Бойко Борисов е израснал политик. Той е совалка и носител на мира в Европа в момента. ГЕРБ и е една чат от БСП, изтъкна Гергов.

Подведохме избирателите,които са 1 млн. Не можем да помогнем, защото ме аут. С последната спечелена битка загубихме войната. С 2 млн. гласа при Румен Радев слязохме а 1 млн.

Не искам БСП да е циркаджийска партия, признава Гергов.