Силоваци плюс чиновници на Путин създадоха съвременни чудовища

Новите феодални господари спечелиха изборите в Русия

Олга Кортунова, Каспаров.Ру

Новите феодални господари спечелиха изборите в Русия. Те знаят, че за тях далаверата и келепирът ще приключи със свалянето на Путин.
През цялото време ние разделяме руския социум на „тълпа“, условно казано, и на нормални – либерали, европейци, които се самоидентифицират със съвременната западна цивилизация. И никой не обръща внимание, че има една трета група, която с всеки изминат ден става все по-многочислена и отвратителна – наричам ги условно „силоваци плюс чиновници на Путин“ – съвременни 

чудовища,

 без най-традиционните морални ценности, неспособни да свършат каквото и да е работа, но иначе споделящи модерните западни ценности. Те обаче нямат никакво значение за техните действия на  работното място, защото в професионалната общност действа „законът на джунглата“, където се поощряват само действия на чудовища, лъжи и садизъм. Това са хора, които знаят, че далаверата за тях ще секне със свалянето на Путин от власт. Ужасяваща социална група. Отвратилна. Страшна.
И така, на 18 март именно тя и САМО тя – тази социална група – победи на изборите. Именно това е най-страшното в случилото се. Страшното бе, че убедиха, както го правят вече много години, множеството от пасивни руснаци, условно които наричам „плебс“, заради това, че заедно с тях са на правилната страна.
Страшо е, че ние не умеем, с изключение на Навални, да им обясним, че всъщност ние и „плебса“ сме на правилната страна, а тези чудовища поглъщат безразборно и нас, и „плебса“, 

хранейки се с нас

И сега Западът се опитва да обединява условно наречения „плебс“ и прикрилите се удобно сред тях чуводища, единствено способни да живеят в този режим.
Е, да, Путин като вожд и фюрер на тази социална група, има рещаващо значение. Защото лъже, че ако той не остане – нищо няма да се промени. Всъщност ще се промени и това го знаем и ние, и чудовищата, които живеят извън закона и извън социалните норми, но те му вярват, защото смятат себе си за новите феодали, а всички нас възприемат като техни крепостни – и плебса, и либералите, и всички останали. Ние сме твари в краката им, метод и средство, дори не сме хора.
Много страшно!