De Profundis: Нинова за (анти)европейската БСП, или как от някой човек внезапно да се превърне в никой

Българските социалисти са вечни слуги на Кремъл, а той сега има нужда от българското Троянско магаре в Европа

Все още има млади хора, които развяват лика на Сталин и пропагандират кошмара на социализма

Все още има млади хора, които развяват лика на Сталин и пропагандират кошмара на социализма

Пламен Асенов, специално за Faktor.bg

Много обичам, граждани, другарката Корнелия Нинова да говори, защото всяка нейна дума е още един болезнен бисер в огърлицата, която стяга политическата примка около шията на БСП, води Я към маргинализация и пълно изчезване от политическата сцена. Ако бях на мястото на тъй наречените социалисти, досега да съм изкарал ценен урок от мисловните и словесни напъни на таз девойка - да спра да бъда тъй наречен социалист, защото е вредно за душевното и физическо здраве на нормалния човек. 

Но не съм на тяхно място и слава Богу - защото боли да си чак толкова глупав, та в даден момент от живота си да усетиш как внезапно 

от някой ставаш никой

Обаче все пак съм раздвоен. От една страна, процесът на изчезване на БСП е твърде бавен и мъчителен за всички нас, околните, точи се вече 30 години, но още е на ниво вонящи джибри. От друга страна пък, не ни е скучно – интересно и поучително е да се наблюдава този процес отстрани. Само дето животът си минава…..

Та онзи ден гледам, другарката Нинова се възкачила на парламентарната трибуна и се затръшкала всеотдайно. „Няма да ви позволим за втори път да внушите на българското общество, че БСП е антиевропейска партия” – вика тя. И пояснява - първият път било по време на последната предизборна кампания, когато ГЕРБ сугестирали българите, че БСП ще ни извади от Европа. 

Само два пъти? Горкото българско общество на разума. Не, че се фукам, де, но аз лично знам, че БСП е антиевропейска партия още от 1990-та, когато мимикрира от обвивката на БКП, тоест, когато едни неведоми политически магьосници от комунисти сътвориха тук социалисти - дори не чрез пъпкуване, а чрез просто преименуване.   

Но сигурен съм, че Нинова наистина не иска да се говори за антиевропейската същност на БСП. Или поне още дълго ще опитва да прикрие тази чиста и гола истина - докато и последният тъпак не осъзнае, че го правят на маймуна. Е, живеем в демокрация и всеки има право да лъже другите на воля, нали.  

Четири са причините, поради които БСП не иска хората да са наясно с 


тяхната истинска антиевропейска природа


Първо – нашите социалисти се наричат така само за благозвучие, иначе са си чисти комунисти. Те никога не са късали връзката си с БКП, терористичната, диктаторска, антидемократична и служеща на руските интереси организация, която се отцепи преди 98 години от българската социалдемокрация. Това значи, че БСП изначално не може да живее и работи в условия на демокрация. Ако се примири с тях, то е временно - докато намери удобен момент да захапе демокрацията за врата. 

 

Второ, БСП не иска да признае антиевропейската си същност, защото нейните деца, внуци и изобщо, цялото социалистическо симсиле, учи, а в голямата си част и живее, на Запад. Не ще в Москва. Под секрет – и по комунистическо време само партийните льохмани пращаха потомството си да учи в Москва, светнатите пак ходеха в Лондон. 

Трето, как ще признаят публично социалистите, че са антиевропейци, след като някой наивник ще попита – ами защо тогава не заехте принципна позиция и не отказахте толкова години да смучете пари от гадните европейски фондове, а? Пък те няма какво да отговорят. Така, де, няма какво смислено да отговорят - иначе със сигурност ще зяпнат да го очернят заради питането.   

И четвърто, не може по никакъв начин да признае БСП антиевропейската си същност, защото такава е в момента 

директивата от Москва

Да, онези, които сами се величаят като национално отговорни български социалисти, всъщност са вечни слуги на Кремъл, а той сега има нужда от българското Троянско магаре в Европа, за да разбие Европа отвътре.  

Ето защо толкова се пени другарката Нинова, ето кои „принципи” защитава. Но да погледнем и обратно - защо социалистите наистина са антиевропейци. Това е трудна работа, защото материалът е прекалено изобилен и човек не знае откъде да започне. Така че ще започна от самата Корнелия. 

Първо, всички помним как тя, заедно с върхушката на комунистическата си шайка, най-безсрамно отиде да се поклони на паметника на диктатора Живков. Не ѝ мигна окото, че тоя тип е престъпник и ако в България демокрацията и гражданското общество бяха читави, щеше да бъде осъден и да умре в затвора, а не в луксозната си вила. 

Второ, в един момент Нинова отиде 

да се мазни в Москва лично на Путин, 

но той я отсвири за сметка на стария си дост Георги Първанов. Така московският император даде знак, че Империята има много козове в България. Вместо да се възмути поне от тази проявена спрямо нея надменност обаче, другарката наша завъртя опашката още по-ентусиазирано и стана още по-послушна на Кремъл. 

Трето, през лятото на 2016 визитата върна лично генералът от КГБ Леонид Решетников, един от основните кремълски отговорници за ситуацията в България и на Балканите. Другарката Нинова се срещна с него и явно получи конкретни указания за действие. След което двамата публично се скараха, за да внушат, че подозренията за руска намеса в българските избори чрез БСП са фалшиви. 

Разбира се, според другарката Нинова, цялата тази руско-комунистическа драма няма общо с темите Европа, българска независимост или комунистическо безочие. 

Четвърто – в резултат на тези динамични българо-руски посещения, БСП издигна за президент човек, който, както става все по-видимо дори за слепите, изобщо не може да върже собствените си политически опинци на краката, камо ли всенародните ни политически учкури на гащите. 

Пето, Румен Радев, човекът на социалистите на върха на властта, не просто не разбира от политика, а вече явно добива самочувствие и си позволява истински провокации на международния терен. Това започна още в предизборната кампания с идеята, че Крим е руски и нищо не може да се направи, тоест, с активно припяване на кремълския рефрен, че демократичните принципи и международното право пет пари не струват. 

Нали Европа е слаба и прощава всичко, никой там не му обърна особено внимание. Но като не получи полагащите му се два шамара, за да се освести, Радев се взе за велик и преди дни докара България до ръба на международен скандал. Насред Варшава той настоя да отпаднат европейските санкции срещу Русия – точно в Полша, наш близък европейски партньор и страна, особено чувствителна по руската тема. 

Така и не стана ясно дали това е просто 

делебашка шега или проява на нормална байганювщина

от негова страна, съчетана с пълна некадърност на екипа му, но и няма значение. Факт е, че комунистическият български президент е последователен в антиевропейските си изяви.

Шесто, тези последователни и целенасочени антиевропейски изяви не са характерни само за президента, а и за цялата БСП, начело с другарката Нинова. Да си спомним само воят и скърцането със зъби, които настанаха в ляво заради заключението в един правителствен доклад, че Русия е /била през 2016, да не забравяме миналото бешело време/ заплаха…..добре, де, не точно за България, а за Европа, пък оттам евентуално и за България. Този вой на социалистическите проевропейци обаче не беше в защита на Европа от Русия, а против защитата на Европа от Русия. 

Седмо, само от средите на БСП, с помощта, разбира се, на кръговете от вечната ДС, се образуват, действат и сеят зараза в България тъй наречените русофилски организации. Мръсни русофоби според тя са всички, чиито приоритет са българските и европейските интереси, плюс тези на нашето НАТО - а не руските. Това не изненадва, но е интересно друго - как и защо все още има маса идиоти, които вярват на подобна словесна бълвоч. Съжалявам за грубия израз, но все пак дори в глупостта трябва да има някаква мярка, нали? Поне понякога, моля…..

Осмо, съществуването и подмолните действия на споменатите кръгове от споменатата комунистическа ДС, които продължават да са факт близо 30 години след началото на тъй наречения преход, са друго категорично доказателство за антиевропейската същност на БСП, която е тясно обвързана с тях. Прост факт – тя е партията, която през годините многократно се противопоставя и по всякакъв начин саботира разкриването на истината за действията на тайната комунистическа полиция. Сега на дневен ред отново е въпросът да се премахне изобщо комисията по досиетата…..

Няма да се връщам назад в цялата история на прехода, за да изброявам и описвам още и още детайли от 

смръщеното антиевропейско лице на БСП

Всички помнят прехода на тази партия от геноцида против турците, саркастично наричан „възродителен процес”, до целувките с ДПС на Орлав мост; люшкането ѝ от свръхидеологизирана, но все пак политическа формация, до сегашния свръхпопулистки вариант на мафиотска шайка; помнят също саботажа на българската енергетика със закрепостяването ѝ към руските доставки и всичко останало; помнят великите думи и дела на най-успешния ляв президент Георги Първанов…..

Всичко се помни, де, не си мислете друго! Разбира се, другарката Нинова, пък и който и да е комунистически функционер на нейно място, веднага забравят – поне онова, което не им е изгодно да помнят. Те са плазмодии, за които животът се състои от три неща - ядене, сране и секс. И искат всички около тях да заприличат на тях, за да не се чувстват самотни и отритнати. 

Да се поддадеш на комунистическите внушения - ето кой е най-краткият път към възможността човек от някой да се превърне внезапно в никой.