„Американско безумие“ – пишат го американските социалистите

Мислете, защото левичарството е умствено заболяване, а случващото се в САЩ го доказва

Доналд Тръм

Доналд Тръм

Мислете, защото левичарството е умствено заболяване, а случващото се в САЩ го доказва

Огнян Дъскарев

Преди много години Теодор Драйзър написа книгата „Американска трагедия", в която разказа за мрачното всекидневие на американските бедни и  американските богати, които стават бедни, заради превратностите на Съдбата. Романът е силен и въздейства на чувствата, защото Драйзър е голям писател, макар и социалист. Днешните американски социалисти, наследници на Драйзър сега пишат втората част на класическата книга, която се казва „Американско безумие".

Американското безумие, за нещастие продължава и днес.

С избирането на Тръмп за президент американското левичарско безумие придоби безумни размери:

Първо действие на безумието:  

Тръмп уволни шефа на ФБР  Коми, ненавиждан от левицата и нейните медии, защото те считаха /погрешно/, че е навредил на Х. Клинтън за президент. Последва невъзможен, но истински отговор от левицата, която мразеше Коми, до вчера! Левицата и нейните медии, безумно възразиха на президента, въпреки, че той изпълни любимото им   желание. В резултат левичарите още повече мразят Тръмп.

Безумно.

Второ действие на безумието:

Тръмп, който е огромен приятел на Израел, беше обвинен от левицата и нейните медии,  че е предал израелски тайни  на руския външен министър и посланик при среща в Белия дом. Става дума как терористите могат да слагат бомби в лаптопи, за да взривяват самолети. /Сигурно, заради това правителството на Тръмп обяви забрана за лаптопи в самолети/. Това, естествено не е тайна, защото упътването го има в Мрежата. Всеки, който иска и е терорист  може да го направи. Брайвик, убиецът от Норвегия си направи бомба въз основа на подробни описания в Мрежата и успешно уби 78 души. Ето защо Тръмп не е издал нищо на руснаците, което милиарди хора не знаят -  кратко и ясно. Всъщност именно левичарските медии издадоха тази инфо, защото незаконно я разпространиха по света. Не Тръмп направи това.

Именно Обама официално сподели с Кремъл тайни начини за борба с Ислямска държава. (Виж ТУК, б.р.)

Защо левите медии мълчат сега за това?

На срещата с руснаците, освен Тръмп присъстваха държавния секретар Тилърсън, ген. Макмастър, национален съветник по сигурността и заместничката му Дейна Пауъл. И тримата дружно отричат обвинението на левите медии. Някак си предпочитам да вярвам на тримата висши държавни десни служители, а не на левичарските медии. Но има и друго: как точно медиите получиха НЕЗАКОННО тайната информация? От кого? За това левите медии, особено СNN мълчат шумно.

Трето действие на безумието:

Преди дни левите медии съобщиха, че на 14 февруари т.г., т.е. веднага след оставката на М. Флин, предишен съветник по нац. сигурност на Тръмп, последният  е помолил/поискал от бившия шеф на ФБР да спре  разследването.  Според тях Тръмп е поискал от Коми да спре разследването против Флин, защото той е „добър човек".  Левите медии твърдят, че Коми, почтен и разтревожен написал паметна записка за паметната си среща с президента, в която описал всичко. После събрал сътрудниците си, показал им записката и я прибрал в чекмеджето си.

Левите медии твърдят, че по този начин Тръмп е възпрепятствал правосъдието. Това е спорно, защото: а/ Тръмп има право да заповяда на Коми да спре разследването против Флин, тъй като му е началник /на Коми/.  
б/ Коми е злепоставен, защото след скандалната среща преди изборите,  на Бил Клинтън с  Лорета Линч,  министърка на правосъдието на Обама и началник на Коми, на летището във  Финикс, Аризона, именно Коми оправда Х. Клинтън. 
в/ Само Коми е написал паметната записка, т.е. той е единственият СИ свидетел, а той е злепоставен. /вж по-горе/. Възможно е да изкара свои верни колеги за свидетели, да, това е аргумент пред съда, но ще видим.

До сега  няма никакви доказателства, че Тръмп е искал 
да възпрепятства правосъдието

Независимо от това американското безумие се развилня, като тайфун, за който не ми се говори, освен – надявам се, че американците ще спрат собственото си безумие – свалянето от власт на президента Тръмп.

Картина / не е действие/

Американската левица и нейните медии изцяло ненужно, поради вътрешни, партизански причини уголемиха, мощно подкрепиха и прославиха Русия. Американските левичари, заради егоизма си и алчността си за власт, УЗАКОНИХА Русия, като световна сила /тя се стреми към това от години/,  защото я обявиха за световна сила, която може да влияе дори на избора на най-могъщата институция на планетата – президент на САЩ.

Това е предателство към  Свободния свят, на което само американската левица е способна.

 Завеса - край на безумието

Руският президент Путин, който със сигурност се превива от смях в Кремъл, като гледа безумното американско безумие, издевателски предложи официално на Вашингтон транскрипт /надявам се не запис/ на срещата на Тръмп с Лавров, за да докаже, че не е имало незаконно предаване на инфо.

Руският президент, до вчера парий, сега подигравателно, /да, подигравателно!!/ иска да помогне на американския президент да излезе от трудностите!

Не знам какво да кажа, освен: мислете, защото левичарството е умствено заболяване.

И все пак: някой наистина ли мисли, че ако действително хората на Тръмп имаха нещо общо с Кремъл, гигантските вълни на колосалните, световни  изтичания на информация  нямаше да го удавят?

Но вече девет месеца след началото на разследването на ФБР против Тръмп и хората му, единствената  залъгалка на левичарските медии са няколко изтъркани от употреба имена на негови бивши сътрудници.

Дали цунамито от  незаконна информация, за която всеки предполага, откъде идва,  нямаше да убие своите създатели?

trump_touer.jpg

Кулата на Тръмп в Чикаго