Мария Игнатова се връща при Рачков

Митко поискал малко време все пак да помисли, за да реши какво да прави с личния си живот

Мария Игнатова и Димитър Рачков

Мария Игнатова и Димитър Рачков

Цирковият акробат Енчо Керязов така и не се разведе с дългогодишната си съпруга Дима и предпочете да запази брака си, вместо да се отдаде на любовницата си Мария Игнатова. Останала сама и отхвърлена, тв водещата потърсила бившия си приятел Димитър Рачков и със сълзи на очи го умолявала да се върне при нея, съобщи "Таблоид". 

Екранната партньорка на Алекс Раева и комикът са разделени близо година, а до разлъката се стигна заради изневяра от нейна страна. Чаровната блондинка откри нова страст в лицето на Керязов и скоро след това сложи край на отношенията си с Рачков. 

"Митко беше много наранен, но се стараеше да не го показва. Никога не е казал лоша дума за Мария. Даже когато го заряза, не навлизаше в подробности и обяснения, но си личеше, че тъгува по нея”, разказват хора от обкръжението на Рачков. 

Същевременно след една дузина отричания, че имат нещо интимно, съпругата на Енчо надуши истината и му поставила ултиматум да избира – или Мария, или нея. Изправен пред трудно решение, Керязов все пак предпочел да остане със законната си половинка в името на двете им деца. 

Мария до последно се надявала, че Енчо ще зареже съпругата си. Щом видяла, че връщане назад няма и той е направил своя избор, Игнатова се обадила на Рачков и през сълзи се замолила да й даде втори шанс. Въпреки обидата и огорчението, актьорът все още я обичал и откликнал на жалбите й, но дали да подновят връзката си, все още се колебаел. Доверието му в нея вече се било изпарило и Митко поискал малко време да помисли, за да реши какво да прави с личния си живот оттук нататък.