Цветанов купонясва на годишните награди на БГ радио в Благоевград

снимки: Фейсбук

снимки: Фейсбук

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията и съпругата му Деси присъстваха на концерта и връчването на годишните награди на БГ радио, който се проведе в Благоевград.

За това съобщи самият той на страницата си във Фейсбук. 

Ето и целия пост на политика: 

"Тази вечер със съпругата ми Деси се потопихме в уникалната атмосфера на церемонията по връчването на годишните награди на БГ радио, която се проведе в Благоевград. Мащабното събитие се проведе в модерния парк "Македония", който община Благоевград и кметът Атанас Камбитов изградиха върху терена на бившите казарми. Неизползваемият имот беше прехвърлен миналата година на общината от второто правителство на Бойко Борисов и само за 3 месеца върху него екипът на Наско Камбитов изгради този уникален парк, който отговаря на всички условия за провеждане и на международни културни събития. 

Утре вечер на същото място, за трети път в Благоевград, ще се проведе и международният музикален фестивал "Франкофоли". Специално за него в Благоевград пристигат много изпълнители, а тази вечер се срещнах и със Станка, дъщерята на президента Жельо Желев, който в началото на 90-те години помогна за стартирането на международния фестивал и в България. 

Тази вечер и следващите дни Благоевград е един истински европейски културен център и е много приятно тук да срещна много млади хора и приятели от цяла България като председателя на Жени ГЕРБ Ирена Соколова и евродепутата Андрей Новаков със семействата им."