Иван Ласкин влиза във "Фермата" на "враговете" Иван и Андрей

Васко да Гама от село Рупча: Ще съм готвачът в шоуто, няма да съм негативен

Иван Ласкин

Иван Ласкин

Продуцентът на новия сезон на реалити предаването "Фермата" Андрей Арнаудов разкри още подробности около шоуто. "Това е трети сезон. Участниците ще ги участва суров сезон. Ще стартираме на 10-и септември. Един от участниците е бившият волейболен национал Владо Николов. Няма да върнем хората в 9-и септември 1944 г. Отново ще държим на патриотизма. Мисията е да покажем, че в 21-и век можем да живеем без да сме алчни и с лукса на цялата пластмаса. Ще участва македонска българка, която ще отвори много рани, както и българи, които са родени в чужбина. Ще имаме жена от Рим. Отново ще се избира фермер на седмицата, както и ще провеждаме дуели", коментира Андрей.  

Той разкри, че актьорът Иван Ласкин ще влезе в къщата на "Фермата". "Обиждал ни е много, критикувал ни е, цапнат е през устата", каза бившият водещ на "Сблъсък". 

"Аз съм мързелив, което ще е проблем. Може да изглеждам сприхав, но не е така. Влизам позитивен. От години не убивам животни, въпреки че съм ловец. Не бих казал, че ще съм лидер във "Фермата". Надявам се на приятелство. Кулинария - това е мисията ми", коментира Ласкин пред БТВ.