Чудо! Избраха Мис без силикон

Тъмнокосата Марина Георгиева е новата Мис София

Случи се доскоро немислимото у нас!  Истинско чудо…  Чалга моделът е разчупен... На български конкурс за красота избраха Мис, която няма никакъв силикон и корекции. Може би, защото в журито нямаше пластичен хирург, както е модерно напоследък. А те много обичат да раздават ваучери с корекция като „награда“ на победителките, дори те да са непълнолетни. Познайте дали някой им търси наказателна отговорност. 
Става въпрос за  момичето, избрано през уикенда да сложи на главата си короната, даваща й право да се нарече най-красивата столичанка.

Тъмнокосата Марина Георгиева е новата Мис София. Тя бе коронясана на церемония в столичен клуб.  Марина вече има едно първа награда от конкурс за красота. През 2016 година тя взе титлата „Мис Родопи” и получи възможността да замине за Китай, където да заснеме рекламен клип за киселото мляко. Интелигентна, чаровна и талантлива - Марина доста се различава от болшинството представителките на подобни конкурси и още отсега ѝ предвещават голям успех на конкурса за титлите Мис Вселена България и Мис Свят България. 
Победителката е завършила театрален колеж "Любен Гройс" при основателя на наградите "Аскеер" Георги Новаков