Helloween идват в България със супер турнето "Pumpkins United"

Легендите за първи път у нас в оригиналния си състав

Германските метъл легенди Helloween включиха България в своето световно турне  “Pumpkins United”. На една сцена отново ще видим емблематичните бивши членове – китаристът Кай Хансен и вокалът Михаел Киске. На сцената ще излязат седем музиканти, включително настоящият певец Анди Дерис и китаристът Саша Герстнер. Така за първи път в България ще могат да бъдат чути всички песни в оригиналния им вид.

„Изключително сме щастливи, че можем да предложим това преживяване на българските фенове. За първи път ще имаме шанса да видим тази група в оригиналния и състав, което не се е случвало над 20 години. Подготвяме и още една изненада за феновете на рок музиката в България“, споделят организаторите на концерта. Идеята за това турне се ражда през 2015 година, когато групата стига до извода, че е време за нова глава в славната им история.

Турнето ще стартира на 28 октомври в Бразилия и ще мине през Латинска Америка, Европа, Азия и САЩ. Очакват се много изненади и близо три часа музика с най-големите хитове на групата. Концертът на Helloween ще се проведе на 14 декември от 19.00 часа в столичната зала „Арена Армеец“. Билетите вече са в продажба.