Часове остават до концерта на Ариана Гранде, не е ясно дали ще бъде отменен заради терора

В отворено писмо в социалните мрежи Ариана Гранде написа: “Няма да се откажем от страх. Няма да позволим на омразата да ни победи"

Броени часове остават до благотворителния концерт на Ариана Гранде в памет на жертвите от кървавия атентат в Манчестър от миналата седмица. Мерките за сигурност в британския град са засилени. 
Разпродадоха билетите за благотворителния концерт в Манчестър за 20 минути
Засега не е ясно дали събитието ще бъде отменено, след като снощи в Лондон мъже с ван се врязаха в пешеходци, след което започнаха да ги намушкват с нож. 

Изпълнителката трябва да излезе на сцената на „Олд трафорд” в Манчестър, а идеята е приходите ще отидат за семействата на жертвите и пострадалите при атаката в "Манчестър Арена", при която 22-годишният Салман Абеди се самовзриви и уби 22 души.  

В отворено писмо в социалните мрежи Ариана Гранде написа: “Няма да се откажем от страх. Няма да позволим на омразата да ни победи.”

Междувременно полицията  в Манчестър съобщи, че е арестувала 24-годишен мъж във връзка с атентата. Това е 17-ият арест, откакто започна разследването на кървавата атака.

Единайсет души остават в ареста, а шестима бяха пуснати на свобода, без да им бъдат предявени обвинения.