И Стивън Сегал забъркан в секс скандал по време на снимки у нас

Рейчъл Грант е артрисата, която обвинява холивудската звезда в сексуален тормоз

Актъорът и продуцент Стивън Сегал получи поредно обвинение в сексуален тормоз по време на филмови репетиции в София през 2002 г. Обвиненията идват от актрисата Рейчъл Грант, момиче на Бонд, пише Би Би Си.

Грант, която по това време била на 26 години, пристигнала в София, за да репетира реплики за филма и била развълнувана от срещата със Сегал, който за нея бил "герой от детството".

Актрисата твърди, че докато били в стаята и репетирали реплики за филма, режисьорът си тръгнал, след което Сегал насилствено свалил блузата й и я блъснал на леглото, започвайки да се съблича.

"Блъсна ме на леглото и каза: Предполагам, че искаш да видиш интимните ми части", казва Грант. След като актьорът започнал да разкопчава ципа си, тя избухнала в сълзи и екшън звездата се извинил. Обяснението на Сегал било, че обичал да завързва връзки с колежките си, за да "подобри химията на екрана".

Впоследствие Грант загубила ролята. "Когато ти се случи, си засрамен, унизен, не искаш никой друг да знае. Надяваш се прахта да го покрие", казва актрисата. "Искам хората да знаят, че е съвсем естествено жертвите на сексуален тормоз да говорят след по-дълго време - след като са имали време да го преодолеят", споделя още тя.

Грант се надява кампании като Time's Up и #MeToo да помогнат да се сложи край на сексуалния тормоз в брашна.

Сегал отрича обвиненията на Грант. "Клиентът ни категорично отрича да е имал подобен контакт с г-ца Грант, твърдо отрича всякакво предполагаемо посегателство, както и конкретно посегателство, случило се в София, България през 2002 г.", заявяват адвокатите му.