Какво е Коледа за различните зодии?

Вижте как празнуват хората, подвластни на зодиакалните знаци

снимка:burgasnews.com

снимка:burgasnews.com

Коледата на зодия Овен
Овенът е онзи, който прави списъка със задачи за Коледа. За него е важно всеки да е има своите задължения. Перфектната Коледа е организираната Коледа. След като работата е свършена, Овенът е настроен за шеги и закачки. От него може да се очакват всякакви номера и майтапи, така че бъдете подготвени.

Коледата на зодия Телец
В центъра на Коледата на зодия Телец е храната. Той е готов да изяде всичко или поне да опита от всяко едно вкусно изкушение. Телецът се навърта в кухнята, не толкова, за да помага, колкото, за да похапва.

Коледата на зодия Близнаци
Близнаците са ангажирани да приготвят дома за Коледа. Те украсяват, пазаруват, готвят. Понеже действат бързо, Близнаците са свикнали да вършат всичко в последния момент. Няма да ги видите у дома, защото пазаруват подаръци или продукти за празничната вечеря. Коледа е тяхното време да се развихрят.

Коледата на зодия Рак
Ракът е отдаден изцяло на семейството. По празниците изключва телефона си за приятели и работа. Ракът обожава да помага във всяка една задача, свързана с Коледа – от украсяването на дома, през готвенето до чистенето след това.

Коледата на зодия Лъв
Лъвът ще се вихри в кухнята по Коледа. Не го занимавайте с нищо друго. Лъвовете са изкусни кулинари (само когато пожелаят). Ако Лъв готви вашата коледна трапеза, очаквайте нетрадиционни гозби, засукани десерти и интересни напитки.

Коледата на зодия Дева
Девата се занимава изцяло с декорацията на дома. От украсата на елхата до всеки малък детайл по подреждането на масата, Девата държи всичко да е изпипано. Ако се изпречите на пътя й, по-добре бъдете готови за перфекционизъм, защото няма да ви бъдат спестявани критиките.

Коледата на зодия Везни
Енергията на Везните по Коледа е изцяло отдадена на пазаруването на подаръци. Те държат да изберат перфектния като цена и качество дар за всеки. Коледното пазаруване за тях започва от ноември и не приключва до последния момент.

Коледата на зодия Скорпион
Скорпионът не отдава огромно значение на Коледа и не се приготвя повече отколкото за всеки друг празник. Пазаруването, готвенето и украсяването за Скорпиона се случват постепенно, методично и умерено. Без крайности. Скорпионът се включва във всяка задача, но по малко и не отдава цялото си време в приготвления за празника.

Коледата на зодия Стрелец
Стрелецът обожава огромните коледни партита. В дома му винаги е пълно с роднини и приятели. Стрелецът е организатор и водещ на купона по празниците. Не винаги се включва в приготвленията, но на самия празник участва активно в забавлението на гостите.

Коледата на зодия Козирог
Козирогът не се прехласва прекалено по Коледа. за него е важно на този ден да е със семейството, приятелите остават на задан план. Приключил с коледното пазаруване още през ноември, Козирогът се отдава на приготвяне на традиционна празнична вечеря.

Коледата на зодия Водолей
Водолеят обожава празненствата. Коледният дух го е завладял през ноември и няма да го остави поне до края на месец януари. Водолеят обожава да ходи на гости по Коледа и празниците му минават от една трапеза на друга. Самият той не се включва в приготвленията, но пък изцяло се радва на празника.

Коледата на зодия Риби
Коледа е любимият празник на зодия Риби. Те посрещат празника с огромен ентусиазъм и държат да свършат всичко сами – от украсата, през пазаруването на подаръци до готвенето. Обичат да събират семейство и приятели и се радват на всяка частица Коледен дух около себе си.

Източник: burgasnews.com