Феноменален гол на Роналдо взриви световния футбол

Роналдо благодари на тифозите на Юве за аплодисментите

Реал Мадрид смаза Ювентус 3:0 в Торино, а вечерта се оказа поредната рекордна за звездата на "кралския клуб" Кристиано Роналдо. Португалецът вкара два гола, даде асистенция, а второто му попадение се оказа може би най-красивият гол в историята на Шампионска лига. Той засече центриране на Даниел Карвахал със задна ножица, независимо че подаването беше високо и беше на над 2 метра от земята. Роналдо обаче успя да засече със задна ножица, вкарвайки брутален гол в обратния ъгъл на вратата, пазена от Джанлуиджи Буфон.

Голямата звезда на европейския клубен шампион Реал Мадрид благодари на феновете на Ювентус, които го аплодираха след гениалния му гол във вратата на Джанлуиджи Буфон.

След зашеметяващото попадение, трибуните на "Алианц Арена" се изправиха на крака и демонстрираха огромно уважение към португалския национал. "Искам да благодаря на привържениците на Ювентус. Това, което направиха, е незабравимо. "Grazie!", заяви Роналдо.

Припомняме, че през 2008 г. двата отбора бяха в разменени роли и Юве спечели с 2:0 в Мадрид. И двата гола бяха дело на легендата Алесандро Дел Пиеро, който получи овации от "Сантяго Бернабеу".