Димитър Бербатов пусна ново предизвикателство към фенките си

Плейбоят демонстрира баскетболните си умения гол до кръста по шорти

Малката Деа с татко си Димитър Бербатов

Малката Деа с татко си Димитър Бербатов

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов пусна във Фейсбука си поредната провокация към ревностните си фенки. Футболист беше сниман как вкарва тройка в баскетболния кош пред погледа на голямата си дъщеря Деа. Необичайното в случая е обаче, че Берба е сниман гол до кръста, по шорти и чехли. От снимката, която е публикувал Бербатов, ясно се вижда, че не е загубил форма и е запазил перфектно тяло на плейбой, въпреки че отдавна не играе активно на терена. 

Футболистът дори е направил кратък коментар на фотоса: "Ако някой се е чудил на кого е базиран героят на Били от филма "Белите не могат да скачат" - сега вече знаете...". От снимката не става ясно къде опитва да смени спорта нападателят, но очевидно все още си почива от мача на звездите, който организира с Луиш Фиго на 14-и юни. Тогава Бербатов разкри, че актичвно се занимава с организацията за посрещане на футболните легенди в България и призна, че е изморен от подготовката за шоуто. 

Това не е първото шоу, което нападателят изнася пред Деа. Наскоро той беше заснел видео, в което имитира дон Корлеоне от "Кръстника", който на една маса с дъщеричката си й отговаря на любопитни за детето въпроси. С коша футболистът отново цитира филм. В мрежата масово бъзикат Берба, че ако е решил да се отказва от футбола, може да се опита в киното.