Правителството тръгна с фалстарт, няма как да го подкрепим, заяви заместник-председателят на БСП

Не съм имала дилема дали да остана, или не в кабинета "Борисов 3", каза заместник-председателят на БСП Деница Златева. Имах предложение от г-н Борисов да остана, но при положение, че имаме гласувано от Националния съвет на партията да не се участва под никаква форма в правителство с ГЕРБ, логично е отговорът да е НЕ, добави тя.

Председателството ни на съвета на ЕС е надпартийна национална кауза, не бива да допускаме политически боричкания, каквито, например, видяхме днес в НС, коментира още Златева.

Председателството е предизвикателство и изпитание за нас, отбеляза Златева. Колегите от Брюксел заявиха, че след председателство държава членка на ЕС придобива друг статус. Трябва да е имаме национален консенсус, а не персонифициране в тази тема. Имаме още две теми, които ще подкрепяме в правителството - национална сигурност и демографска криза.

Тя разкритикува поведението на вицепремиера Валери Симеонов по повод скандалите с нацистки поздрави. „Не може да твърди такова нещо. В "Бухенвалд" са загинали и 118 българи освен евреи. В Европа той би бил принуден да подаде оставка в рамките на 24 часа. Няма как да подкрепим едно правителство, което тръгва с фалстарт. Случаят със Зарков не е същият“, добави Златева. „Той се извини още на другия ден“.

11 Коментар(и)

 • К К

  К К(20 May 2017 - 10:05)

  Отговор

  Нинова ме привлече като симпатизант, а с тази, символ на благоденствието мила чаровница, вече съм и влюбен в БСП.

 • barcelonski => FUCK-тор

  barcelonski => FUCK-тор(20 May 2017 - 10:05)

  Отговор

  Тук сме една група Пандизчии .... и мислим само за Крумчо ..... ама няма дедо му да мъчим ..... друго сме намислили. (конспиративно)

 • Случаят със Зарков не е същият“, добави Златева. „Той се извини още на другия ден“.

  Случаят със Зарков не е същият“, добави Златева. „Той се извини още на другия ден“.(20 May 2017 - 09:05)

  Отговор

  На тази, зачената (както се вижда от снимката) от крава и домашна свиня и родена от сурогатна майка (упражняваща "най-древната" професия по най-тънката тарифа директно на тротоара), ѝ пожелавам, децата ѝ и децата на останалите свине от кочината им, да им се случи само 50 % от онова, което дядовците им (стари дс-ари), са причинили на цветът на България след 9/44... А да, и ако по някакъв начин съм я засегнал, то няма да чакам до "другия ден" - извинявам се веднага. Добре ли е така, златева? Нещастни посредственици!

 • Срещу ЛАЙНОТО ЗАРКОВ !!! И за СТЕЛНАТА КРАВА с очилата !

  Срещу ЛАЙНОТО ЗАРКОВ !!! И за СТЕЛНАТА КРАВА с очилата !(20 May 2017 - 08:05)

  Отговор

  ЗЛАТЕВА , ЗА КАКВА СЕ ИМАШ НЕ ЗНАМ, но цената на съжденията ти е НАПРАВО НУЛА ! Приемам за НИЩОЖНИ ПОЗНАНИЯТА ТИ ПО ТЕМАТА -ЕС председателството в България , след като чух от твоята уста, че си заварила 3 папки , а си оставила 6-7 ! Във времето на Компютрите - ДА СЕ ХВАЛИШ С ПАПКИ Е УНИКАЛНА ПРОСТОТИЯ ! ТА ЗНАЧИ 3-те месеца СИ НАДДАЛА ПАПКИ И КИЛОГРАМИ, вместо ИНТЕЛЕКТ !!! Добре , че беше временна, защото ми СЕ ВИДИШ И МНОГО ТЪПА !!! А ПОГЛЕДЪТ ТИ Е- "НА СТЕЛНА КРАВА, ама с очила"! Я МАРШ ПРИ ДРУГАТА КРАВА : КАКА КУРИ !!! ЛИКА -ПРИЛИКА!

 • Йеремия

  Йеремия(20 May 2017 - 07:05)

  Отговор

  Отдавна е казано: Новият фашизъм ще дойде под формата на антифашизъм. Путинизмът е точно това, например. Евреите в България се опетниха с това, че бяха в ядрото на АБФК и други 'антифашистки' инструменти на Империята за тормоз и насилие срещу българския народ. Еврейските организации у нас и днес са имперски оръдия и имат твърде двусмислено отношение към новата българска история. Авторът е пример, че има достойни евреи. Дано те да са болшинство.

 • Kopirano

  Kopirano(20 May 2017 - 02:05)

  Отговор

  Александър Сиди: Ще съдя всеки, който ме нарича фашист. Това заяви депутатът Александър Сиди от Обединени патриоти в официална декларация. Сиди е с еврейски произход, член на ВМРО, депутат от ПГ на Обединени патриоти. Публикуваме пълния текст на изявлението му: ]Днес аз съм тук по волята на онези славни български държавни мъже, които успяха да съхранят живота на 60 000 български евреи и още стотици, а може би и хиляди други, които макар и без никаква връзка с България получиха правото да преминат през нашата територия и необезпокоявани да заминат за Обетованата земя. Днес аз съм тук защото цар Борис III – Обединител, докато се е снимал с Хитлер е успял да спаси моите баба и дядо. Днес аз имам честта да служа на народа си в това Народно събрание, което е имало за свой подпредседател Димитър Пешев – човекът, успял да спаси българските евреи. Залата на групата на Обединените патриоти носи неговото име! Бюрото, на което той е стоял, е в нашата зала и аз всеки ден сядам да работя на него… Същият този Димитър Пешев, на когото дължа живота си. Същият този Димитър Пешев, който спаси българските евреи и който бе осъден от Народния съд за фашизъм. Същите тези, които тогава осъдиха Пешев, днес отново раздават присъди! Отново обвиняват във фашизъм! Надават либерален вой, но не се свенят да тъпчат стените си във фейсбук с червени знамена със сърпа и чука. „Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика“. Нима се налага да припомням, че под червеното знаме със сърпа и чука Сталин избива милиони. А под червеното знаме с пречупен кръст Хитлер прави същото… Нима забравихме, че двамата даже го правеха заедно в началото на войната? Днес тези, които раздават присъди и лепят етикети „фашисти“, а нямат срам да се снимат пред мавзолея на Ленин (мястото, в което е бил изложен и Сталин) и тези същите, които си говорят с „група ченгета как да мъчат някой дядо“, са моралните стожери на обществото. Пригласят им и другите либерали, които вдигат паметници на терористи, избили майки с деца, но днес „сочат върха пак и викат: Търчете, тамо са раите“. Тези две политически сили – БСП и ДПС, които се целуваха публично на Орлов мост, днес безсилни и без политически аргументи, с които да бъдат опозиция на нашето управление, сочат с пръст представителите на Обединени патриоти и издават присъди. Ако не сте забравили вече е 2017 година. Нито е 1876, нито е 1945. Безпрецедентната атака от Ваша страна няма да успее да разклати управлението на страната. Само ще ни направи по-силни! А продължавайки да наричате мен и моите колеги фашисти, Вие поругавате паметта на моите предци. Този грях оставям да лежи на вашата съвест. Освен ако съвестта Ви не е останала в папката на онова измислено дело по което осъдихте и Пешев!

  • Ник

   Ник(20 May 2017 - 02:05)

   Браво! Поздраавления за младия български парламентарист!

 • мулиплицирана червена демаггия

  мулиплицирана червена демаггия(20 May 2017 - 02:05)

  Отговор

  Златева пламенно защитава шефката си. Демагогията на наглата Корнелия: Ние казахме за думите на Зарков: грешка! Грешка! В ТВ студиото тя го потупа насърчително по рамото, ВМЕСТО ДА МУ КАЖЕ, ЧЕ думите му са скверни. Обявиха грешката след няколко дни, след масовото избухване срещу това безочие !

 • Дедо

  Дедо(19 May 2017 - 22:05)

  Отговор

  Както се казва -Дума дупка не прави.Особено ако е казана от комунист,в случая Зарков и Златева.Нали поетът беше написал: Ти права си дори когато съгрешиш!

 • дедо поп, пък дедо поп разбира от тез работи.........:))))

  дедо поп, пък дедо поп разбира от тез работи.........:)))) (19 May 2017 - 22:05)

  Отговор

  .......КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ЩЕРКИ СЕ ТАКИВА - АРНИ, МАЗНИ , ДЕБЕЛИ ....... ДА ВЗЕМЕМ И ВИНЕТКА ПАВЛОВА - И ТЯ НА КОПАНЯ СТОЯЛА ........

 • о_сандо

  о_сандо(19 May 2017 - 22:05)

  Отговор

  ей, свиньо дебела... кой ли те е питал.... но, да! по-фашисти сте от фашистите... факт!

Оставете коментарОбнови